Scandal monstru între Andreea Bălan și George Burcea, cu o zi înainte de pronunțarea divorțului

Scandal monstru între Andreea Bălan și George Burcea, cu o zi înainte de pronunțarea divorțului

Ramona Jurubita

Au trecut aproximativ trei ani de la despărțirea dintre Andreea Bălan (38 de ani) și George Burcea (35 de ani), dar conflictul dintre ei nu pare să se oprească, iar foștii parteneri își aruncă replici dure de câte ori au ocazia. Divorțul dintre ei ar trebui să fie pronunțat pe 5 ianuarie 2022, dar cei doi s-au războit din nou chiar cu o zi înainte ca instanța să spună ultimul cuvânt.

UPDATE 16 martie 2023: Lucrurile nu sunt încă foarte clare în acest conflict izbucnit între Andreea Bălan și George Burcea. Foștii soți încă se luptă prin tribunale, după ce artista a cerut Instanței să îi ofere custodia exclusivă a fetițelor. Se pare că dorința aceasta a fost respinsă, oferindu-se custodie comună, decizie care îl bucură pe actor, dar o nemulțumește pe cântăreață.

„Da, astăzi a venit decizia și este una pozitivă, așa cum mă așteptam. Divorțul este din cuplă comuna iar custodia copiilor nu este exclusivă, așa cum cealaltă parte a cerut, ci comună, dar bineînțeles cu domiciliul la mamă, așa cum este normal.”, spunea George Burcea pentru Fanatik în martie 2022.

Deși a trecut un an de la acea hotărâre judecătorească, apele nu s-au calmat deloc și războiul continuă, fiindcă Andreea Bălan ar fi făcut recurs. În emisiunea „Exclusiv VIP” de la PrimaTV s-a dezbătut acest subiect, pe baza informațiilor obținute de jurnaliști de la persoane care sunt apropiate de cei doi foști parteneri. În cadrul emisiunii a fost invitată și Roxana Gabor Iliescu (jurnalist, mediator și terapeut), care a analizat alături de Cristi Brancu și toate informațiile apărute în presă până la această dată. Iată ce a spus femeia:

„E posibil orice, depinde ce au cerut și cu au motivat. De aceea, e important să vedem cum a fost cerută și cum e formulată exact motivația celor din instanță. Din păcate, tentația mamelor este aceea de a face dreptate copiilor, obligându-i pe tați să își facă datoria. Doar că dreptatea îi privează pe copii de dragostea părinților. Am auzit că Andreea Bălan a cerut decăderea din drepturi a tatălui și pensie alimentară. Nu știm ce a cerut Andreea. Probabil că ea a depus o nouă cerere ca el să fie forțat la o pensie alimentară. E bine să spunem cu subiect și predicat. Da, România nu e o țară care, până la urmă, să protejeze mamele. S-ar putea, dar sunt teorii, să se spună că copilul nu e într-o primejdie de a muri de foame.

E o primă decizie, cu siguranță Andreea a atacat. Interesul copiilor este ca cei doi părinți să găsească o modalitate să discute. În instanță, cu legea în spate, mai e și orgoliul lui și al ei. Ar fi important pentru copii ca ei doi să hotărască un lucru de comun acord și să lase dreptatea legală un pic deoparte și să vadă ce se poate face mai bine.”

Cristi Brancu a ținut să sublinieze faptul că Ella și Clara au o relație bună cu tatăl lor și că vorbesc des cu el. Uite ce dezvăluiri a mai făcut, pe baza surselor sale:

„Cele doua fetițe vorbesc în fiecare săptămână, de 2 ori pe săptămână, cu tatăl lor prin aplicațiile existente, el fiind plecat. Așadar, nu se îngrădește dreptul la comunicare cu tatăl. Din sursele Andreei, ea nu mai are niciun resentiment, doar că ar vrea ca instanța să lămurească lucrurile în legătură cu custodia exclusivă. Așadar, copiii pot crește alături de tatăl lor, pentru că e important pentru copii, după cu spun sursele din familie.”

