Seamănă dar nu prea. Vezi cum arăta Irinel Columbeanu în tinerețe, înainte să îl cunoască o Românie întreagă

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Pe Irinel Columbeanu, astăzi în vârstă de 63 de ani, îl știe o țară întreagă, mai ales prin prisma stilului de viață luxuriant de odinioară, a petrecerilor fastuoase, dar și a căsătoriei cu Monica Gabor ce s-a terminat cu un scandal de toată frumusețea. Este unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din lumea mondenă, însă puțini știu cum arăta în tinerețe, atunci când avea o înfățișare complet diferită față de cea cu care ne-a obișnuit, una mai potrivită acelor vremuri.

Vezi, în galeria foto, cât de mult s-a schimbat Irinel Columbeanu de-a lungul anilor, și cum arăta când era un bărbat timid care făcea primii pași pentru inițierea în lumea bună a Capitalei. 

Surse articol: Cancan / BZI / ApropoTv

Irinel Columbeanu, umbra unui milionar

Irinel Columbeanu, umbra unui milionar

Cândva cunoscut ca milionarul excentric al României, în prezent Irinel Columbeanu a ajuns să locuiască într-un apartament închiriat în Colentina, iar luxul de la vila din Izvorani este doar o amintire frumoasă. Decadența lui Irinel Columbeanu a început în urmă cu câțiva ani, iar multe voci susținând că moarta tatălui său, Ion Columbeanu, din 2016, "creierul" din spatele afacerilor familiei, a jucat un rol important. În anul 2007 averea lui era estimată la suma de 150 de milioane de dolari, însă a început să piardă mulți bani după criza economică din 2009, când mai avea în conturi doar 7 milioane de euro. În prezent, conduce o mașină la mâna a doua și locuiește în chirie. 

Sursa foto: Facebook

Divorț răsunător

Divorț răsunător

Divorțul de Monica Gabor, după aproape cinci ani de mariaj, a făcut subiectul unuia dintre cele mai picante scandaluri din presa mondenă românească. Cel mai mediatizat cuplu de la noi s-a separat în anul 2011, atunci când fosta doamnă Columbeanu cerea desfacerea căsătoriei, custodia Irinucăi, dar și o pensie alimentară substanțială, invocând faptul că Irinel Columbeanu se preocupă mai mult de afaceri decât de ea. După luni întregi de certuri televizate, cei doi s-au despărțit, iar Monica Gabor a plecat să locuiască în America, alături de acum soțul ei, miliardarul Poe Qui Ying Wangsuo, poreclit Mr. Pink.  

Sursa foto: Imgur

Avea plete lungi

Avea plete lungi

Irinel Columbeanu era un bărbat timid în tinerețe, cu un look considerat de mulți apropiați a fi ușor feminin, cu plete lungi, ce i-a adus porecla "Ileana". Afaceristul nu încălca cuvântul tatălui său, regretatului Ion Columbeanu, și nu avea anturaj cu "băieții răi" ai vremii, Serghei Mizil sau Nicu Ceaușescu. Prietenii lui Irinel Columbeanu îl descriau ca fiind un bărbat așezat, la locul lui și care și-a început viața sexuală la vârsta de 18 ani, femeile fiind satisfăcute de relațiile cu el.

Sursa foto: Imgur

Client al primului club de noapte din București

Client al primului club de noapte din București

"Lui Irinel i se spunea 'Ileana', de la mașina de cusut. E o vorbă: 'Bat și calc ca mașina de cusut'. Avea o vitalitate maximă, fetele i-au pus porecla, a fost numit printre gagicile de la un cunoscut sexy-club.", povestea Paul PCR Cornățeanu, conform Cancan. Irinel Columbeanu a intrat pentru prima dată în atenția presei din România în anul 1995, atunci când a fost implicat în scandalul "Sexy Club", primul local de striptease din Capitală în care patronul, un bărbat pe nume Costel Constantin, obliga dansatoarele, prin violență, să se prostitueze, iar prietenilor săi trebuiau să le presteze servicii gratuit. Unul dintre clienți a fost afaceristul, poreclit "Alcatel". 

Sursa foto: Imgur

Surse foto: Facebook, Imgur

Articolul urmator Irinel Columbeanu, cel mai sincer interviu de până acum despre fosta lui soție, Monica Gabor

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.