Relația care a împărțit lumea în 2 tabere! Cea mai iubită mamă de pe micul ecran se iubește cu o actriță mai tânără ca ea cu 32 de ani!

Relația care a împărțit lumea în 2 tabere! Cea mai iubită mamă de pe micul ecran se iubește cu o actriță mai tânără ca ea cu 32 de ani!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

În 2015, zvonuri potrivit cărora una dintre actrițele care joacă în popularul serial ”American Horror Story”, Sarah Paulson, se întâlnea cu Holland Taylor, mai în vârstă cu nici mai mult nici mai puțin de 32 de ani, au început să circule în Cetatea Filmului. După o perioadă în care toate tabloidele s-au hrănit cu această știre și au încercat să primească o confirmare a relației de la cele 2 vedete, Paulson a confirmat zvonul pentru cei de la New York Times, printr-o declarație extrem de… dulce și emoționantă: „Ceea ce pot spune cu certitudine este că sunt îndrăgostită, iar acea persoană de care vorbesc este Holland Taylor”.

Pentru Paulson, cele trei decenii care o separă de Taylor nu reprezintă deloc o problemă, subliniind faptul că opțiunile ei în privința ”partenerilor romantici pe care i-am avut de-a lungul timpului nu au fost niciodată convenționale.”

Sarah Paulson, 44 de ani, și Holland Taylor, în vârstă de 76 de ani, au reușit, prin relația lor asumată ca tot ce ține de LGBTQ să fie mai vizibil și tot mai acceptat la Hollywood, dar au deschis, de asemenea, ușa pentru conversații contradictorii despre diferențele de vârstă mari din cadrul unui cuplu.

În cadrul interviului mai sus menționat, vedeta laureată cu premiul Emmy pentru rolul din ”American Horror Story” a subliniat că diferența de vârstă este fix cea care face ca relația să funcționeze. "Cred că există o apreciere mai mare a timpului, a ceea ce aveți împreună și a ceea ce este important și poate face ca lucrurile mici să pară foarte mici", a spus ea.

La rândul ei, Taylor s-a declarat șocată de interesul acordat de întreaga lume relației lor. Veterana actriță a explicat: „Sunt dintr-o generație mai veche, sunt mai bătrână și pentru mine este destul de surprinzător cum oamenii vorbesc despre lucruri personale de orice fel, cu așa ușurință, în presă. Nu este ceva firesc pentru mine. Asta nu înseamnă că nu este bine, ci doar că îmi ia ceva timp să mă obișnuiesc. Și Sarah, desigur, este dintr-o altă generație decât a mea, ea este... pentru zilele noastre. La început mi-a fost greu să-mi expun așa viața privată. Dar mi-a fost bine să o fac într-un mod atât de minunat."

Ironic este faptul că Taylor și Paulson și-au început relația în unul dintre cele mai moderne feluri la ora actuală - pe Twitter. Cele două se întâlniseră cu un deceniu înainte să înceapă să se întâlnească - fiecare erau în relații cu alte persoane la vremea respectivă.

Sursa foto Imgur

„Ne-am plăcut una pe alta la un eveniment, am început să ne urmărim unii pe alții pe Twitter și ...” Paulson a spus în timpul unei apariții la Watch What Happens Live with Andy Cohen.

Și acesta a fost începutul unei frumoase și controversate relații între două femei, cu o diferență de 32 de ani între ele. Se poate să fie ceva mai modern de atât? Noi nu credem... 

Surse foto: Getty, Imgur

Articolul urmator
Anamaria Prodan intră în lumea filmului alături de Bebeto! ”Sunt cea mai mândră ființă de pe pământ”
Anamaria Prodan intră în lumea filmului alături de Bebeto! ”Sunt cea mai mândră ființă de pe pământ”
Care este cea mai importanta persoana din viata ta?
Incepe quiz
Care este cea mai importanta persoana din viata ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.1 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.