Ramona Bădescu, cu sufletul pe masă în fața lui Denise Rifai: ce declarații neașteptate a făcut

Ramona Bădescu, cu sufletul pe masă în fața lui Denise Rifai: ce declarații neașteptate a făcut

Ramona Jurubita

Toți am auzit de celebra actriță Ramona Bădescu (52 de ani). Ea a recunoscut de fiecare dată când a avut ocazia că nu a avut o viață ușoară, dar că a învins toate greutățile datorită firii ei luptătoare. De curând, vedeta a fost invitată în platoul emisiunii lui Denise Rifai, unde a dezvăluit detalii neștiute despre viața și despre copilăria ei. Actrița a fost vizibil emoționată la unele întrebări primite, semn că are încă răni din trecut.

Cu toate că nu i-a fost mereu bine, ea nu a făcut publice toate situațiile în care a suferit. Fiecare etapă din viața ei a însemnat o lecție și trecând prin toate, a ajuns cine este astăzi.

Ramona Bădescu, fericită la o cină romantică

Sursa foto: Instagram

Copilăria

Vedeta s-a născut și a crescut în Craiova. Ea a dezvăluit că severitatea tatălui ei și-a pus amprenta asupra comportamentului său. Datorită felului în care a fost crescută, Ramona Bădescu s-a transformat astăzi într-o femeie puternică și demnă. Ea avea oră la care să ajungă acasă și nu avea voie să aibă rezultate slabe la școală.

Când a fost întrebată despre tatăl său în cadrul emisiunii de la Kanal D, aceasta a mărturisit că a suferit atunci pentru că îi era teamă să greșească fiindcă știa că va fi certată.

Ramona Bădescu în copilărie

Sursa foto: Instagram

Un om sever cu principii, dar care m-au ajutat foarte mult în viață pentru că mi-am creat o rigiditate a mea și a felului meu de a fi. M-au creat o persoană demnă, o persoană care să nu meargă pe scurtături, să lupt pentru ceea ce am.(...). Tata era foarte sever, cred că în viața lui m-a altoit de vreo 2-3 ori, dar și cu un sens, nu așa că îi venea lui.”, a mărturisit ea.

Citește și: Clipe cumplite pentru Mădălin Ionescu: tatăl său și-a dat ultima suflare, chiar în brațele sale

Ramona Bădescu nu l-a judecat niciodată pe tatăl ei, chiar dacă a mai lovit-o pentru că acum își dă seama ce mult a contat atitudinea lui severă. „A fost foarte sever, dar această severitate m-a ajutat foarte mult și m-a călăuzit în viață. Lipsurile sau severitatea lui m-au ajutat să apreciez mai mult.”, a adăugat actrița.

Tatăl ei a decedat de curând și regretă foarte tare că nu i-a arătat cât de mult îl iubește când încă era în viață. Bărbatul a fost răpus de coronavirus și acela a fost momentul în care Ramona Bădescu și-a dat seama că trebuia să îl prețuiască mai mult, având în vedere câte a făcut pentru ea de-a lungul vieții.

Ramona Bădescu și tatăl ei

Sursa foto: Instagram

„Astăzi tati meu ar fi împlinit 90 de ani, dacă necruțătorul Covid nu mi l-ar fi luat anul trecut! Mi-e tare dor de tine…”, a scris ea în dreptul pozei cu tatăl său care ar fi împlinit 90 de ani pe 12 septembrie 2021.

„Acum, când era mai în vârstă, îl simțeam pe tata că ar fi avut nevoie să îl îmbrățișez, să îi spun: „Tati, te iubesc, îmi e dor de tine!”. Mi-a fost foarte greu, dar în ultimii ani, când mă simțeam mai matură, am început să îi spun, să îl îmbrățișez și să îl pup. Mi-aș fi dorit să fie asta și când eram mai mică, dar când ne vom reîntâlni acolo sus, îți jur, tati, că o să te țin numai în brațe.”, a spus ea cu ochii în lacrimi.

O are însă pe mama ei alături și cele două petrec timp împreună. Ramona Bădescu a pus mai multe poze cu femeia care i-a dat viață, ceea ce înseamnă că nu vrea să o piardă și pe ea fără să îi arate cât o prețuiește.

Ramona Bădescu și mama ei

Sursa foto: Instagram

Vedeta a povestit și că nu a avut o copilărie deloc ușoară pentru că se simțea complexată și uneori nu îndrăznea să se privească în oglindă. Când era mică, i se părea că este prea grasă, doar pentru că părinții îi spuneau să nu mai mănânce așa mult. Din acest motiv, astăzi este o persoană echilbrată care a adoptat un stil de viață sănătos. Ea face acum sport, pilates și mănâncă doar legume.

„La 20 de ani mă consideram grasă, urâtă. Făceam duş cu lumina stinsă pentru că nu îmi suportam corpul. Părinţii mei îmi spuneau că mănânc prea mult. Acum, fac sport, mănânc zarzavaturi, fac yoga, Pilates, ţin să mă hrănesc cu lucruri cât mai naturale.”, a spus Ramona Bădescu.

Vedeta este considerată o femeie extrem de frumoasă, cu o eleganță peste măsură și chiar dacă are aproape 53 de ani, bărbații o admiră ca pe o adolescentă. Autocontrolul a transformat-o din adolescenta grăsuță în femeia suplă și atrăgătoare de astăzi.

Viața în Italia

Ramona Bădescu a cochetat de la patru ani cu muzica și a ajuns să cânte de foarte mică la diverse spectacole și festivaluri. Inițial, a plecat în Italia pentru o lună, dar a rămas 30 de ani fiindcă acolo a reușit să cunoască adevăratul succes. Și-a făcut debutul în 1994 la „Maurizio Costanzo Show” când a cântat o melodie românească. A ridicat tot publicul in picioare, iar italineii au ajuns să o iubească pentru talentul ei.

Fostul soț

Plecarea din țară i-a schimbar destinul vedetei. În Italia l-a cunoscut și pe fostul ei soț, un baron italian. Aceștia au fost căsătoriți timp de șapte ani și au divorțat după ce Ramona Bădescu a aflat că el avea un copil cu altcineva. Se pare că l-ar fi conceput în timpul căsniciei lor.

„Soțul meu a fost un om deosebit, m-a cucerit, a fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea și nu aș suporta să stau lângă un bărbat care m-ar lovi, iar cu această ocazie vreau să spun tuturor femeilor, care sunt victime ale unor bărbați violenți: nu suportați, denunțați, pentru că un bărbat te poate lovi cu un trandafir, dar nu trupește!”, a povestit Ramona Bădescu.

Actrița a mărturisit că lucrurile între ei nu mai mergeau bine și că îl simțea rece și distant. Aflarea veștii despre copilul lui a făcut-o să înțeleagă ce se întâmpla de fapt.

„Nu pot sa spun că m-a lăsat pe drumuri, a fost hotărârea mea, una luată de comun acord. Ajunsesem în momentul în care nu ne mai iubeam, nu mai aveam emoția de a ajunge acasă și să mă strângă în brațe, să facem dragoste, să stăm împreună, nu mai exista acea dorință.”, a spus ea.

Deși s-a terminat totul printr-un divorț, iar fostul soț este acum cu femeia cu care a înșelat-o, Ramona Bădescu nu are resentimente și a reușit să îl ierte ca să se elibereze de suferința din trecut. A mers mai departe și acum este fericită și împlinită.

„A fost o frumoasă relație, s-a terminat, iar când s-a ajuns să spună că «dacă pleci, nu mai ai nimic, ai curaj?» eu am spus am curaj și am plecat. Am refăcut totul și Dumnezeu mi-a dat de 10 ori mai mult. Da, l-am iertat și îi doresc tot binele din lume”, a continuat actrița.

Actualul partener și copilul pe care îl au împreună

Totul este așa cum trebuie să fie în viața ei pentru că și-a cunoscut actualul partener după ce a pus punct căsniciei toxice în care se afla de ceva vreme.
De aproape patru ani este cu Fabio Cali (53 de ani), cel care o face fericită zi de zi și care i-a arătat că viața este frumoasă. Tot relația cu el este cea care i-a redat încrederea în ea și a înțeles că minunile pot apărea la orice vârstă.

Cei doi au un băiețel de doi ani, iar vedeta a spus că cel mic seamănă leit cu tatăl lui. Ignazio, căci așa îl cheamă, a venit pe lume pe 17 martie 2019. Această zi a fost cea în care Ramona Bădescu a renăscut și a devenit și mai puternică pentru băiețelul ei.

