Scrisoarea emoționantă și plină de învățăminte a lui Mihai Morar pentru gemenele lui

Scrisoarea emoționantă și plină de învățăminte a lui Mihai Morar pentru gemenele lui

Alida Enache

Moment emoționant în familia lui Mihai Morar! Două din cele trei fiice ale sale și-au serbat ziua de naștere, iar cu această ocazie, omul de radio le-a pregătit o scrisoare comună de-a dreptul emoționantă. Mândrul tătic și-a împărtășit discursul și cu urmăritorii săi, în mediul online.

UPDATE 14 septembrie 2023: Toamna lui 2023 l-a găsit extrem de emoționat pe Mihai Morar! Gemenele sale, Mara și Cezara, au început liceul, după ce au hotărât să o ia pentru prima dată pe căi separate. Fiecare a ales un alt colegiu, așa că de acum vor păși spre maturitate pe un drum distinct. Mândrul tătic a ținut să le arate urmăritorilor de pe rețelele sociale imagini din prima zi de școală, care a fost totodată și prima zi de grădiniță (din noul an școlar) pentru mezina familiei, Roua.

Pentru a marca acest moment special, Mihai Morar a publicat un mesaj special, în spatele căruia se află, de fapt, soția lui. Iată ce gânduri i-au încercat pe cei doi părinți când fetele lor au trecut pragul unei noi etape din viață:

„ZIUA ÎN CARE INIMA MEA S-A ÎMPĂRȚIT ÎN 3 LOCURI DIFERITE…

Felicitări, Cezara, pentru că ai ales ceva nou: Colegiul Național SFÂNTUL SAVA!

Felicitări, Mara, pentru că ai ales să rămâi „acasă”, la @olgagudynnintlschool!

Roua, ai două surori minunate! Să-ți fie exemplu! Ai ce învață de la ELE!

Vă iubesc infinit!❤️❤️❤️ - este textul scris de mama lor, Gabriela, astăzi, în prima zi de școală, îl simt la fel, îl semnez și nu mai adaug nimic. ❤️❤️❤️ #mihaimorar”

UPDATE 29 iunie 2023: Gemenele lui Mihai Morar s-au descurcat excepțional la Evaluarea Națională! Fetele sale cele mari au trecut cu brio de primul hop de acest gen, iar acum urmează să se înscrie la liceu, acolo unde vor intra cu note mari și cu încredere în viitor. Mihai Morar este un tătic mândru și nici nu are cum să fie altfel, după ce a văzut rezultatele obținute de fiicele sale, Mara și Cezara.

Adolescentele au fost conștiincioase și s-au pregătit temeinic pentru acest moment important al vieții lor, așa că roadele muncii au fost pe măsură. Mediile lor sunt 9,60, respectiv 9,77, iar asta înseamnă că realizatorul de radio are acum un motiv întemeiat pentru a-și împărtăși bucuria în mediul online. Iată mesajul transmis urmăritorilor de pe Instagram:

„Mândru de ele! Munca lor, cinstea lor, voința lor, credința lor. Și bucuria noastră nemărgintă. Nu-i fericire mai mare pentru un părinte decât să-și vadă copiii crescând mai buni decât el. Iar valoarea lor e mai mare decât Evaluarea! ❤️❤️”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Morar (@mihaimorar)

Urmăritorii au reacționat în număr mare la această postare și au oferit zeci de mii de aprecieri, dar și cuvinte de laudă, atât pentru fete, cât și pentru părinți. Acestea sunt doar câteva dintre cuvintele frumoase din secțiunea de comentarii:

„Felicitări! Cu așa părinți…nu mai e nimic de spus! Bravo! Oricum dintotdeauna am avut considerație pentru familia lui Mihai Morar👏”, „Felicitări! Mult succes pe mai departe! Știm cu câtă muncă, seriozitate , ambiție se obțin aceste note ! 🙌”, „Bravo, fetelor!”, „Felicitări! Aveți cu ce sa vă mindriți! Să vă trăiască!”

------------

Știrea inițială

Mihai Morar (41 de ani împliniți la data de 14 octombrie 2022) are multe motive de bucurie, însă în această săptămână se mândrește cu frumoasa sa familie. Fiicele sale cele mari, Mara și Cezara, împlinesc 14 ani, iar cu această ocazie au primit o scrisoare emoționantă din partea tăticului lor. Iată ce a postat vedeta pe pagina personală de Facebook:

"SCRISOARE PENTRU MARA ȘI CEZARA. LA 14 ANI. ❤️❤️

Fetele mele mari împlinesc săptămâna asta 14 ani. Lumea îi spune ”vârsta buletinului” și trece atât de ușor peste asta. Dar în spatele ”buletinului” e, de fapt, vârsta întrebărilor despre sine și despre propriul corp, a presiunii asupra aspectului fizic. E vârsta la care un părinte trebuie să îi dea ceva mai prețios decât o carte de identitate: o carte de încredere.

Le-am scris Marei și Cezarei 14 “încrederi” pentru 14 ani:

1. AI ÎNCREDERE ÎN TINE! STIMA DE SINE nu-i IMAGINE DE SINE.

2. MASS-MEDIA lucrează cu imagini și creează IMAGINI, nu CARACTERE.

3. SOCIAL MEDIA folosește FILTRE VIRTUALE. Oamenii care ”filtrează” astfel alți oameni nu fac parte din lumea voastră REALĂ.

4. Căutați oamenii care lucrează la dezvoltarea lor personală, nu pe cei care își prelucrează poza socială.

5. Cine vă judecă după aspect e …suspect! Persoanele care încearcă să vă facă să vă simțiți inconfortabil cu aspectul vostru, ori ascund probleme personale, ori vor să câștige de pe urma ”problemei” voastre ( atenție la reclame)

6. E dreptul vostru să spuneți NU. Iar ”NU” este NU. Iar ”Poate” nu este niciodată ”DA”.

7. Îmi promit să vă spun cât mai rar ”Ce frumoasă ești” și să înlocuiesc cât mai des cu ”Ce om fain crește din fetița mea!”

8. De acum, voi face din ce în ce mai puține alegeri pentru voi. E timpul vostru să faceți alegeri pentru sine. Dar voi fi lângă voi indiferent ce alegeri veți face.

9. Aveți vârsta marilor emoții. Nu vreau să vi le schimb. Doar îmi doresc să vă arăt că înțeleg ce simțiți.

10. Nu vreau să vă amintiți de mine ”Ce bărbat puternic e tati!” Prefer să mă aveți în minte drept ”Tata e sensibil. Uneori, mai și plânge…”

11. O să vă spun mai rar ”Ce bine semănăm!” și o să vă arăt mai des la ce ne asemănăm …din ceea ce facem și ne place.

12. O să vă povestesc mai des că nici eu nu am fost adolescentul perfect și, mai presus, că sunt adultul plin de defecte. Recunoașterea greșelilor nu e slăbiciune, ci doar dovadă de mai multă încredere de sine.

13. O să vă ascult mai mult. Și voi fugi de a spune ”Ascultă la mine ce-ți spun!”

14. Frumusețea nu are tipare. Idealul de frumusețe din anii 50 nu are nicio legătură cu idealul din prezent. Iar cei mai faini oameni au fost mereu cei ieșiți din tipare."

Imagine cu fiicele lui Mihai Morar pe plajă
Mara, Cezara și Roua, mezina familiei

Internauții au fost impresionați de un astfel de mesaj plin de emoție și învățăminte și și-au exprimat gândurile bune în secțiunea de comentarii. Uite ce au zis câțiva dintre ei:

"La mulți ani binecuvântați domnișoarelor tale minunate, cuminți și deștepte ! Sunt modele de copii binecrescuți!",

"În casa cu mai multe fete există multă fericire și un munte de dragoste de oferit și de primit ....La mulți ani frumoși și fericiți fiicelor tale Mara și Cezara ....o pupăm și pe Roua mezina familiei ....sunteți o familie minunată !",

"La mulți ani cu sănătate, fericire și împliniri! Ce frumos ai scris! M-am emoționat. Așa părinți cu astfel de mentalitate ar trebui să aibe toți copiii!",

"Doamne, în ce lume frumoasă și curată am trăi dacă toți părinții ar gândi la fel și ar învăța copii să fie oameni mari, curați la suflet la rândul lor ! La mulți ani Mara și Cezara!".

Citește și: Rețeta iubirii liniștite și eterne. Mihai Morar ne spune care sunt ingredientele secrete ale unei căsătorie perfecte

Surse foto: Facebook, Facebook

Surse articol: Okmagazine, FacebookImpact

Articolul urmator
Mihai Morar, primul podcast cu Roua. Fiica lui a dat din casă și a stârnit deliciul ascultătorilor
Mihai Morar, primul podcast cu Roua. Fiica lui a dat din casă și a stârnit deliciul ascultătorilor
Ce personalitate a lui Beyonce ți se potrivește?
Incepe quiz
Ce personalitate a lui Beyonce ți se potrivește?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.