Povestea de iubire plină de suișuri și coborâșuri dintre Beyonce și Jay Z

Povestea de iubire plină de suișuri și coborâșuri dintre Beyonce și Jay Z

Alida Enache

După cum zice și numele faimoasei lor piese, "Crazy in love", Beyonce și Jay Z sunt, cu adevărat, îndrăgostiți nebunește unul de celălalt! Relația lor durează de mai bine de 20 de ani și, în ciuda greutăților care li s-au ivit în cale, aceștia au reușit să se ridice, de fiecare dată, triumfători și... împreună! Povestea de iubire plină de suișuri și coborâșuri dintre cele două staruri ne stă drept dovadă tuturor că dragostea va ieși întotdeauna învingătoare.

Beyonce (40 ani) și Jay Z (52 ani) s-au cunoscut în anul 1999, pe când solista avea 18 ani, iar ulterior, în 2000, au avut primele întâlniri. 

"Aveam 18 ani când ne-am văzut pentru prima dată, 19 ani când am început să ne întâlnim. Nu a existat nicio grabă - nimeni nu se aștepta să fug și să mă căsătoresc", a mărturisit ea în 2007.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé - Fan Account (@beyhive_pl)

Chiar la începutul relației lor, în 2001, și-au făcut apariția în ediția muzicală a revistei Vanity Fair, unde solista a dezvăluit un prim detaliu despre legătura lor: "Am fost mai întâi prieteni timp de un an și jumătate, iar apoi am început să ne întâlnim".

În anul 2002, cei doi au cântat pentru prima dată împreună. Atunci, Beyoncé a apărut în piesa lui Jay "03 Bonnie and Clyde". Dou-ul a prins extrem de bine la public, așa că cei doi artiști au hotărât să continuie în același stil. În 2003, lansau împreună piesa "Crazy in Love", pentru care au primit și un premiu Grammy. În versurile melodiei, bineînțeles, aceștia își declarau iubirea pe care și-o poartă.

"M-am jucat cu mine însumi, iubitule, nu-mi pasă. Pentru că dragostea ta a scos ce-i mai bun din mine", sunt versurile lui Queen B.

Marele debut ca și cuplu și l-au făcut, în mod oficial, pe covorul roșu, abia în 2004. Ulterior, în 2006, cei doi îndrăgostiți dădeau deja semne că ar vrea să se căsătorească. La vremea aceea, după șase ani de relație, Beyonce mărturisea că și-ar dori ca solistele Kelly Rowland și Michelle Williams, colegele ei din trupa "Destiny's Child", să-i fie domnișoare de onoare.

"Nu știu când voi dori să mă căsătoresc. Nu m-am imaginat niciodată mireasă, dar după nunta surorii mele, am început să mă gândesc la ce fel de nuntă mi-aș dori. Nu cred că îmi doresc una mare.", a zis ea pe atunci.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bey.park - Fan Account (@bey.park)

În aprilie 2008, a avut loc nunta fastuoasă. S-au căsătorit în mare secret în ziua de 04.04 tocmai pentru că numărul patru are o semnificație deosebită pentru ei."O poți lua razna în acest domeniu. Trebuie să ai un lucru sacru care este doar pentru tine și pentru oamenii din jurul tău", a explicat Jay Z alegerea de a se căsători în secret cu jumătatea sa.

Anul 2011 vine cu o veste incredibilă pentru toții fanii cuplului. Beyonce a rămas însărcinată și a dat vestea în timpul unui concert, pe când interpreta "Love on Top". "Vreau să vă ridicați în picioare. Vreau să simțiți dragostea care crește în mine", a strigat ea atunci.

Din păcate, câțiva ani mai târziu, aceasta a dezvăluit că nu a fost prima ei sarcină. Suferise un avort spontan în trecut, eveniment care a marcat-o teribil.

"Am auzit bătăile inimii - a fost cea mai frumoasă muzică pe care am auzit-o vreodată în viața mea... să fii însărcinată este foarte asemănător cu a te îndrăgosti. La începutul sarcinii, am zburat înapoi la New York pentru a-mi face un control și nu am mai auzit nicio bătaie de inimă. Literalmente, cu o săptămână înainte de a mă duce la doctor, totul era în regulă, dar nu existau bătăi ale inimii.", a povestit ea.

