Simona Gherghe, declarație emoționantă pentru fiica ei în ziua în care aceasta a împlinit 6 ani: „Ești gingașă ca o...”

Simona Gherghe, declarație emoționantă pentru fiica ei în ziua în care aceasta a împlinit 6 ani: „Ești gingașă ca o...”

Ramona Jurubita

Simona Gherghe este o mămică împlinită, căci are ocazia să se bucure în fiecare zi de creșterea și evoluția copiilor săi. Pe 23 mai 2023 s-au împlinit nu mai puțin de 6 ani de când a născut-o pe fiica sa, așa că a sărbătorit această zi într-un mod special.

Ana Georgia primește în fiecare zi toată iubirea din lume de la familia ei, dar când și-a aniversat ziua de naștere, a primit ceva mai mult – o urare specială în mediul online. Moderatoarea emisiunii „Mireasa” de la Antena 1 împarte fiecare moment important cu urmăritorii săi de pe rețelele sociale și chiar nu avea cum să rateze o asemenea ocazie. Le-a arătat imagini cu sărbătorita, iar în descrierea lor a atașat mesajul emoționant. Ți se va face pielea de găină dacă îl vei citi și tu! Este o caracterizare făcută din suflet și cu tot sufletul!

„Fetița care iubește marea și schiul, călătoriile, mersul pe bicicletă, unicornii și pisicile, curcubeiele și pictura, spaghetele făcute de mami, pizza margherita, înghețata, ghicitorile și capcanele, ei bine, fetița aceasta împlinește 6 ani! LA MULȚI ANI! 6 ani de iubire magică! Și, Nuchi, rămâne cum am stabilit, în clipa în care te-am strâns pentru prima dată în brațe: ești gingașă că o floare de zăpadă! Eu, tati și Vladi te iubim!”, a scris Simona Gherghe pe Instagram și pe Facebook în data de 23 mai 2023.

Pentru că este mare acum, Ana va începe din toamnă grupa pregătitoare. Cu doar câteva zile înainte ca ea să împlinească 6 ani, mama ei a înscris-o la școală și a povestit pe InstaStory cum a decurs procesul. De asemenea, a dezvăluit cum se simte în toată această perioadă.

„Vreau să vă povestesc ceva, că astăzi mi se pare o zi emoționantă, pentru că tocmai am închis toată procedura de înscriere a Anei la școală. Din toamnă va fi în clasa pregătitoare și astăzi a fost ultimul pas în înscrierea în baza de date a Ministerului Educației. Urmează o perioadă foarte frumoasă. E greu, e o perioadă grea, dar e cea mai frumoasă perioadă, pentru că atunci când mă gândesc la copilăria și la adolescența mea îmi aduc aminte, cred, cu cel mai mare drag, de anii de școală și o să fie fain din toamnă. Abia aștept.”, le povestea vedeta TV prietenilor din mediul online.

În ciuda provocărilor pe care le va aduce această nouă etapă în viața lor de familie, Simona Gherghe este nerăbdătoare să vadă că fiica ei va face un pas important în dezvoltarea sa.

Ana și Vlad, copiii Simonei Gherghe, jucându-se împreună într-o sufragerie plină cu jucării și cărți
Ana și Vlad, copiii Simonei Gherghe

Fosta moderatoare a emisiunii „Acces Direct” mai are și un fiu, pe Vlad, care s-a născut pe 9 mai 2019. Între cei doi copii ai săi este o diferență de doi ani, iar acest lucru se simte uneori în interacțiunea lor. Într-un interviu mai vechi, vedeta a mărturisit că nu îi este ușor să gestioneze discuțiile celor mici, mai ales că amândoi sunt foarte energici.

Cât de mult s-a schimbat Radu Ștefan Bănică! Tânărul a împlinit 21 de ani și seamănă tot mai mult cu tatăl său

Surse foto: FacebookFacebook

Surse articol: SpynewsFanatikFacebook

Articolul urmator
Simona Gherghe a dezvăluit cum i s-a schimbat viața și relația cu soțul de când a devenit mamă
Simona Gherghe a dezvăluit cum i s-a schimbat viața și relația cu soțul de când a devenit mamă
Ce vei face de Ziua Îndrăgostiților?
Incepe quiz
Ce vei face de Ziua Îndrăgostiților?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.