Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Serialul momentului a dat naștere unui nou sex simbol! Cine este, în realitate, marele duce de Hastings din seria "Bridgerton"

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro
S-a născut în Zimbabwe

S-a născut în Zimbabwe

Rege-Jean Page s-a născut în 1990 în Harare, capitala Zimbabwe, dintr-o asistentă medicală și un predicator englez. Actorul a declarat la un moment dat că faptul că s-a născut dintr-un cuplul de rase diferite l-a transformat într-o "declarație politică ambulantă".

"Zimbabwe era încă o țară relativ tânără când locuiam acolo și societatea sa post-segregație rasială era recent formată. A fi un copil de rasă mixtă în acel mediu însemna că trebuie să te gândești cum să-ți creezi propria identitate și că te întrebai constant de ce aparții acestei lumi", a declarat Rege-Jean Page, conform revistei Interview.

Sursa foto: Instagram

Cu toții am studiat tabelul periodic în liceu, dar parcă nimic nu ne putea pregăti pentru chimia dintre protagoniștii din serialul vedetă al zilelor noastre, "Bridgerton". Adaptat din romanele romantice cu acțiunea în Epoca Regenței scrise de reputata autoare Julia Quinn, serialul creat de Chris Van Dusen spune povestea lui Daphne Bridgerton și a lui Simon Basset, duce de Hastings, care debutează după ce aceștia doi au făcut un pact care să-i ajute pe amândoi să evite căsătoria cu alte persoane.

Odată cu desfășurarea poveștii dulci și pasionale de dragoste a protagoniștilor, urmărită cu sufletul la gură de întreg mapamondul, telespectatorii au fost martorii nașterii celui mai nou sex-simbol al momentului, actorul Rege-Jean Page, în vârstă de 30 de ani.

Află, în galeria foto, tot ce trebuie să știi despre superbul și carismaticul actor care a furat inimile a milioane de oameni din întreaga lume, cu performanța sa din serialul produs de Netflix.

Surse articol: Oprahmag / Imdb / Daily Mail

Sursa foto principală: Captură YouTube

Surse foto: Capturi YouTube, Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta