Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Regulile pe care Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii trebuie să le urmeze cu rigurozitate

Alina Maria Chirita
Poate decora doar anumite zone ale Casei Albe

Poate decora doar anumite zone ale Casei Albe

Primele Doamne primesc sarcina, descurajantă am putea spune, de a redecora Casa Albă atunci când se mută. Ele pot adăuga note personale doar anumitor încăperi, în special la cele de la etajele al doilea și al treilea. Camerele cu iz istoric, precum cea în care a locuit fostul președinte Abraham Lincoln, sunt de neatins. 

Kate Andersen Brower, autoarea cărții "First Women: The Grace and Power of America's Modern First Ladies din America", a explicat cum decurge acest procedeu, conform ABC: "Unele părți sunt în esență camere istorice și aparțin poporului american și nu familiilor care locuiesc acolo."

Potrivit Slate.com, dacă președintele sau Prima Doamnă doresc să facă modificări în camerele publice, este necesară aprobarea din partea Comitetului pentru Conservarea Casei Albe.

Sursa foto: Wikipedia

Titulatura de Prima Doamnă a Americii implică numeroase roluri: fashion icon, gazdă, dar și personalitate preocupată cu munca ce are caracter umanitar. Are de îndeplinit diverse sarcini și trebuie să le ducă la bun sfârșit în timp ce se află sub lupa critică a presei.

De asemenea, este jumătatea celui mai puternic bărbat din țară, însă nu are ea însăși un rol politic. În mod surprinzător, Primele Doamne nu sunt plătite oficial pentru munca lor de la Casa Albă, chiar dacă au multe de bifat pe lista de atribuții.

Prima Doamnă nu poate face lucruri la propria alegere. Există anumite reguli pe care trebuie să le urmeze cu rigurozitate pentru a respecta tradiția americană și a se face plăcută în fața publicului. Unele dintre acestea sunt simple, însă există câteva reguli absolut absurde, ce par să nu aducă nici un folos. S-ar putea să crezi că această titulatură este una fabuloasă, dar cine știe, până când vei finaliza articolul s-ar putea să îți schimbi părerea. Vezi despre ce este vorba, în galeria foto!

Surse articol: The List.com / ABC News / The Guardian

Surse foto: Wikipedia, Getty, Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!