Ștefan Bănică, în vacanță cu toți cei trei copii: imagini de colecție! Ce familie superbă!

Ștefan Bănică, în vacanță cu toți cei trei copii: imagini de colecție! Ce familie superbă!

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Ștefan Bănică Jr. este un bărbat împlinit și un tată devotat. Celebrul artist are o familie numeroasă și unită, de care este foarte mândru. De-a lungul anilor, actorul a fost foarte discret când a venit vorba despre copiii săi, însă fanii săi au avut de curând ocazia de a-i admira pe miștenitorii săi.

Zilele trecute, solistul a plecat în vacanță alături de cei trei copii ai săi, pe care îi are din relații cu trei femei diferite. Fiul său, Radu Ștefan, în vârstă de 19 ani, se mândrește cu sora lui vitregă, Violeta, în vârstă de 13 ani, care l-a ajuns în înâlțime și are trăsături aproape de perfecțiune.

Tânărul a publicat o imagine cu sora lui din vacanță, iar fotografia ar putea fi inclusă cu lejeritate pe copera unei reviste de modă. Cei doi atrag privirile tuturor cu șarmul și frumusețea lor. Radu este un tânăr foarte chipeș și dezinvolt, cu o atitudine demnă de un model pe podium, iar Violeta a moștenit delicatețea și eleganța mamei sale, Andreea Marin. Este de o feminitate rar întâlnită, cu părul lung și strălucitor, ochi albaștri pătrunzători și pielea ca de porțelan.

radu stefan, fiul lui stefan banica jr., alaturi de sora lui vitrega, ana violeta

Sursa foto: Imgur

Tatăl lor, Ștefan Bănică Jr. are trei copii, doi băieți și o fată, din relații cu trei femei diferite. Radu Ștefan, care este fiul artistului și al Cameliei Constantinescu, va împlini 20 de ani la anul și îi moștenește talentul artistic, fiind printre primii studenți admiși la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din București.

Ana Violeta Bănică este fiica Andreei Marin și a faimosului actor, născută pe data de 15 decembrie 2007. Cântărețul este căsătorit în prezent cu Lavinia Pîrva, care i-a dăruit un băiețel, pe Alexandru, pe data de 13 mai 2019, dar niciodată nu și-a uitat copii din primele căsnicii. Dincolo de viața de scenă, actorul a fost mereu preocupat de fericirea și bunăstarea moștenitorilor săi.

alexandru, fiul lui stefan banica jr, in vacanta alaturi de parintii sai

În familia actorului este o practică des întâlnită ca micuții să primească numele bunicilor. Așadar, Radu Ștefan a primit numele tatălui artistului, Ștefan Bănică, ce s-a stins din viață pe 26 mai 1995. De cealaltă parte, sora lui vitregă, Ana Violeta, a primit numele buniciii din partea mamei, Violeta Marin, care s-a prăpădit în urma unui accident rutier, petrecut în anul 1984, pe când avea doar 35 de ani.

Atât artistul, cât și Lavinia Pîrva, au publicat mai multe imagini din vacanță, ce demonstrează cât de uniți sunt ca familie și cât de bine se simt unul în compania celuilalt.

stefan banica jr, in vacanta alaturi de familie

Sursa foto: Instagram

Lavinia Pîrva a postat o imagine din vacanță, în care își etalează silueta subțire și zâmbește larg, profitând din plin de timpul petrecut alături de oamenii dragi, în destinația însorită.

Citește și: Maștera din poveste sau mama vitregă ideală? Cum se poartă soția lui Bănică cu copiii vitregi, adevărul a ieșit la suprafață

lavinia pirva, zambitoare in vacanta alaturi de familie

Sursa foto: Instagram

Lavinia are o relație foarte bună cu fiul și fiica sa vitregă și are doar cuvinte de laudă la adresa soțului său. "Mergem des alături de copii și este minunat. Copii sunt mari, ne înțelegem de minune, iar Ștefan este un tată extraordinar. Nu vreau să-mi mai lipsească din viață liniștea pe care o am acum", declara vedeta în urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Surse articol: Click.ro / Libertatea / Viva!

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Dublă sărbătoare în familia Andreei Bănică pe 21 iunie. Ce s-a întâmplat
Dublă sărbătoare în familia Andreei Bănică pe 21 iunie. Ce s-a întâmplat

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.