Nu Skin

Ștefania a fost cerută în căsătorie de Speak: vezi momentele emoționante

Cristina Gherghina

Ediția din 14 aprilie a emisiunii Asia Express a avut parte de o surpriză de proporții. Speak a făcut în sfârșit pasul cel mare: a cerut-o în căsătorie pe Ștefania, iubita lui cu care se află într-o relație de 3 ani de zile. Momentul i-a emoționat atât pe fani, cât și pe ceilalți concurenți. 

Cântărețul a profitat de momentul în care concurenții au avut de citit scrisorile scrise de partenerii lor din Asia Express și i-a declarat Ștefaniei dragostea sa. Acesta i-a mărturisit că dorește ca relația lor să se consolideze prin căsătorie, moment în care, Speak a scos inelul de logodnă și s-a pus în genunchi. Ștefania a avut o reacție surprinzătoare și, marcată profund de gestul iubitului său, a putut să exclame doar “Nuuu, nuuu!”. 

speak si stefania

Sursă foto: Facebook 

Speak a venit cu inelul tocmai din București, așteptând momentul potrivit în care să pună marea întrebare și se pare că l-a găsit. Evident, Ștefania a răspuns afirmativ, s-au luat în brațe, iar imaginile i-au emoționat până la lacrimi pe fani, dar și pe ceilalți concurenți care i-au felicitat. 

Citești și Gina Pistol și-a făcut intervenții estetice, însă mai ții minte cum arăta vedeta înainte de operații?

Ștefania a declarat că nu se aștepta la acest gest din partea lui Speak și că a fost cerută în căsătorie exact așa cum visa. 

Se pare că experiența Asia Express i-a confirmat lui Speak că Ștefania este persoana alături de care se vede pentru totdeauna. Chiar dacă au mai avut divergențe pe parcursul emisiunii, cei doi au reușit să fie alături unul de celălalt și să se ajute la greu. 

„Nu ne-am certat foarte tare. Ne-am certat, dar nu atât de grav. O să vedeți. (…) Atuurile noastre au fost că am știut să ne drămuim explozia asta de nervi și de energie negativă. Am știut cum să ne controlăm. Și că am fost uniți. Cel mai important a fost că nu am căzut psihic în același timp. Ori cădeam eu, ori ea, și ne ridicam unul pe altul. Am primit o confirmare în Asia Express despre relația noastră, e ceea ce trebuie”, a povestit Speak. 

Felicitări, dragilor! Și casă de piatră! ❤️

Surse foto: Facebook

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta