Sora lui Brigitte Pastramă e de o frumusețe rară! Vezi cum arată Cristina, face ravagii peste hotare

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Pe Brigitte Pastramă o știe o țară întreagă. Bruneta s-a afișat la brațul lui Ilie Năstase la evenimente sportive importante și chiar a participat la nunta regală a prințului Albert de Monaco, în anul 2012. Totodată, s-a făcut remarcată și prin prisma scandalurilor repetate în care a fost implicată cu fostul soț, însă una peste alta vedeta duce de ani de zile o viață de star. Același lucru îl punem spune și despre sora ei, care menține sus ștafeta familiei și se ridică la același rang. Cristina are o viață de lux în Anglia și se iubește cu un milionar care îi face toate poftele.

Cristina o egalează - poate chiar o depășește - și în frumusețe pe sora ei Brigitte. Vezi cum arată și cu ce se ocupă blonda focoasă ce face ravagii peste hotare!

Cine e Cristina Szeifert

Cine e Cristina Szeifert

Sora mai mică a lui Brigitte Pastramă se numește Cristina Szeifert și are 38 de ani. Emană mult sex appeal și are alură de felină, cu forme apetisante ce ar înnebuni orice bărbat. Ei bine, spre deosebire de sora ei celebră, Cristina a luat calea străinătății și a ales să ducă o viață ferită de camerele foto ale paparazzilor. Sora lui Brigitte Pastramă locuiește de ani de zile în Londra, alături de iubitul ei.

Sursa foto: Instagram

Cum se înțeleg cele două surori

Cum se înțeleg cele două surori

Surorile sunt foarte apropiate și au o pasiune comună: afacerile. Brigitte și Cristina sunt foarte pricepute să facă bani, iar blondina vine destul de des în România, pentru a se ocupa de afacerea ei din Timișoara, un salon de înfrumusețare. Ambele sunt antreprenoare și le place să își organizeze singure finanțele, fiind femei independente.

Sursa foto: Instagram 

Are mii de fani

Are mii de fani

Cristina este o apariție răvășitoare și un fizic tras prin inel, cu bust generos și talie de viespe. Blondina ar putea lejer să prezinte costume de baie pe catwalk, datorită dimensiunilor de model pe care le deține. Sora lui Brigitte are mii de fani pe rețelele de socializare, ce îi urmăresc orice mișcare în mediul online.

Sursa foto: Instagram

A fost implicată într-un scandal

A fost implicată într-un scandal

Deși ai spune că sora lui Brigitte face bani frumoși din modelling, Cristina are, de fapt, înclinații artistice. Blondina cochetează cu pictura, iar în ultimii ani și-a realizat propria colecție de tablouri moderniste. Pasiunea ei a împins-o și în mijlocul unui scandal. În anul 2019, Cristina Szeifert a fost acuzată în mediul online de faptul că nu ea ar fi autoarea tablourilor pe care le expune pe Instagram. Mai mulți utilizatori ai rețelei Reddit au susținut că sora lui Brigitte nu pictează ea, din cauza faptului că în fotografii nu ține paleta de culori în mod corect. 

"Nu mi-am imaginat nicio clipă că oamenii vor fi atât de iritați de aspectul curat din fotografii. Sunt surprinsă de faptul că oamenii se îndoiesc că picturile mi-ar aparține.", a declarat sora lui Brigitte Pastramă, pentru The Independent.

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Cine este și cum arată sora secretă a lui Mihai Petre. Alina este de o frumusețe rar întâlnită!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.