Andreea Bălan l-ar fi acuzat pe George Burcea că nu este un tată bun și că nu poate avea grijă de copii, invocând fapta de consum de droguri. Totuși, Instanța a decis că este vorba despre un consum ocazional care nu-l poate împiedica pe actor să ia decizii în legătură cu educația fiicelor sale.

„E extrem de greu să i se ia dreptul tatălui la custodie comună. Legea europeană a fost pusă mai repede în aplicare decât cea cu pensia. Deci, nu mai există custodie exclusivă decât dacă demonstrezi că el este internat în spital și nu mai poate să judece. Singurele domenii în care e nevoie de el și de permisie e când luăm pașaport și ieșim din țară. Dacă au căzut de acord și au făcut înțelegere, cam la asta se rezumă. Nu știu dacă el își dorește foarte mult să decidă asupra copiilor. Înțeleg fricile Andreei, dar pot să îi spun că nu e chiar așa de sumbră acea custodie comună.”, a mai explicat Roxana Gabor Iliescu, invitata lui Cristi Brancu la „Exclusiv VIP”.

Rămâne de văzut cum se va termina totul, pentru că Andreea Bălan și George Burcea nu au mai oferit informații recente despre această parte controversată a vieții lor.

UPDATE 6 ianuarie: Procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea a ajuns la capăt de drum și urmează să fie pronunțată sentința finală, în care se va dezvălui și cu ce sumă va contribui actorul la creșterea fetelor sale. Se pare că George Burcea nu a plătit pensie alimentară pentru cele două fetițe în cei doi ani de când el și cântăreața s-au despărțit, iar acum ar putea fi nevoit să plătească retroactiv aproximativ 15.000 de euro, după cum menționează Playtech.

Andreea Bălan a dezvăluit recent că ea s-a ocupat exclusiv de cheltuielile legate de creșterea celor două fiice, Ella și Clara, și că tatăl lor nu le-a oferit nici măcar cadouri de sărbători. În prezent, George Burcea este cercetat penal după ce a fost prins conducând sub influența unor substanțe interzise și riscă un nou dosar dacă nu va plăti și pensia alimentară pe cei doi ani care au trecut.

----

În seara de 4 ianuarie 2022 au ieșit la iveală detalii noi în scandalul dintre Andreea Bălan și cel care i-a dăruit două fiice, pe Clara Maria (2 ani) și pe Ella Maya (5 ani). Se pare că actorul a acuzat-o pe artistă că nu îi permite să își viziteze copiii și că a vorbit urât despre el și despre actuala lui parteneră, Viviana Sposub, concurenta de la „Bravo ai Stil”.

„Ce-mi saluți tu copiii, vreți să facem conversație în trei? Marș, du-te dracului”, se zvonește că i-ar fi spus Andreea Bălan Vivianei când aceasta a vorbit câteva clipe cu micuța Clara.

George Burcea a fost cel care a făcut publice aceste informații personale, într-un interviu exclusiv pentru Click. Controversatul actor a povestit despre cuvintele dure pe care fosta lui parteneră i le-a adresat Vivianei Sposub și a dezvăluit cum se comportă Andreea Bălan și familia ei cu el. Se pare că nimeni nu îi mai răspunde la telefon și îl împiedică să își vadă fiicele. Acesta o acuză pe cântăreață că este prea dură și că a creat un program strict de vizită, având în vedere că instanța încă nu s-a pronunțat și ea îi dă copiii doar când vrea.

