Sacrificiul pe care îl face Prințul Harry în timpul sarcinii lui Meghan Markle

Lorena Teacă

Prințul Harry este cel mai fericit bărbat în momentul de față, fiindcă tocmai a aflat că Meghan Markle este însărcinată. Viitorul tătic trebuie să facă însă și sacrificii!

În timpul sarcinii, Meghan Markle nu are voie să consume cafea sau alcool în exces, așa că Prințul Harry a renunțat la alcool, pentru a nu-și „tenta” consoarta. Se pare că Prințul Harry se descotorosește treptat de eticheta căpătată în urmă cu mulți ani, cea de „petrecăreț înrăit”, preferând să își petreacă timpul cu soția lui, în loc să se vadă cu prietenii „de pahar” prin cluburi. 

Cei doi viitori părinți țin foarte mult la sănătatea copilului lor și se străduiesc să facă tot ce le stă în putință pentru a preveni apariția problemelor în această privință. Se pare că Meghan Markle și-a dorit foarte mult acest copil, deoarece a fost surprinsă cu ceva timp în urmă purtând o discuție cu o tânără mămică. Fosta actriță se interesa de viața de mamă cu mult timp înainte de anunțarea frumoasei vești.

Prințul Harry și Ducesa sunt foarte încântați de sarcină și așteaptă cu sufletul la gură momentul nașterii, pentru a-și strânge în brațe bebelușul.

Surse foto: Getty

Articolul urmator Fotografii noi cu fetița prințului Harry și a lui Meghan Markle, cu ocazia primei sale aniversări

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.