Blue Ivy Carter (10 ani în 2022), primul copil al cuplului, a venit pe lume în data de 7 ianuarie 2012, la New York. O lună mai târziu, publicul larg făcea cunoștință cu minunea celor doi prin intermediul unei postări pe Tumblr: "Vă invităm să vă bucurați cu noi".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blue Ivy, Rumi & Sir❤️ (@thecarterskids)

în anul 2013, Beyonce reamintește lumii-ntregi cât de talentată este cu interpretare a "The Star-Spangled Banner" la inaugurarea prezidențială a lui Barack Obama.

Tot în același an, apare documentarul "Life Is But a Dream", care prezintă frumoasa viață de familie a cuplului Bey-Jay. Tot în același an, cei doi artiști încep să se concentreze mai mult pe muzică și lansează noi albume împreună, printre care și "Drunk in Love". Munca lor este, bineînțeles, extrem de apreciată de publicul larg. Și totul merge strună până în anul 2014, când încep dramele...

Imediat după Met Gala din 7 mai, apar imagini neașteptate cu sora lui Beyoncé, Solange Knowles, care pare să-l atace pe Jay într-un lift. Totul se întâmpla la o petrecere de după evenimentul în cauză. La vremea aceea, se specula faptul că Solange și-ar fi atacat cumnatul pentru că ar fi înșelat-o pe mult iubita sa soră.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyonce And Solange Knowles (@beyonceandsolangeknowles)

Ulterior, cuplul a venit cu o declarație publică: "Au existat numeroase speculații cu privire la ceea ce a declanșat acest incident nefericit. Dar cel mai important lucru este că familia noastră a reușit să treacă să-l depășească. Jay și Solange își asumă fiecare partea lor de vină pentru ceea ce s-a întâmplat. Amândoi își recunosc rolul în această chestiune privată care s-a jucat în public.

Amândoi și-au cerut scuze unul altuia și au mers mai departe ca o familie unită. Solange nu a fost în stare de ebrietate și nu a avut un comportament neregulamentar pe parcursul acelei seri. La urma urmei, orice familie are probleme și familia noastră nu este diferită. Ne iubim unul pe celălalt și, mai presus de toate, suntem o familie. Am lăsat asta în urmă și sperăm că toți ceilalți vor face la fel".

După incident, tot în același an, Beyonce lansează "Flawless (Remix)", în care pare să se refere la acel moment: "Evident că lucrurile degenerează atunci când sunt un miliard de dolari într-un lift.“

În anul 2014, lucrurile par să se îmbunătățească pentru cuplu, însă pentru puțin timp. Cei doi pornesc în turneul comun "On the Run Tour" în luna iunie, iar în iulie apar zvonuri cum că ar fi în pragul divorțului. Chiar și așa, la decernarea premiilor MTV VMA Video Vanguard din aceeași perioadă, Beyonce vine pe scenă alături de soțul ei și fiica lor. Îl sărută pe Jay Z în văzul tuturor și îl numește "iubitul" ei.

"Încearcă să găsească o modalitate de a se despărți fără să divorțeze. Au făcut greșeala clasică de a crede că un copil va schimba totul și va ajuta la reaprinderea focului inițial, dar nu a fost așa.", a declarat o sursă pentru Page Six, la vremea aceea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyonce fanpage🐝 (@queen_beyfierce)

Tot în același an, Solange discută public pentru prima oară despre incidentul din lift: "Ceea ce este important este că eu și familia mea suntem bine. Am spus ce am avut de spus colectiv în declarația pe care am dat-o și ne simțim cu toții împăcați cu asta."

Anul 2015 vine doar cu lucruri bune în ceea ce privește relația celor două vedete. Aceștia împărtășesc chiar și un videoclip în care își rostesc jurămintele la nuntă, iar, ulterior, participă împreună la Met Gala. Nu, nimeni nu mai atacă pe nimeni în lift de data aceasta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K Mack (@kmacksworld)

Un an mai târziu, "Regina Muzicii Pop" lansează un nou album vizual, "Lemonade", pe HBO. Problema este, totuși, că dă foarte multe semne cum că ar fi existat un caz de infidelitate în familia sa. Piesele "Hold Up" și "Sorry" dau de înțeles că viața ei amoroasă nu este nici pe departe înfloritoare. Tot atunci, fanii încep să analizeze versurile pentru a-și da seama cine este, mai exact, "Becky with the good hair", femeia menționată de Beyonce în piesele sale.

