Shakira, la închisoare?! Motivul șocant pentru care cântăreața ar putea ajunge în spatele gratiilor

Shakira, la închisoare?! Motivul șocant pentru care cântăreața ar putea ajunge în spatele gratiilor

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

UPDATE 28 septembrie: Shakira riscă cel puțin 8 ani de închisoare și va fi nevoită să plătească o amendă de aproape 24 de milioane de euro dacă va fi găsită vinovată, conform Parchetului spaniol. Vedeta, care este acuzată că a sustras 14,5 milioane de euro de la fiscul spaniol între 2012 şi 2014, a fost trimisă oficial în judecată, iar procesul său se va ține la Tribunalul provincial din Barcelona. Data nu a fost încă fixată. Amintim că se confruntă cu șase capete de acuzare pentru fraudă fiscală.

Columbianca se consideră, în continuare, nevinovată, iar în urmă cu câteva luni a refuzat să semnenze un acord cu Parchetul spaniol. Nu a vrut să pledeze vinovată și a ales, în schimb, să se prezinte la un viitor proces.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

-------------

UPDATE 28 mai: Momentul judecății pentru fraudă fiscală în cazul cântăreței columbiene Shakira se apropie cu pași repezi! Vedeta este tot mai aproape de a fi condamnată în Spania, după ce un tribunal din Barcelona i-a respins apelul, într-o decizie făcută publică joi. Înainte ca instanța să poată ordona un proces, procurorii trebuie să prezinte un rechizitoriu.

Imagine cu Shakira în timp ce face un selfie și arată semnul păcii

Chiar și așa, avocații vedetei insistă, în continuare, că "comportamentul ei în materie fiscală a fost întotdeauna impecabil în toate țările în care a trebuit să plătească impozite", dar și că Shakira nu are nicio datorie față de autoritățile fiscale spaniole, căci a plătit deja presupusele taxe după ce a fost înștiințată care este suma.

-----------

Știrea inițială 

Veste tulburătoare despre Shakira: cântăreața va fi judecată în Spania pentru evaziune fiscală, după ce un judecător a decis că există „suficiente dovezi ale infracționalității” că artista nu și-ar fi bifat obligațiile sale fiscale față de țară.

Sursa foto

Potrivit El País, judecătorul Jesús Juberías, care a pronunțat această hotărâre după o investigație de trei ani, a menționat că această parte a procesului nu se referă la determinarea „inocenței sau a vinovăției” Shakirei.

Cântăreața columbiană, al cărei nume este Isabel Mebarak Ripoll, a fost acuzată că a evitat să plătească 14,5 milioane de euro (aproximativ 16,4 milioane de dolari) în taxe. Procurorii spun că vedeta pop nu a plătit taxe între 2012 și 2014, în ciuda faptului că își are reședința fiscală în Spania.

„Shakira Isabel Mebarak Ripoll a încetat să plătească impozite în Spania în anii 2012, 2013 și 2014, chiar dacă avea datoria să facă acest lucru, deoarece reședința sa fiscală era aici”.

Surse foto: Instagram

Surse articol: Justjared

Articolul urmator
De la strălucirea scenei la umbrele trecutului. Povestea Irinei Maria Birou, artista condamnată la închisoare după ce a ucis un bătrân cu maşina
De la strălucirea scenei la umbrele trecutului. Povestea Irinei Maria Birou, artista condamnată la închisoare după ce a ucis un bătrân cu maşina
Alege-ți filmele preferate și află când vei ajunge să te căsătorești
Incepe quiz
Alege-ți filmele preferate și află când vei ajunge să te căsătorești

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.