Șase femei grase care au devenit celebre

Redactor Alexa Galgau

Deși standardele de beauty sunt tot mai riguroase pe zi ce trece, nu trebuie decât să ne uităm puțin în lumea vedetelor pentru a vedea că, de fapt, frumusețea este complet relativă. Multe dintre femeile care nu au nici pe departe dimensiunile „perfecte” sunt adevărate modele pentru noi, nu doar pentru că au ajuns departe, ci și pentru că au curajul de a-și trăi viața așa cum vor ele, nu cum le dictează societatea. Chiar dacă oamenii au impresia că femeile plinuțe au probleme cu siguranța de sine, adevărul este că trebuie să ai o stimă de sine foarte sănătoasă pentru a te accepta așa cum ești și a nu te supune unor schimbări dramatice doar de gura lumii.

Descoperă câteva femei grase care au devenit celebre și au inspirat o lume întreagă!

Femei grase devenite celebre

Trăim într-o lume în care minoritățile sexuale și oamenii de culoare au început să aibă drepturile care li se cuvin, chiar dacă nu pe deplin. Cu toate că discriminarea pare să se fi domolit și lumea pare mult mai deschisă la minte, în mod surprinzător, încă avem mari probleme cu persoanele... grase. Este greu de înțeles această neînduplecare a oamenilor când vine vorba despre kilogramele în plus, care sunt considerate o rușine mai mare decât multe alte lucruri care sunt într-adevăr ofensatoare: răutate, bârfă, snobism, ignoranță etc.

Însă există și persoane celebre care au puterea de a fi ele însele și de a nu se lăsa copleșite de răutatea lumii, care este cu atât mai mare la Hollywood. Iată câteva femei grase care ne inspiră!

Adele

Una dintre cele mai talentate cântărețe din lume este o inspirație pentru noi din toate punctele de vedere. Chiar dacă nu este fotomodel, poate cineva să spună că Adele nu este frumoasă? Artista nu a dat niciodată semne că s-ar lăsa intimidată de comentariile răutacioase din industrie. De altfel, ea a declarat de foarte multe ori că nu o preocupă acest aspect, pentru că nu vrea ca greutatea ideală să devină principalul ei scop în viață. Și, a mai adăugat ea într-un interviu, nici nu se înconjoară cu oameni care fac din kilogramele în plus o problemă existențială.

Amy Schumer

Dacă te uiți la Amy Schumer prin „ochelarii” plini de prejudecăți ai Hollywoodului, o vei percepe ca fiind grasă. Dacă o privești fără aceste idei preconcepute, mai poți spune acest lucru despre ea? Amy Schumer răspunde la toate răutățile cu un umor desăvârșit și afirmă că nu se va schimba pentru nimic în lume, pentru că se simte excelent așa cum este acum. Noi considerăm că este nu doar frumoasă, ci și foarte inteligentă, altfel cum ar putea să răspundă cu atât umor la cele mai răutăcioase comentarii?

Oprah Winfrey

Poate că prima persoană la care te gândești când alături cuvintele „femeie grasă” și „celebritate” este Oprah. Această femeie care a vindecat nenumărate suflete rănite și a devenit o adevărată inspirație pentru o lume întreagă nu a fost niciodată slabă. Legat de corpul ei, vedeta a declarat: „Scopul meu nu este să fiu slabă. Scopul meu este ca trupul meu să aibă greutatea de care are nevoie pentru a fi sănătos și puternic, pentru a fi el însuși. Scopul meu este să fiu recunoscătoare în fiecare zi față de acest corp, pentru ceea ce mi-a oferit”.

Rosie O'Donnell

Rosie O'Donnell este una dintre cele mai controversate vedete de la Hollywood, care a trebuit să suporte multe umilințe de-a lungul carierei de la colegii de breaslă și presă. Cu toate că a fost întotdeauna o femeie grasă, ea a reușit să trateze cu umor „problema” și a devenit un nume cunoscut în întreaga lume. Pe lângă cariera ei fulminantă, O'Donnell este cunoscută pentru activitatea caritabilă și pentru lupta pe care o duce pentru drepturile comunității LGBT.

Aretha Franklin

Una dintre cele mai mari cântărețe ale tuturor timpurilor, cu 18 premii Grammy și 75 de milioane de albume vândute, este cunoscută pentru formele ei cel puțin rubensiene. Însă cine stă să numere kilogramele în plus când vine vorba despre un asemenea talent răsunător? Aretha Franklin nu s-a lăsat influențată de tendințele mereu schimbătoare și s-a concentrat pe carieră și pe propria ei viață, ceea ce ar trebui să facem cu toții.

Melissa McCarthy

Din cauza aspectului plinuț, vedeta din „Gilmore Girls” a fost de foarte multe ori ținta răutăților și a umilințelor. Deși cu siguranță a suferit și ea destul din cauza criticilor, a ales să aibă o atitudine foarte sănătoasă și a declarat într-un interviu că îi pare rău pentru oamenii care înoată în atât de multă ură. Vedeta a mai spus că ea consideră că are o viață foarte bună și că zi de zi râde și se bucură de timpul petrecut alături de soț și copii, fără a fi preocupată de numărul de pe cântar.

Ce părere ai despre aceste femei grase care au reușit să fie mai presus de toate pretențiile absurde de la Hollywood?

Surse foto: justjared.com, abcnews.go.com, fastcompany.com, hbo.com, lifetimetv.co.uk, tvguide.com

Articolul urmator 8 femei celebre care au îngenunchiat toate stereotipurile despre menopauză cu mărturisirile lor

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.