Chiar și așa, odată cu sosirea anului 2017, drama pare să ia sfârșit. Atunci, solista a rămas însărcinată cu gemenii Rumi și Sir (5 ani). Vedeta a dat vestea printr-o postare în mediul online.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé 🐝🍋 Beyhive (@love_my_bey)

"Am dori să ne împărtășim dragostea și fericirea. Am fost binecuvântați de două ori. Suntem incredibil de recunoscători că familia noastră se va mări cu doi copii și vă mulțumim pentru urările voastre de bine". - The Carters", a scris ea la vremea aceea.

Cei doi micuți au venit pe lume în iunie 2017. Tot în aceeași lună, mândrul tătic lansa un nou album, "4:44", care pare să-i confirme infidelitatea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rumi and Sir (@rumi_and_sir_)

"Și dacă copiii mei ar ști, nici măcar nu știu ce aș face / Dacă nu m-ar privi la fel / Aș muri de rușine", este unul dintre versuri.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JAY-Z (@jayzz_official)

În anul 2017, Jay-Z chiar a dat un interviu pentru New York Times Style Magazine, în care a vorbit despre dificultățile mariajului său: "Deci, chiar și cu femeile, te vei închide emoțional, ca să nu te poți conecta.... În cazul meu este foarte profund. Și apoi, totul începe de acolo: infidelitatea."

Imagine cu Beyonce și Jay Z la un eveniment

"Pentru noi, arta s-a transformat într-o ședință de terapie. Și am început să facem muzică împreună. Și apoi muzica pe care o făcea ea în acel moment era mai avansată. Așa că a apărut albumul ei, spre deosebire de albumul comun la care lucram. Um, încă mai avem o mulțime de muzică de atunci. Și asta a devenit. Nu a existat niciodată un moment în care să ne gândim: "Fac acest album". Eu am fost acolo tot timpul.", a mai adăugat el.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

În martie 2018, cuplul pleacă împreună într-un turneu comun, "On the Run II", iar apoi, în iunie, lansează un nou album - "Everything Is Love". Încă de atunci, lucrurile încep să meargă extrem de bine pentru familia Carter. În 2019, de exemplu, Beyoncé dublează vocea lui Nala din filmul "Lion King". Ea și Jay-Z participă la premieră, unde se întâlnesc cu membrii familiei regale britanice, Meghan Markle și Prințul Harry. 

 Imagine cu Jay Z și Beyonce într-o limuzină

Apoi, în 2020, artista lansează un nou album, "The Lion King: The Gift", curatoriat pentru film. Mai mult de atât, aceasta creează un album vizual inspirat de muzica din "The Lion King". Piesa "Black Is King" îi dedicată fiului ei, Sir.

"Este foarte atentă la detalii, evident, după cum se poate vedea din munca ei. Este incredibil de muncitoare, super talentată, foarte inspirată", a declarat rapperul pentru Entertainment Tonight, explicând de ce îi place să colaboreze cu soția sa, în 2021.

Cei doi îndrăgostiți sunt văzuți deseori la evenimente împreună și colaborează, în continuare, pentru diverse proiecte. Pe deasupra, au apărut împreună chiar și într-o reclamă Tiffany & Co, în anul 2021.

În 2022, după ce a dat startul celei de-a 94-a ediții a premiilor Oscar cu o interpretare live a piesei "Be Alive", Beyonce i s-a alăturat soțului ei la Hollywood pentru a urmări ceremonia de decernare de acolo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Rămâne de văzut în ce direcție, personală și profesională, va merge relația dintre cei doi mari artiști.

Citește și: Totul despre povestea de iubire dintre președintele american Joe Biden și soția sa

Surse foto: Instagram, Instagram

Surse articol: Glamour, Usmagazine, Insider

Articolul urmator
Viața Ritei Mureșan, plină de suișuri și coborâșuri. Cum a reușit să treacă pentru greutățile care aproape au copleșit-o de-a lungul anilor
Viața Ritei Mureșan, plină de suișuri și coborâșuri. Cum a reușit să treacă pentru greutățile care aproape au copleșit-o de-a lungul anilor
Ce fel de iubire meriți?
Incepe quiz
Ce fel de iubire meriți?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.