Nu Skin

Să vezi și să nu crezi! 10 vedete despre care n-ai fi zis că au aceeași vârstă

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Există unele vedete despre care știm cu toții că sunt de aceeași vârstă, precum Jennifer Aniston și Jennifer Lopez (ambele artiste au 51 de ani).

Cu toate acestea, mai există unele staruri despre care puteai să juri că nu au aceeași vârstă ca altele. Unii dintre actorii de pe listă chiar s-au născut în același ani. Cine știa că aceste celebrități au în comun numărul din buletin?

Johnny Depp și Quentin Tarantino

Johnny Depp și Quentin Tarantino

Johnny Depp pare să îmbătrânească invers, dacă putem să spunem așa, ceea ce nu este cazul celebrului regizor Quentin Tarantino. Ambele celebrități s-au născut în 1963.

Sursa foto: Pinterest

Taylor Swift și Dakota Johnson

Taylor Swift și Dakota Johnson

Așa este, Dakota Johnson s-a născut în anul 1989! Aceste două femei au o carieră foarte diferită și nu ne-a venit să credem că actrița principală din filmul "Fifty Shades of Grey" are de fapt aceeași vârstă cu Taylor Swift, adică 31 de ani.

Sursa foto: Pinterest

John Cho și Dwayne Johnson

John Cho și Dwayne Johnson

Nu suntem siguri dacă este fața de copil a lui John Cho sau mușchii lui The Rock, dar puteai să juri că nu sunt născuți în același an, nu-i așa? Ambii au 48 de ani.

Sursa foto: Pinterest

Sarah Hyland și Jennifer Lawrence

Sarah Hyland și Jennifer Lawrence

Sarah Hyland joacă în principal roluri de adolescenți sau personaje la vârsta de 20 de ani în seriale și filme, așa că am fost mai mult decât surprinși să ne dăm seama că ea și Jennifer Lawrence s-au născut în același ani. Din punct de vedere fizic este mai mult decât evident. 

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: Pinterest, Getty

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta