Schimbări uriașe pe plan profesional pentru Cheloo. A bătut palma pentru prima reclamă din viața lui

Schimbări uriașe pe plan profesional pentru Cheloo. A bătut palma pentru prima reclamă din viața lui

Redactor Divahair.ro

Cunoscutul jurat de la IUmor nu mai are nevoie de nicio introducere pentru publicul din România, fiind deja un nume sonor în showbiz. Se poate spune că a fost într-o continuă schimbare pe plan profesional, de când a acceptat locul la masa juriului de la diverse emisiuni televizate și iată, că acum, vine din nou în atenția fanilor cu o mișcare de imagine neașteptată: apare în prima reclamă din viața lui, pentru brandul PopCola.

Da, ai citit bine cel mai „pe val" brand la ora actuală a decis să intre in atenția publicului cu o colaborare neașteptată, dar care pare a fi de un real succes. PopCola este băutura răcoritoare care te face să te întorci în timp, în perioada anilor '80, când joaca, distacția și lipsa grijilor erau literă de lege.

cheloo reclama

Gustul inconfundabil de Cola vintage și extractele de plante au făcut ca fiecare doză/sticlă de PopCola să fie o întreagă experiență de arome, menită să te scoată din cotidianul alert care nu-ți mai permite să visezi cu ochii deschiși, așa cum o făcea în fața blocului, în copilărie.

Colaborarea dintre Cheloo și PopCola nu este singurul element surpriză din acest nou proiect. Din această călătorie în timp, în anii de școală, nu putea să lipsească tocmai vocea vedetă a acelor ani. Vocea întipărită deja în mintea multora dintre noi și pe care o recunoaștem oriunde și oricând, nimeni alta decât Irina Margareta Nistor, care a dat grai românesc celor peste 5000 de filme difuzate la noi în timpul anilor '80.

PopCola a fost lansat pe piață în anul 2019, la Piatra Neamț (da, este brand românesc) și face parte din gama de produse new-age, de categorie premium. Cine nu a avut parte până acum de experiența PopCola, ar fi tentat să creadă că este doar o altă băutură carbogazoasă, la fel ca altele existente deja pe piață. Ei bine, PopCola are la bază extracte naturale de plante și nu conține conservanți, ceea ce o face să se evidențieze cu adevărat în rândul publicului de toată vârstele. 

Se anunță o colaborare de succes între PopCola - Cheloo și Irina Margareta Nistor, care de acum au intrat în rândul personalităților publice care susțin brandurile românești.

Tu îți mai aduci aminte de "gustul" copilăriei?

Articolul urmator
Ce mai face Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea. A dat celebritatea din România pe viața de lux din America
Ce mai face Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea. A dat celebritatea din România pe viața de lux din America
Test de cultură generală: poţi ghici numele cărții după prima frază din roman?
Incepe quiz
Test de cultură generală: poţi ghici numele cărții după prima frază din roman?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.