Șerban Huidu este alt om! Ce mărturisiri tulburătoare a făcut în cel mai recent interviu

Șerban Huidu este alt om! Ce mărturisiri tulburătoare a făcut în cel mai recent interviu

Ramona Jurubita

La începutul anilor 2000, Șerban Huidu și Mihai Găinușă făceau furori pe micile ecrane cu emisiunea „Cronica Cârcotașilor” pe care o prezentau împreună la postul Prima TV. O serie de evenimente neprevăzute i-a făcut pe cei doi colegi să se distanțeze, iar niciunul dintre ei nu a mai fost niciodată la fel.

2023 este anul care îl readuce pe Șerban Huidu în atenția publicului, după ce a oferit un interviu în care a vorbit sincer despre tot ce i s-a întâmplat și despre schimbările apărute în viața lui. Mărturisirile sale tulburătoare pot lăsa pe oricine fără cuvinte, căci a vorbit și despre cele două accidente cumplite care i-au schimbat parcursul.

Și-a început cariera în televiziune ca realizator al „Cronicii Cârcotașilor”, dar acum este doar producător al acesteia. Cât timp a fost la cârma emisiunii, a lipsit doar pentru probleme extrem de grave, cum ar fi cele două accidente pe care le-a suferit. Prima oară a stat în comă în urma unui accident pe pârtia de schi, iar apoi a fost implicat într-un accident de mașină, în urma căruia au murit trei persoane.

Acest moment i-a marcat întreaga existență, căci a trebuit să suporte criticile venite din partea unor oameni cărora le lipseau detalii esențiale din poveste. A fost aspru judecat la acea vreme, iar mulți nu îi dau pace nici acum, aruncându-i cuvinte dure de câte ori au ocazia. Deși accidentul a fost soldat cu victime, instanța a decis ca el să primească o sentință de patru ani de închisoare cu suspendare. Din nou, foarte multe persoane au fost nemulțumite de hotărârea autorităților și au susținut că a fost privilegiat datorită statutului de persoană publică.

Dar omul de televiziune a dovedit cât este de puternic și a reușit să depășească toate aceste nedreptăți prin care a trecut. Astăzi este total schimbat, iar drept dovadă a acestui fapt stă ultimul interviu pe care l-a acordat. Uite ce declarații a făcut despre acest subiect în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”:

„S-a întâmplat un accident groaznic. Cel mai important este cum spune prima decizie: suntem într-o situație paradoxală, cu un grad mic de culpă. La Tribunal am pledat vinovat, dar repet lucrurile au luat-o razna după. (...) Nimeni nu-și dorește un accident, nu este o faptă pe care să o urmărești, e greu să creadă cineva că ai plecat să faci accident când aveai copiii în mașină și soția. A fost foarte rău, foarte urât, iar dezumanizarea în care am fost târât a fost un punct negru pentru ei. Eu știu ce s-a întâmplat. Cel mai important e să faci pace cu tine.”

Se pare că persoanele care l-au criticat au reușit să schimbe părerea multor oameni despre el, stricându-i complet imaginea. Deși la început a suferit pentru vorbele spuse despre el, acum a învățat să nu se mai lase afectat de părerile celor din jur.

„Spunea cineva că ce cred oamenii despre tine este imaginea ta în fața lor, care poate fi indusă de foarte mulți factori. Conștiința ta îți poate spune cine are sau nu dreptate. După accident am aflat cum era la mine în mașină, ce s-a întâmplat. Domnul Ciutacu știa tot, domnul Mândruță aș putea să-i spun că nu era mașina mea, era mașina soției mele.
Domnului Ciutacu aș vrea să-i spun că la aceeași oră a mai fost un accident în Periș cu 5 victime. Nimeni nu a spus nimic.”, a spus.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serban Huidu (@serbanhuidu)

Este clar pentru toată lumea că aceste situații îngrozitoare l-au schimbat. În primul rând, l-au ajutat să devină mai atent la orice a făcut după aceea. Apoi, l-au făcut să realizeze cât este de puternic.

„Accidentele mele m-au făcut, poate, să nu mai fiu atât de incisiv(…). La tribunal, eu nu am pledat nevinovat, eu am pledat vinovat (…). Mai ales, după accidentele mele, au fost situații în care m-am gândit bine dacă pot să merg mai departe sau nu.”, a mai zis.

Accidentul de mașină va rămâne întotdeauna ca o pată neagră în sufletul său, pentru că nu poate șterge cu buretele tot ce a fost. Dar în ciuda suferinței, a învățat să meargă mai departe.

„Toate îl condamnau pe Șerban Huidu, chiar înainte de Tribunal. Asta e imaginea, cu ea trăiesc.”, a mărturisit Șerban Huidu.

