Singura persoană pe care o urmărește Simona Halep pe Instagram. Ce onoare!

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Simona Halep aproape că merge pe urmele lui Beyonce, care în caz că nu știai, are 155 de milioane de urmăritori pe Instagram, însă ea nu urmărește pe nimeni. Ei bine, sportiva noastră nu a ajuns chiar în acel punct, însă la cei 1,6 milioane de oameni pe care o urmăresc, ea are doar o singură persoană la follow. 

Ei bine, între antrenamente și competiții, Simona Halep își găsește timp și pentru rețelele sociale. Probabil că nu mulți au observat acest amănunt, însă tenismena urmărește o singură persoană și nu, nu este vorba despre logodnicul ei, Toni Iuruc, dar nici despre vreun membru al familiei.

Simona Halep o urmărește pe Instagram doar pe fiica antrenorului său de tenis, Darren Cahill. Sportiva și australianul au o relație extrem de strânsă și sunt prieteni foarte buni și se pare că Simona Halep este foarte apropiată și de fiica lui, Tahlia Cahill. Darren Cahill este căsătorit de peste două decenii cu Victoria, iar împreună au doi copii, pe Tahlia și pe Bejamin. Fiica lui Cahill are 16 ani și își face apariția foarte rar în public. Tahlia Cahill locuiește în prezent în America, alături de familia sa, mai exact în Las Vegas. 

Sursa foto: Instagram

Tahlia Cahill chiar a plâns când tatăl său a anunțat-o că nu mai este antrenorul Simonei Halep, în urmă cu câteva luni. În prezent, cei doi au reluat colaborarea profesională. 

"Este cu adevărat parte din familia mea. Am mai spus povestea aceea, când mă gândeam dacă am procedat corect cu familia mea, în urmă cu 12 luni. Am ajuns acasă și le-am spus 'salutare, copii! Îmi iau un an liber și voi sta mai mult pe acasă'. Atunci, fiica mea a început să plângă. Credeam că plânge de fericire, dar era supărată pentru că o părăsisem pe Simona. Cam asta înseamnă pentru familia mea.", a declarat Darren Cahill, conform WTA Insider, în ianuarie, 2020. 

Simona Halep, emoționată de revederea cu Darren Cahill. Sursa foto: Instagram

Din cauza restricțiilor de călătorie, Simona Halep și Darren Cahill nu au mai reușit să se întâlnească atât de des, antrenorul fiind nevoit să rămână în Australia, iar sportiva noastră, în România. Însă, de curând, Darren Cahill i-a fost alături Simonei Halep la Roland Garros, unde sportiva a fost eliminată în optimile de finală. 

Citește și: Fiul lui David Beckham, fanul Simonei Halep! Ce a făcut tânărul pentru a-și arăta aprecierea

"Întind mâna pentru a vedea dacă este chiar el! Au trecut 7 luni de când l-am văzut ultima dată pe D în Australia. Este minunat să-l am înapoi.", a scris Simona Halep, pe Instagram.

Darren Cahill, alături de alți membri din echipa Simonei Halep, au așteptat-o pe sportivă după terminarea primului meci de la Roland Garros cu o prăjitură, în timp ce i-au urat un călduros "la mulți ani". Simona Halep a împlinit de curând vârsta de 29 de ani.

Surse articol: Antena1 / WTA Insider / Sport.ro

Sursa foto principală: Instagram

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Simona Halep, operată. Ce s-a întâmplat

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.