Prințul Harry va regreta într-o zi că a plecat din Marea Britanie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Comentatorul regal Richard Fitzwilliams critică decizia prințului Harry de a pleca din Anglia, susținând că va regreta într-o zi această hotărâre ”neglijentă și scandaloasă”, care a rănit-o foarte tare pe Regină.

Deși a primit o educație menită să-l pregătească pentru un viitor rol regal, prințul a decis să renunțe la toate beneficiile vieții sale la palat și să trăiască o viață relativ normală în Canada, cu soția sa, Meghan Markle, și cu fiul, Archie. Dar experții regali îl avertizează asupra riscurilor acestei alegeri.

printul harry

Prințul Harry va regreta într-o zi decizia sa

”În discursul său, Harry și-a arătat clar resentimentele pentru felul în care el și familia sau au fost tratați de Casa Regală, precum și sentimentul de eliberare ce a însoțit hotărârea sa. Cu profilul lor de celebrități de top, Harry și Megan o vor duce foarte bine. Totuși, Harry s-ar putea să regrete într-o zi faptul că a renunțat la toată pregătirea sa de urmaș al familiei regale”, a spus Richard Fitzwilliams pentru Express.co.uk.

Expertul regal a mai adăugat: ”Harry a investit în anumite valori la care renunță acum, ceea ce arată că s-a schimbat foarte tare, ceea ce arată că s-a schimbat foarte tare, lucru confirmat și de Megxit.”

Cuplul pare mai fericit acum

Totuși, expertul a recunoscut că Harry și Meghan arată mai fericiți de când au renunțat la viața regală, ”ca și cum s-ar fi eliberat de o mare povară.”

”Mesajul pe care par să-l transmită este că îi așteaptă un viitor minunat împreună, predominant în afara granițelor Marii Britanii”, a mai spus el.

harry si meghan

”Se știe de multă vreme că Meghan și Harry erau nefericiți cu rolurile lor regale, iar Megxitul i-a făcut să privească cu mai multă încredere spre viitor”,a adăugat acesta.

Meghan și Harry au avut ultima apariție publică ca membri ai Casei Regale cu ocazia Commonwealth Day, alături de Regină, Prințul William, Kate Middleton, Prințul Charles și Camilla. 

Surse foto: Getty

Articolul urmator De ce se teme prințul Harry pentru viitorul copiilor săi. "Sper să nu aibă niciodată parte de așa ceva"

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.