Shakira este data in judecata de fostul iubit!

Shakira este data in judecata de fostul iubit!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Cantareata Shakira ii datoareaza fostului iubit, Antonio de la Rua, 100 milioane de dolari! Acesta a dat-o in judecata pe cantareata pentru ca nu a respectat intelegerea conform careia ar fi trebuit sa continue colaborarea pe plan profesional.

Shakira a pus punct in 2010 unei relatii de 10 ani cu Antonio de la Rua, despartire in urma careia cei doi au declarat public ca vor ramane atat prieteni cat si parteneri de afaceri. In toti acesti ani, Antonio de la Rua a fost managerul artistei, facandu-i rost de contracte importante cu cele mai mari case de productie. Acum el isi doreste 18 % din totalul profitului obtinut de Shakira in tot acest timp. 

Antonio de la Rua, fiul fostului presedinte argentinian Fernando de la Rua, a depus documentele juridice la Curtea Suprema din Manhattan, New York, in care se precizeaza si ca acesta i-a facilitat cantaretei o colaborare importanta cu Live Nation, cea mai mare companie care se ocupa de promovarea turneelor celor mai mari artisti, colaborare care i-a generat artistei un profit de peste 300 de milioane de dolari. Shakira a incetat sa ii mai plateasca fostului iubit partea de profit cuvenita, asa ca Antonio de la Rua a decis sa ceara ajutorul insantei.

In prezent, Shakira este iubita fotbalistului Gerard Pique, cu care urmeaza sa aiba primul copil.

Articolul urmator
Ce familie frumoasă are Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu. Cine este femeia care i-a dăruit al treilea copil
Ce familie frumoasă are Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu. Cine este femeia care i-a dăruit al treilea copil

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.