Sărăcia lucie în care s-a zbătut Giani din Las Fierbinți

Sărăcia lucie în care s-a zbătut Giani din Las Fierbinți

Cristina Gherghina

Constantin Diță este unul dintre simpaticii actori din serialul "Las Fierbinți", cel care îl interpretează pe Giani și care reușeste să îi facă pe telespectatori să râdă de fiecare dată, datorită prestației sale. Giani, așa cum îl cunoaște toată lumea, a făcut câteva dezvăluiri despre adolescența sa. Din păcate, viața în acea perioadă nu a fost deloc ușoară pentru actor.

Recent, Constantin Diță a fost invitat într-o emisiune dedicată modei, în care actorul a trebuit să analizeze stilul vestimentar al Emiliei Clarke, stil care i-a amintit de perioada adolescenței. Acesta a mărturisit că perioada adolescenței sale a fost atât grea, cât și frumoasă. Costi Diță și-a amintit de faptul că nu avea bani pentru a-și cumpăra haine, așa că apela la unchiul său care îi împrumuta haine pentru a ieși la petreceri. 

”Emilia (Clark,n.r.) îmi aduce aminte de mine când mergeam la bairam. Eram puști și nu aveam bani de haine și atunci mă ajuta unchiul, încropea tot felul de ținute din tot ce avea el. El era deja la nivelul superior, la adulți – băieții serioși care au un job, haine frumoase. Dar eu eram slab și pălug, iar el era solid, trăgea de fiare, îți dai seama nu se potrivea cu nimic. Dar încropeam, ridicam un pic mânecile la cămașă, pantalonii îi suflecam, făceam tot felul de nebunii din astea (…)”, a declarat actorul din Las Fierbinți, potrivit impact.ro.

Constantin Dita si Bendeac

Sursă foto: Facebook 

De asemenea, Constantin Diță a povestit cât de greu i-a fost la început să intre în rolul personajului Giani Orlando, fiind total la polul opus față de personalitatea actorului. Acesta spune despre Giani că este un personaj exagerat, plin de defecte, dar care reușește să stârnească amuzamentul telespectatorilor. 

Constantin Diță a mărturisit că rolul de travestit pe care îl interpretează tot în serialul "Las Fierbinți" l-a ajutat să înțeleagă mai bine reprezentatele sexului frumos. Actorul a fost nevoit să poarte tocuri pe platourile de filmare, fapt care l-a făcut să își dea seama de chinurile prin care trec femeile pentru a arăta impecabil. "Giani" a declarat că le înțelege perfect pe femei și că acum le apreciază mai mult ca niciodată. 

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Au trecut șase ani de la moartea Ilenei Ciuculete. Ce se întâmplă acum cu locul de veci al iubitei artiste
Au trecut șase ani de la moartea Ilenei Ciuculete. Ce se întâmplă acum cu locul de veci al iubitei artiste
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur
Incepe quiz
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.