„Le iau doar atunci când mi se permite (n.r. pe cele două fiice, Ella și Clara). Și atunci doar pe timp de zi câteva ore, căci așa este ordinul de SUS (n.r. Andreea Bălan). Sunt momente în care sun 3-4 zile la rând pe numărul bunicii și mamei copiilor mei, dar nu mi se răspunde. Am fost la poartă, am sunat, am sunat pe telefon și tot nu mi s-a răspuns. Ce vreți să fac? Am stat acasă la ea, așa cum mi s-a cerut, le-am luat doar câteva ore acasă la mine, așa cum mi s-a cerut. Ce vină am eu că Viviana se joacă cu ele, iar ele o îndrăgesc și de multe ori când eu vorbesc cu fetele, acestea îmi cer să le-o dau pe Viviana să o salute și să o pupe? Da, este adevărat că de față cu copiii, Andreea a înjurat și a spus cuvinte foarte urâte atât la adresa mea, cât și la adresa Vivianei, dar ce pot să fac eu? Unii fac terapie de zece ani, iar alții învață să iubească, iubind oamenii. Unde-i vina? Că publicul larg nu vede… asta-i altceva. Totuși… cel mai important lucru rămâne familia, iar în cazul meu cei doi copii și Viviana. Voi lupta pentru ei atâta cât îmi vă permite puterea psihică, căci într-o țară plina de atotștiutori, uneori îmi place să cred că sunt cel mai dobitoc. Și asta doar că să-mi revin psihic și să-mi văd de treaba.”, a declarat George Burcea pentru Click.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Cântăreața nu a vrut să comenteze acest subiect, dar cei de la Click au intrat în posesia unei conversații dintre artistă și o prietenă bună. Din cele povestite de sursa de încredere a celor de la Click, se pare că Andreea Bălan este nemulțumită de faptul că George Burcea petrece timp cu fetele lor în prezența actualei partenere, iar vedeta nu este de acord ca Ella și Clara să crească alături de Viviana Sposub, cea care a intrat într-o relația cu actorul înainte ca divorțul să se pronunțe.

„De fiecare dată când cere să vorbească cu fetele (odată la 4 zile) o dă la telefon (n.r. pe Viviana Sposub) și e firesc că eu să nu accept asta și să închid. Ceea ce am făcut și de data asta. El trebuie să vorbească doar el cu fetele, nu să introducă terți în conversație. Dacă tot dă declarații, pai să spună că nu a plătit niciodată în 2 ani pensia alimentară. De Crăciun nu le-a cumpărat absolut nimic fetelor nici anul ăsta, nici anul trecut. Când le ia pe fete le duce acasă la ea, lucru cu care eu nu sunt de acord deoarece Protecția Copilului nu a fost acolo și judecătorul nu a dat sentința încă. Dacă le-a luat la el, a fost doar din bunăvoința mea, dar sub nicio formă nu am fost de acord să le ducă în alt apartament.
Pe telefonul meu e blocat de luni de zile, deoarece mi-a adresat foarte multe injurii, și cu fetele vorbește doar de pe telefonul mamei, unde a început și acolo să trimită sute de mesaje foarte urâte la adresa mea. Deci din momentul în care a instigat la violenta public acum 2 luni, el nu a mai luat fetele să doarmă peste noapte, deoarece este instabil (așa cum a văzut țoață lumea) și nu a respectat să doarmă acasă la el ci le-a dus la ea și au dormit 4 în pat (ceea ce este inadmisibil).
I-am permis să le ia doar ziua și să le aducă seara, și a făcut asta de câteva ori, urmând să le ia la el două weekenduri pe luna, după ce se termina procesul (n.r. procesul de divorț). Omul minte cu tot cu nerușinare, bea încontinuu și sigur se mai droghează, că altfel nu avea acea ieșire de violentă pe Instagram. El nu respectă relaționarea cu copiii și implicit pe mine și ceea ce a făcut el public la adresa mea de 2 ani e o mizerie, iar eu am tăcut.
Da, punctul meu de vedere este de mamă care își protejează copiii de un om instabil care consumă ce consumă și care folosește copiii doar a arătă lumii că este tată, când de fapt nu se ocupă deloc, nu plătește nimic, îi vede foarte rar și își bagă iubita în vizitele, telefoanele cu fetele. Așa ceva nu este firesc. El trebuie să relaționeze doar el cu ele, mai ales că o face rar. Orice filmare ar avea chiar te rog să o ceri că să vezi daca am dreptate sau nu, dar de publicat nu ai cum că se face proces.”, au fost spusele Andreei Bălan după acuzațiile care i-au fost aduse, conform Click.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GEORGE BURCEA (@george_burcea)

George Burcea este cunoscut pentru antecedentele sale legate de consumul de subtanțe interzise, dar și pentru că a instigat la violență împotriva femeilor în mediul online. Recent, el a scris o carte pe acest subiect și i-a fost retrasă de pe piață după ce vorbele sale nu coincideau cu informațiile din carte, iar editura la care și-a lansat romanul „Scrisoare către Ceaușescu” nu a vrut să își mai asocieze imaginea cu numele lui.

