Povestea de viață a lui Gabriel Gavriș (Gheboasă). Prin câte greutăți a trecut în copilărie

Povestea de viață a lui Gabriel Gavriș (Gheboasă). Prin câte greutăți a trecut în copilărie

Ramona Jurubita

Gheboasă este un tânăr de 22 de ani, pasionat de muzică și iubit de foarte mulți adolescenți. Piesele sale sunt fredonate integral de public la fiecare concert, iar povestea sa de viață reprezintă un punct de interes pentru toți oamenii care se regăsesc în versurile sale.

Anul 2023 l-a adus în atenția românilor și datorită participării sale în cadrul concursului „Survivor România”, unde a rezistat doar o săptămână, timp suficient să se facă remarcat la scară largă. Tot în 2023 a urcat și pe scena festivalul UNTOLD, fiind în centrul unei situații controversate. Chiar dacă persoanele prezente la festival s-au împărțit în două tabere și unele i-au criticat prestația, din cauza limbajului vulgar, succesul său nu s-a diminuat nicio clipă. Ba chiar se vorbește și mai mult acum despre el, așa că trebuie neapărat să afli și tu ce drame se ascund în spatele atitudinii de băiat rău, care transpune zeci de trăiri în ritmuri de trap.

Gavriș Gabriel, pe numele său real, este din Târgoviște și a avut o copilărie grea, care i-a marcat existența. Acum are tot ce își dorește, dar în trecut a fost copleșit de lipsuri și de probleme greu de imaginat.

Invitat la emisiunea „În Oglindă”, Gheboasă a vorbit despre copilăria sa umbrită de sărăcie, de abandonul mamei și de traiul în plasament. Puteai să juri că a fost un copil răsfățat care a primit totul de-a gata, nu? Adevărul este că a muncit singur pentru a-și construi un nume în industria muzicală, după ce a trăit ani grei în sânul familiei sale fără posibilități financiare. Din fericire, a avut norocul ca în primii ani din viață să fie luat în plasament de o familie cu mai multe posibilități, care a pus și bazele educației sale. Iată ce i-a mărturisit realizatorului Mihai Ghiță despre anii copilăriei:

„Povestea familiei mele este în felul următor, când eram mai mic tata nu a putut să mă ia, tatăl meu era arestat și mama mea nu mă voia, știi. (n.r Cum mama ta nu te voia?) Mama nu mă voia, nu știu. Asta este tot ce știu eu, poate este o altă poveste în spatele acestei povești. (n.r Cine ți-a spus că nu te voia?) Păi, și bunicii mi-au zis că mama nu mă voia, avea alte lucruri de făcut decât să stea după mine. Nu mi-a spus mama asta, nu am ținut legătura cu mama, că m-a urât toată viața, adică nu m-a vrut niciodată și cumva nici eu n-am vrut-o pe ea. Pe mine nu m-a dat la întors sau să sufăr că nu m-a vrut mama, când am crescut îl aveam deja pe tata și am avut bunicii care m-au ținut strâns la piept(...) Mi-am dat și eu seama că mama nu m-a vrut și mi-am dat seama că mă ura pentru că mă înjura mereu când ne vedeam.”

Tânărul este conștient că îngerii săi păzitori au fost oamenii care l-au crescut până la vârsta de 6 ani. Le este recunoscător și încă de mulțumește, chiar dacă au trecut mai bine de 15 ani de când a plecat din casa lor.

„Eu am fost în plasament când am fost mic, vreo 5-6 ani de zile, la o familie, care m-au botezat, țin să le mulțumesc pe această cale, îi respect și îi iubesc(...) M-au crescut până la 6 ani și în acest timp tata era singurul care avea un drept, în afară de mama. Tatăl meu s-a eliberat și a făcut tot posibilul, legal, să mă ia acasă.”, a mai povestit.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ghebe (@gheboasa11)

Povestea tulburătoare de viață a regretatei Ionela Prodan. S-a luptat mereu cu viața de dragul fiicelor sale

„Au fost lipsuri pe toate părțile”

Gheboasă a vorbit deschis și despre perioada în care a trebuit să se mute acasă, unde l-a îngrijit bunica, după ce tatăl și mama vitregă au plecat la muncă. I-a fost greu și nu avea multe posibilități, iar acum vrea să îi răsplătească pe toți cei din familie care au contribuit la creșterea sa.

„Au fost lipsuri pe toate părțile. În primul rând, părinții mei au fost plecați mereu, pentru că trebuiau cumva să ne facă să trăim, cumva, bine, decent. Părinții mei s-au chinuit mereu, au fost prin alte părți. Acum, când am ajuns mare, fac tot posibilul să-mi ajut familia. În casă era totul vechi, era mobilă din aia foarte veche, din pal, din aia tare. Mă băgam sub pat, mă jucam acolo cu verișorii mei.
Îmi aduc aminte și acum dormitorul ăla, când dormeam toți în pat. Dormeam precum cârnații. Și mai aveam niște veri ca veneau mereu în vizită de sărbători și le puneam cearșafuri pe jos și dormeau pe jos, întinși. Lucrurile astea te călesc și te fac să vrei mai mult de la viață.”, a declarat el pentru sursa menționată anterior.

