Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Povestea de dragoste din showbiz de care nu mulți știu: Corina Chiriac s-a iubit cu Ovidiu Lipan Țăndărică

Vineri, 17.01.2020

În anii 70 o poveste de dragoste a făcut valuri în lumea mondenă, iar astăzi aflăm detalii picante, chiar de la unul dintre protagoniști. Ovidiu Lipan Țăndărică, toboșarul trupei Phoenix, povestește cum s-a iubit cu foc cu cea mai sexy cântăreață a acelor vremuri, Corina Chiriac.

Corina Chiriac

Sursa foto: Pinterest

Artistul a recunoscut că frumoasa cântăreață a fost iubirea vieții lui, iar amorul lor pasional a durat timp de patru ani, până la plecarea lui Ovidiu Lipan Țăndărică în America.

Dar se pare că vechile sentimente nu mai pot fi reînviate, de vreme ce Corina Chiriac s-a făcut foc și pară când a aflat ce amintiri împărtășește Ovidiu Lipan Țăndărică în mass-media

Toboșarul a recunoscut că făcea dragoste în balcon cu diva

Acum mai bine de 40 de ani, Corina Chiriac era considerată numărul 1 în topul celor mai frumoase femei din București, cu cele mai sexy picioare, din câte își amintește Ovidiu Lipan Țăndărică. Toboșarul trupei Phoenix a dat amănunte foarte incitante legate de povestea de dragoste cu diva, inclusiv din viața lor sexuală.

Corina Chiriac

Sursa foto: Pinterest

Astfel, artistul a recunoscut pentru ziarul Național că făcea dragoste cu Corina Chiriac în balcon, în văzul muncitorilor care lucrau la blocul de vizavi.

Un fost zidar de atunci povestește: ”Vizavi de blocul în care locuia Ţăndărică ridicam o altă construcţie. I-am văzut de multe ori făcând dragoste pe balcon.”

Cântărețul a recunoscut nonșalant cele spuse de muncitor: ”Da, aşa este. Asta se întâmpla prin anii ’72-’73. Dar să nu vorbim de Corina, pentru că era mare dragoste cu ea. Am fost împreună patru ani.”, a declarat el într-un interviu din Ziarul Național.

Corina Chiriac a fost indignată de declarația artistului

Această declarație a determinat un schimb dur de replici între Corina Chiriac și Ovidiu Lipan Țăndărică, după care cei doi nu au mai avut nici o legătură unul cu altul.

 În apărarea lui Ovidiu Lipan Țăndărică a cărui declarație, nu tocmai cavalerească, a scos-o din sărite pe Corina Chiriac, putem spune și că și-a exprimat regretele că nu s-a căsătorit cu ea. De altfel, toboșarul nu prea a dat importanță zvonurilor vehiculate în presă:

„Eu am privit acest lucru cu umor. Nu cred că am făcut un lucru atât de deosebit iubind şi nu înţeleg vehemenţa Corinei. Destinul fiecăruia dintre noi a fost altul şi nu am ajuns să ne căsătorim, deşi eu mi-am dorit asta. Pot spune că regret acest lucru. Am avut nebunia asta cu muzica şi sper că am ales bine”

ovidiu lipan tandarica

Sursa foto: Pinterest

Cântăreața era ahtiată după toboșarul de la Phoenix

Din declarațiile lui Nicu Covaci, fondatorul trupei Phoenix, Corina Chiriac era foarte îndrăgostită de Țăndărică și îl urmărea peste tot:

„Corina era foarte posesivă. Era ahtiată după Ovidiu. Mereu insista să se întâlnească şi el fugea de la concerte ca să fie cu ea. Venea mereu şi la repetiţii ca să nu-l scape din ochi”

Surse foto: Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!