Citește și: George Burcea a fost acuzat că instigă la violență împotriva femeilor. Cum a reacționat actorul

Cei doi soți păreau de nedespărțit în urmă cu câțiva ani, când filmau frânturi din viața de zi cu zi și le împărtășeau pe rețelele sociale cu fanii lor. George Burcea i-a fost alături Andreei Bălan în cele mai grele momente, mai ales când aceasta a fost la un pas de moarte după ce a adus-o pe lume pe fiica cea mică. La scurt timp după nașterea Clarei, cei doi nu s-au mai înțeles și au decis să meargă mai departe pe drumuri separate.

„Am ținut în corp și de aceea am slăbit foarte mult. E o situație pe care eu nu am putut să o schimb. E o situație care nu a ținut de mine. Nu am avut ce să fac. Într-o relație greșesc amândoi, iar când se ajunge la o despărțire amândoi au greșit. În situația de față, eu eram OK, eram fericită. Eu nu aveam ce să-i reproșez. Am început să-i reproșez în decembrie, pentru că el atunci și-a schimbat comportamentul. Discuțiile au început în luna decembrie. Eu atunci am observat o schimbare în comportamentul lui. El nu mai are așa drăgăstos, la fel de afectuos, el mai lipsea niște nopți de acasă și se ducea la prietenii lui. Când l-am întrebat ce are mi-a spus niște lucruri care m-au durut. Mi-a spus că nu mai simte. Că nu mai are sentimente puternice pentru mine. Am zis că este stresat și că lucrează la carte. Mă gândeam că a deschis cutia Pandorei, că nu i s-au vindecat niște răni din trecut. Eu am dat vina pe situație.”, a declarat Andreea Bălan pentru Viva.

Vedeta l-a acuzat încă de pe atunci pe George Burcea că era neimplicat în viața lor de familie și a pus această situație pe seama faptului că el lucra în acea perioadă la cartea sa în care scria despre traumele din copilărie, iar cântăreața a considerat că aceste amintiri dureroase l-au schimbat atât de mult.

„După ce ne-am întors din vacanță, într-o lună m-am trezit că nu mai am familie. Au fost certuri mari, de asta spun că s-a schimbat mult. A fost greu. Au fost mai multe certuri. Eu de fiecare dată am încercat. Uite familia, uite ce minunați suntem împreună. Noi n-am avut probleme grave. Eu cred că a contat foarte mult că a deschis o traumă singur. El nu a dorit ajutorul meu, nu a dorit nici ajutor de specialitate.”, a mai declarat Andreea Bălan după despărțire.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GEORGE BURCEA (@george_burcea)

Și actorul are nemulțumiri la adresa cântăreței și nu înțelege de ce nu este de acord ca Viviana Sposub să fie prezentă în viața fetițelor, având în vedere că și Andreea Bălan l-a adus acasă pe fostul partener, Tiberiu Argint.

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în 2017 pe o plajă din California și au făcut cununia religioasă în anul 2019, urmată de o petrecere fastuasă, deși certurile dintre ei au apărut cu mult timp înainte să facă marele pas. Actorul a povestit în repetate rânduri că nunta a fost dorința Andreei Bălan și că el nu și-ar fi dorit să ajungă în acel punct, din cauza discuțiilor contradictorii care deja existau între ei.

Citește și: George Burcea are planuri de însurătoare cu Viviana Sposub? "O să-i iau inelul domnișoarei..."

Surse articol: ClickVivaRetetesivedetePlaytech

Surse foto: Instagram, Youtube

Surse articol: ClickVivaRetetesivedetePlaytechCiaoFanatik

Articolul urmator
Andreea Bălan spune "DA" iubirii din nou? Ar avea o relație cu un bărbat mai tânăr cu 9 ani
Andreea Bălan spune "DA" iubirii din nou? Ar avea o relație cu un bărbat mai tânăr cu 9 ani
Care vor fi ultimele tale cuvinte înainte de moarte?
Incepe quiz
Care vor fi ultimele tale cuvinte înainte de moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.