Copilăria grea l-a făcut să devină un adolescent rebel, să nu se gândească la consecințele faptelor și să se integreze într-un anturaj periculos. Dar o întâmplare critică l-a convins să renunțe la toate obiceiurile proaste și să o ia de la capăt. A fost la un pas de a fi arestat și s-a speriat când a realizat că poate călca pe urmele tatălui său.

„M-am trezit arestat pe beci. Aveam 16 ani. Am mers într-un club din oraș și am ieșit afară la țigară. S-a ivit o bătaie, grup cu grup, s-au bătut foarte multe persoane cu foarte multe persoane și m-am bătut și eu. Am și dat, am și luat. Eram foarte beat. Nu știu, că la un moment dat m-am trezit la secție. Era și tata acolo. Am băut foarte mult, nu mai știam ce am făcut și următoarea zi am fost pe beci. De când am văzut ce înseamnă să fii arestat preventiv, am pus stop la orice prietenie, cu orice om de genul și m-am focusat pe ce mi-am dorit eu. Eu am crezut că plec la închisoare și că viața mea e gata. Eu aveam probleme cu Poliția. Educația pe care am primit-o 6 ani, m-a ținut până acum. E foarte rău să mergi la pușcărie. La pușcărie nu există Dumnezeu. Până la urmă, mi-am primit o amendă.”, a dezvăluit Gheboasă, potrivit site-ului Fanatik.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ghebe (@gheboasa11)

Și artiștii au regrete

Artistul are un singur regret. Și-ar fi dorit să termine studiile și să susțină Bacalaureatul, dar, din păcate, nu a reușit să își împlinească acest vis. Nu a fost un elev model la școală și, spune el, nu s-a simțit sprijinit de cadrele didactice.

„Regret faptul că nu am terminat liceul. Eu am școala profesională. Eu am o meserie, știu se repar frigidere. Am terminat Liceul Național Ion Ciorănescu. Dar am timp să termin și liceul. N-am reușit să dau Bac-ul. În timp ce fac muzică, aș fi putut să-mi fac și studiile. (…) Nu înțelegeam nimic de la școală. Nu eram așa bun să înțeleg din prima. Nici profesorii nu ne scoteau la tablă să ne explice. Știam că profesorul n-o să mă ajute. Ani de zile am fost oaia neagră. Simt că profesorii puteau să se ocupe mai mult de mine. La școală aveam numai 4.”, a declarat Gheboasă.

În ciuda tuturor problemelor prin care a trecut, Gheboasă a reușit să o ia de fiecare dată de la capăt și să nu renunțe la drumul său. Între timp, și-a găsit și dragostea și are planuri serioase de viitor. Vrea să își întemeieze o familie și să facă un copil. Dacă pe plan profesional este împlinit și are succesul la care orice tânăr de vârsta sa visează, de ce nu s-ar bucura și de realizări personale de o asemenea amploare?

„Îmi împart viața și mi-am pus și sufletul pe tavă unei persoane cu care ne-am combinat prima oară când avea ea 13 ani și eu 15. Părinții nu ne lăsau, cel puțin ai ei. Eram din două cartiere care mereu au fost în conflict. Ne-am iubit pe ascuns. Ne-am întâlnit din nou când am fost mai mari. Mergeam la sală împreună. Am început să discutăm despre noi și am fost de acord să ne împăcăm. Ne-am gândit că am fost sortiți. Eu îi ziceam, când eram mici, că ea o să fie soția mea.”, a mai spus el în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

Tot iubita sa, Luiza Maria, este și persoana care l-a făcut, în mod involuntar, să renunțe la competiția „Survivor România”. A rezistat doar o săptămână în concurs, pentru că dorul de ea și-a spus cuvântul mult prea tare.

„Eu nu mă regăsesc pe insulă. Nu mai pot să stau fără soția mea. Acasă mă simt cel mai bine. M-am decis că vreau să ajung acasă pentru a-i dărui soției mele un cadou. Și acel cadou e să-i dăruiesc un copil.”, a spus Gheboasă la primul Consiliu de Nominalizare de la Survivor România 2023.

Prin intermediul declarațiilor făcute din când în când de cântăreț, oamenii pot vedea că în spatele atitudinii de băiat dur se află un suflet de aur, care a trecut prin multe încercări de la o vârstă mult prea fragedă.

Povestea incredibilă a lui Jen Bricker, acrobata fără picioare de origine română, abandonată de părinți din cauza dizabilității sale

Surse foto: Facebook

Surse articol: KanaldLibertateaFanatik

Articolul urmator
Pe ea o cunoaște toată țara, dar puțini știu ce mamă frumoasă are Monica Bîrlădeanu! A trecut prin multe greutăți, dar nu s-a dat bătută
Pe ea o cunoaște toată țara, dar puțini știu ce mamă frumoasă are Monica Bîrlădeanu! A trecut prin multe greutăți, dar nu s-a dat bătută
De cate ori te vei indragosti in viata?
Incepe quiz
De cate ori te vei indragosti in viata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.