Românca Laura Bretan i-a lăsat fără cuvinte pe americani cu vocea sa!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Cu siguranţă nu îţi este necunoscut numele Laura Bretan. După ce i-a lăsat muţi de uimire pe juraţii emisiunii „Românii au talent” cu vocea sa de soprană, fetiţa de doar 13 ani a decis să îşi încerce norocul şi pe tărâm american! Mai exact, Laura a urcat pe scenă show-ului „America’s Got Talent”, reuşind să îl impresioneze pe temutul jurat Simon Cowell, dar şi pe ceilalţi membri: Mel B (fosta componentă a trupei Spice Girls), Heidi Klum şi Howie Mendel.

Laura Bretan a recunoscut că, dintre toţi juraţii, speră ca prestaţia ei să fie apreciată în mod special de Simon Cowell, care cu greu se lasă impresionat de concurenţii care îşi încearcă norocul pe scena celui mai important concurs de talente din lume. Şi a reuşit!

În timp ce tânăra concurentă a cântat fără cusur faimoasa arie „Nessun Dorma”, britanicul Simon se minuna de vârsta micuţei şi îi tot întreba pe ceilalţi juraţi dacă, într-adevăr, Laura Bretan are doar 13 ani. La finalul prestaţiei, sala s-a ridicat în picioare, aplaudându-o frenetic pe fetiţa cu voce de aur. 

Laura Bretan la „America's Got Talent”

„În toţi aceşti ani, de când fac acest show, nu am mai auzit aşa ceva! A fost incredibil! Îţi mulţumesc pentru faptul că ai venit la această emisiune. A fost uimitor!”, a spus entuziasmat temutul jurat Simon Cowell.

Chiar dacă britanicul s-a declarat impresionat de prestaţia Laurei, nu el a fost cel care a trimis-o direct în semifinale, ci Melanie B, fosta componentă a trupei Spice Girls. „Mi s-a făcut pielea de găină! Şi când mă gândesc că ai doar 13 ani… Dumnezeule! Sunt convinsă că acest show îţi va schimba complet viaţa! De fapt, chiar eu îţi voi schimba viaţa începând de acum”, a spus Melanie înainte să apese butonul auriu, „biletul” Laurei către semifinala „America’s Got Talent”.

Înainte să îi uimească pe americani cu talentul său nativ, Laura Bretan a participat la emisiunea „Românii au talent”, unde a cântat melodia „O mio babbino caro”. Cu acordul celor patru juraţi, Mihaela Rădulescu, Andra, Florin Călinescu şi Andi Moisescu, moderatorii concursului, Smiley şi Pavel Bartoş, au apăsat Super Golden Buzz-ul, butonul auriu care a trimis-o pe Laura direct în marea finală, alături de ceilalţi 15 concurenţi!

Tu ce părere ai despre prestaţia Laurei Bretan de la „America’s Got Talent”?

Surse foto: Facebook, Vevo

Articolul urmator Ce mai face azi Susan Boyle, gospodina care a cucerit o planetă întreagă cu vocea ei de înger

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.