În cadrul aceluiași interviu, a avut de oferit și un sfat pentru persoanele care trec prin situații similare. S-a folosit de experiența lui pentru a le explica telespectatorilor ce trebuie să faci în momentul în care toți te judecă.

„Cred că cel mai bun exercițiu pe care îl poți face, un sfat pentru cei care trec printr-o astfel de situație, să pui într-o balanță ce puteai face și ce nu puteai face. Mie mi-a ieșit bine balanța asta.
Având în vedere ce mi-a ieșit la final din balanță, am avut puterea să merg mai departe, am trecut mai departe de ce a zis Ciutacu, pentru că știu eu ce s-a întâmplat. Imaginea ta depinde multe alte lucruri.”, a explicat el.

Viața l-a dus într-o direcție neașteptată, iar drumul său nu a mai coincis cu drumul colegului de platou, Mihai Găinușă. Acum, la aproape un deceniu de la despărțirea lor, Șerban Huidu nu se ferește să spună că îi simte lipsa.

„Da, îmi lipsește de când a plecat. Problema în sine s-a rezolvat, dar ceea ce a făcut cuplul Huidu-Găinușă în televiziune nu prea făcuse nimeni și mi-e greu să cred că se va întâmpla. Eram perfect complementari. Tot ce aveam eu nu avea el și invers. Mișu era închis într-un palat de cleștar, nu prea vorbea, pe de altă parte exact asta eram eu.”, a dezvăluit.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serban Huidu (@serbanhuidu)

Producătorul emisiunii „Cronica Cârcotașilor” a vorbit și despre posibilul motiv al rupturii dintre ei. Se pare că amândoi au avut unele nemulțumiri care i-au făcut să strice prietenia.

„Eram interfața care ținea legătura cu restul lumii. Apoi între noi era povestea legată de creație, el venea cu felul de a fi, cu partea de scris care era interesantă, iar eu veneam informațiile de la lume. Povestea este că la un moment dat, frustrări sunt multe, ele decid din păcate viața uneori, probabil că s-au acumulat multe frustrări că a trebuit să preia atribuțiile mele, eu nu am știut să zic mulțumesc, eu am văzut că nu se descurca la fel de bine ca mine, și eu aveam frustrări.
Într-un final s-a stricat căruța, dar un om ca Găinușă va fi greu de înlocuit sau de găsit un partener care să poată să facă atât de multe lucruri și îi sunt recunoscător și îmi lipsește”, a explicat vedeta.

Important de menționat este că Șerban Huidu are din nou permis de conducere, la aproximativ 12 ani de la ziua de coșmar. Deși are șoferi și nu trebuie să meargă el cu mașina, în anul 2022 a simțit că este cazul să intre din nou în posesia acestui document care îi permite să se urce oricând la volan.

„Din august 2022! Adică de șase luni! Nu m-am grăbit să-mi iau permis de conducere! Aveam dreptul să conduc, dar după accident nu am condus deloc până când s-a dat decizia finală eu nu am condus, deși aveam dreptul să conduc! După ce a încetat perioada de grație care era de șase ani, deci în 2019, toate ziarele au scris că mi-am luat carnet! Nu mi-am luat carnet! Mi-am luat în anul 2022, în august! Am învățat! Am dat sala! Au trecut ceva ani! Sunt 11 ani de când am mers ultima oară la volan, așa că e complicat chiar și pentru mine, care am făcut milionul de kilometri cred! Dar într-un final am stat și m-am gândit că nu-mi strică să am un carnet de conducere în buzunar, în caz de nevoie, că trebuie să merg undeva, că e în pericol cineva! Am șoferi, are cine să mă conducă! Nu sunt neapărat disperat după a merge cu mașina! Mai ales după ce am trecut prin ceea ce am trecut! Din când în când! Rar!”, a dezvăluit.

Din toate declarațiile pe care le-a oferit se poate înțelege că în prezent este resemnat și că a acceptat tot ce a fost, chiar dacă nu poate uita anumite episoade marcante. Cum ți se pare evoluția lui și schimbarea fizică?

Citește și: Ce mult s-a schimbat Bodo de la "Proconsul". Artistul a dat viața agitată de liniștea familiei și a credinței

Surse foto: FacebookYoutube

Surse articol: KanaldFanatikYoutubeLibertatea

Articolul urmator
Daniela Gyorfi a avut probleme serioase după ce a renunțat la un aliment pe care mulți îl consideră banal! „Este cel mai mare drog, cel mai mare pericol pentru sănătate.”
Daniela Gyorfi a avut probleme serioase după ce a renunțat la un aliment pe care mulți îl consideră banal! „Este cel mai mare drog, cel mai mare pericol pentru sănătate.”
Care este cel mai mare defect al tau?
Incepe quiz
Care este cel mai mare defect al tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.