Primul bărbat care o face fericită pe Mihaela Borcea, de la Cristi Borcea încoace. Ce cuvinte frumoase spune despre el

Primul bărbat care o face fericită pe Mihaela Borcea, de la Cristi Borcea încoace. Ce cuvinte frumoase spune despre el

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

A format împreună cu Cristi Borcea un cuplu longeviv, ce părea foarte stabil, mai ales că erau binecuvântați cu trei copii frumoși. Cu toate acestea, după 22 de ani de căsnicie, Mihaela Borcea și-a luat adio de la afacerist, care și-a găsit repede alinarea în brațele Alinei Vidican și apoi ale Valentinei Pelinel. Pe cât de mult s-a expus Borcea cu noile sale relații de dragoste, pe atât de discretă a fost Mihaela în ceea ce privește viața ei personală în anii ce au urmat divorțului. Recent însă, femeia de afaceri de 49 de ani a decis că este vremea să lase trecutul în urmă și să-și afișeze noua iubire.

mihaela borcea

Sursa foto: Facebook

Mihaela a negat multă vreme că iubește pe cineva

De aproape 8 ani, de la divorțul de Cristi Borcea, Mihaela nu a dat detalii despre viața ei amoroasă și nu s-a afișat alături de niciun bărbat. A negat că iubește, chiar și atunci când a fost acuzată public de o femeie că i-a furat partenerul. Era vorba de nimeni altul decât Sorin Carp, bărbatul alături de care Mihaela trăiește astăzi o frumoasă poveste de dragoste. La vremea aceea, Sorin Carp îi era angajat și se zvonea că au o idilă, dar Mihaela nu a vrut să recunoască. Recent însă, ea a decis să lase tăcerea la o parte și să-și dea pe față dragostea.

Mihaela Borcea este fericită alături de noul iubit

De aproape un an, Mihaela Borcea nu se mai ascunde și recunoaște fățiș relația sa cu Sorin Carp. A postat poze cu el pe rețelele de socializare, în care arată mai strălucitoare decât oricând. Dragostea a schimbat-o total și a făcut-o să înflorească. Se pare că fostul angajat este foarte atent și grijuliu cu Mihaela Borcea, care și-a declarat public iubirea pentru el.

Mesajul pe care l-a scris Mihaela pentru iubitul ei

mihaela si sorin

Sursa foto: Facebook

„La mulţi ani, iubitule! Eşti acea persoană deosebită care mă ţine de mână şi mă ascultă zi şi noapte, care îmi redă liniştea atunci când totul merge rău şi alături de care totul este mai frumos! Fie ca toate dorinţele să ţi se îndeplinească, să fii sănătos, să ai parte numai de noroc şi să ajungi mereu acolo unde îţi doreşti! Te iubesc!”, a scris Mihaela pe un contul de Facebook, unde a postat și poze cu Sorin Carp.

Declarațiile Mihaelei și frumoasa relație pe care o are cu actualul iubit îi fac pe muți să considere că se întrevede o căsătorie în viitorul apropiat, ceea ce n-ar fi de mirare, dat fiind că s-a scurs destul timp de când Mihaela Borcea a avut o relație oficială.

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Cum se face pâinea care nu îngrașă, preferata Andreei Marin, pe care o face cât de des poate
Cum se face pâinea care nu îngrașă, preferata Andreei Marin, pe care o face cât de des poate
Ce tip de barbat te poate face fericita?
Incepe quiz
Ce tip de barbat te poate face fericita?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.