Sfaturi de la celebrități pentru o inimă împăcată și o viață de familie armonioasă

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Fiecare are o vedetă favorită sau un cuplu de celebrități preferat, pe care îi urmărește cu sufletul la gură și, uneori, îi ia ca model de viață. Unele cupluri faimoase par să fie făcute în cer, atât de bine se potrivesc și se înțeleg cele două staruri. Cu programul lor încărcat, mereu pe fugă, te întrebi când au timp să mai schimbe o vorbă și cum de viața lor pare atât de lină și armonioasă.

Se pare că astfel de cupluri chiar împărtășesc un secret care face ca relația lor să dureze. În galerie, poți descoperi ”rețeta” fericirii pentru 10 cupluri- vedetă, care a făcut ca legătura lor să treacă testul timpului. Dacă ești în căutarea unor sfaturi înțelepte care să te ghideze pe tine și pe partenerul tău, în perioadele dificile sau care să-ți amintească faptul că iubirea există cu adevărat, nu ezita să urmezi îndemnul cuplului preferat.

Lucrează în primul rând cu tine

Lucrează în primul rând cu tine

Acesta este sfatul pe care Will Smith îl dă celor care vor să aibă o relație armonioasă. La premiera filmului Concussion, Will Smith a explicat cum el și soția sa, Jada Pinkett Smith, au reușit să construiască o căsnicie durabilă, de peste 20 de ani. ”Dacă este să împărtășesc un secret, vreau să spun că noi nu am avut nevoie să lucrăm pentru relația noastră. Noi am lucrat, fiecare în parte, cu noi înșine, cu individualitățile noastre și astfel ne-am prezentat unul altuia în cea mai bună variantă a noastră.”, a mărturisit actorul.

Nu trebuie să depinzi de cineva care să-ți spună cine ești

Nu trebuie să depinzi de cineva care să-ți spună cine ești

Într-un interviu acordat GQ, regina pop Beyonce a explicat de ce se simte atât de sigură în relația sa cu Jay-Z. ”Am fost întotdeauna o persoană independentă, înainte să-l întâlnesc pe soțul meu și am avut mereu o chimie intensă și o relație autentică cu el. În plus, am înțeles că, atunci când nu ai încredere în tine însăți, te simți oarecum captiv în relație. Pentru a te dezvolta, ai nevoie să fii liber, să îți dai seama singur de meritele tale. Nu trebuie să depinzi de cineva care să-ți spună cine ești.”

Este esențial ca partenerii să se înțeleagă unul pe celălalt

Este esențial ca partenerii să se înțeleagă unul pe celălalt

Ellen DeGeneres și Portia de Rossi consideră că secretul relației lor este înțelegerea reciprocă. ”Este bine să fii iubit, este profund să fii înțeles”, aceasta a fost mărturisirea pe care Portia a făcut-o în momentul căsătoriei sale cu Ellen DeGeneres. ”Acesta este cel mai important dar pe care mi l-a făcut, să mă înțeleagă.”, a spus, la rândul său, DeGeneres. 

Comunicarea este cheia

Comunicarea este cheia

Justin Timberlake și Jessica Biel sunt, cu siguranță, unul dintre cuplurile cele mai ”clasice” de la Hollywood, are ascultă de cea mai simplă dintre regulile ce aduc armonie în cuplu: comunicarea.

”Abilitatea de a-ți spune cu onestitate sentimentele și nevoile, de a comunica, pur și simplu, cu partenerul tău, acesta este secretul nostru.”, a mărturisit Jessica Biel într-un interviu acordat revistei People în 2018. Sună simplu, dar, cu siguranță, a funcționat.

Surse foto: Getty

Articolul urmator 10 celebrități împărtășesc sfaturi sănătoase de parenting, pe care le putem folosi cu toții

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.