Scandalul de proporții dintre Marina Almășan și Leonard Miron continuă! Ce se întâmplă acum cu cei doi foști colegi de la TVR

Scandalul de proporții dintre Marina Almășan și Leonard Miron continuă! Ce se întâmplă acum cu cei doi foști colegi de la TVR

Alida Enache

Scandalul de proporții dintre Marina Almășan și Leonard Miron continuă! Anul trecut, fostul prezentator TVR, în vârstă de 52 de ani, și-a acuzat colega de breaslă că s-a căsătorit din interes cu persoane influente din televiziunea publică și a numit-o "hienă". Conflictul lor ar fi început cu mult timp înainte, pe când lucrau împreună la postul de televiziune menționat anterior.

Imagine cu Leonard Miron în timp ce face un selfieSursa foto: Facebook

„Eu cu Marina ne știm din 1990, de la ‘Veniți cu noi pe programul 2’. Uitându-te la istoria ei în TVR, păi, scuză-mă, dar mariajul ei cu TVR este mai interesant decât mariajul Adrianei Bahmuţeanu cu Prigoană. Ea a divorțat și s-a recăsătorit cu oricine a avut influență, a fost puternic, cu o viteză surprinzătoare. Eu o admir pe Marina pentru că are puterea asta, ‘flexibilitatea’ asta.

Reacția mea a fost o reacție, băi, din tot ăia care sunt jurnaliști și au coloana vertebrală pe cât au talent, tocmai ea s-a trezit? Marina are un talent fantastic, miroase oportunitatea. Sunt oameni în TVR care sunt lei – Monica Ghiurco, Adelin Petrișor, și oameni care sunt hiene. Iar hiena nu face gălăgie dacă nu simte mirosul de sânge şi nu știe că poate pica ceva.

Știu că Marina se va supăra și o să frece cu mine pe jos, dar nu mă interesează, pentru că ne cunoaștem de atâta timp, profesional o respect, dar știi ce se întâmplă? Tuturor ne place să ne punem poalele în cap, dar trebuie să ai o limită a decenței în tot ceea ce faci. (…)", spunea el, la vremea aceea, într-un interviu acordat pentru fanatik.ro

După ce a primit acuzații dure din partea lui Leonard Miron, fosta soție a regretatului Victor Socaciu nu a mai putut să tacă și i-a răspuns fostului ei coleg cu aceeași monedă.

 Imagine cu Marina Almășan în timp ce semnează o foaieSursa foto: Facebook

„Cel care a emis acele mizerii este o persoană destul de discutabilă. Eu fac parte din categoria oamenilor care știu să separe valoarea profesională a individului de caracterul său. Drept pentru care, chiar dacă m-a dezamăgit în repetate rânduri, ca om, nu-i voi nega niciodată calitățile. E adevărat, mi s-a părut de netolerat situația la care m-am și referit, de altfel, în editorialul meu – când lui Miron i s-a tolerat ( nu mă întrebați cum și de ce) să lucreze ca stewardesa și să ia bani de la TVR. (...)

De fapt, ca să fiu sinceră, nu înțeleg nici măcar la ce mariaje te referi : la cele reale – adică la inginerul și mai apoi la folkistul care mi-au stat alături și care numai persoane influente nu erau în materie de TVR, sau la mariaje metaforice, ale căror semnificații numai de tine văzute, mie îmi scapă? Oare nu crezi că, dacă aș corespunde descrierii tale ( hienă oportunistă) cel de al patrulea deceniu în TVR m-ar fi găsit, poate, ‘a butoane’ și nu ‘la munca de jos’?(..)

Leo, zău așa? Te iei de Andreea (n.r. Andreea Marin), măi frustrat mic ce ești, de vedeta pe care, o sută de ani de n-o mai vede publicul, tot știe de unde s-o ia?”, a transmis Marina Almășan pentru aceeași sursă.

Citește și: Liana Stanciu, dezvăluiri despre cei 20 de ani de iubire cu Miță de la „Bere Gratis”

Surse articol: Ziareonline, Adevarul, Fanatik

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Este deja adult și absolut superbă! Cum arată Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, în prezent
Este deja adult și absolut superbă! Cum arată Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, în prezent
Ce tragedie ti se va intampla in viata?
Incepe quiz
Ce tragedie ti se va intampla in viata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.