Ramona Bădescu și copilul ei de doi ani, Ignazio

Sursa foto: Instagram

„Ignazio este foarte pedant dar foarte ambițios, este exact așa cum este zodia lui de Fecioară. Încerc să vorbesc cu el și în italiană dar și în limba română, în engleză. Fiul meu e bucățică ruptă din tatăl lui. De la mine a luat rotunjimea feței, dar ochii, fruntea și structura corpului sunt de la tatăl lui. Atunci când îl țin în brațe, am impresia că îl țin în brațe pe tatăl lui când era bebeluș.”, a descris ea.

„Când suntem împreună și îl strâng la piept, timpul se oprește în loc! Cele mai frumoase momente de răsfăț!”, este descrierea pe care a adăugat-o proaspăta mămică la această poză.

Deși are și câteva trăsături de ale ei, Ignazio seamănă mai mult cu tatăl si vedeta este foarte încântată de acest aspect, mai ales că el este omul pe care îl iubește și îl admiră.

Mamă la 41 de ani

Chiar dacă este foarte fericită și se bucură nespus că a primit acest dar în viața ei, Ramona Bădescu a primit multe critici în mediul online de la oameni care nu o cunosc și care o judecă pe nedrept. I s-a spus că este prea bătrână și că nu ar fi trebuit să mai facă un copil acum, când are vârsta unei bunici.

Actrița a spus că nu este deranjată de părerile celor din jur pentru că tatăl ei a învățat-o să respecte părerile celorlalți. Nu o afectează nimic din ce se spune despre ea fiidcă a învățat să se bucure de tot ce îi oferă viața și mai presus de toate, Dumnezeu.

„Tatăl meu m-a învățat să respect părerile oameniilor, dar nu m-am simțit judecată, pentru că sunt o fire liberă, și cred că știu ceea ce fac și plătesc pentru acțiunile mele. Aici nu am hotărât eu, ci Dumnezeu să-mi dea acest copil. Aș fi dorit mult mai devreme, dar nu a fost momentul, în momentul în care m-am relaxat și am zis „Gata, nu se mai poate!”, a intervenit și a apărut Ignazio.”, a povestit vedeta în emisiunea lui Denise Rifai.

De-a lungul carierei sale a primit destul de multe critici, dar astăzi a devenit imună la ele. Încearcă să se focuseze pe bucuria din viața ei și să stea cât mai mult alături de cei dragi. Aceasta a povestit cât de mult se bucură că a devenit mamă, chiar dacă nu s-a întâmplat acest lucru mai devreme. Ramona Bădescu le încurajează pe toate femeile care nu au devenit încă mame. Ea consideră că totul se întâmplă la momentul potrivit pentru fiecare.

„În societate e normal, poate să zică, mulți au spus că aș fi putut fi bunică, eu pot să spun că aș fi putut fi chiar străbunică, dacă aș fi făcut pe la 20 de ani un copil, dar nu există o vârstă la care să fii mamă sau nu poți fi judecată pentru că ești sau că devii mamă. E un lucru atât de frumos și minunat, e lucru cel mai important din viața mea, iar eu sfătuiesc ca toate fetele să aibă încredere și să creadă în Dumnezeu, pentru că se poate întâmpla un miracol.”, a adăugat Ramona Bădescu.

Viața ei a fost mereu un carusel de emoții pentru că a avut parte atât de reușite, cât și de eșecuri. Ramona Bădescu urmează să împlinească 53 de ani și se consideră cea mai bună variantă a ei pentru că a ajuns la maturitatea emoțională care o ajută să mențină un echilibru între viața profesională și viața de familie. Sănătatea ei fizică o ajută să fie plină de energie și să facă multe lucruri în fiecare zi. De ani de zile, ea face naveta între România și Italia, iar acum încearcă să fie o mamă bună pentru copilul ei. Își folosește timpul liber pentru educația băiețelului. Vedeta a explicat că îl învață pe Ignazio și limba română, pe lângă italiană și engleză.

Citește și: Cum arată Lili Sandu, la un an după ce a devenit mamă

Surse articol: YoutubeWowbizKanalDVivaRetetesivedete

Surse foto: Instagram, Youtube

Articolul urmator
Ramona Păun s-a căsătorit în mare secret! Evenimentul a avut loc la într-o locație cu totul neașteptată
Ramona Păun s-a căsătorit în mare secret! Evenimentul a avut loc la într-o locație cu totul neașteptată
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.