Sunt simpatici și savuroși! Cabral și Andreea Ibacka sunt fericiți împreună de peste 10 ani

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Când îi privești pe Andreea Ibacka, în vârstă de 35 de ani, și pe soțul ei, Cabral Ibacka, de 43 de ani, nu ai cum să nu zâmbești larg. Sunt amuzanți, spumoși și extrem de simpatici. Au o relație de mai bine de zece ani, iar în prezent sunt părinții unei fetițe în vârstă de doi ani, pe nume Namiko.

Încă de la început au îmbrățișat umorul în relația lor și continuă să își facă farse unul celuilalt sau  să-și facă declarații publice care mai de care mai haioase. Îți mai aduci aminte cum s-au cunoscut cei doi? Dar câteva amânunte despre nuntă? Nu? Ei bine, Divahair.ro îți prezintă totul despre povestea de iubire dintre Andreea și Cabral Ibacka, în galeria foto!

Surse articol: Impact / Playtech / Click.ro

Sursa foto principală: Instagram

De la colegi la iubiți

De la colegi la iubiți

În 2007, atât Cabral cât și Andreea Ibacka, pe atunci Pătrășcanu, erau doi tineri cu visuri mărețe și o carieră fructuoasă în față. Ambii își doreau să facă performanță în domeniul actoriei și iată că destinul i-a adus împreună tocmai datorită acestei meserii frumoase. Cei doi s-au privit pentru prima dată ochi în ochi pe platourile de filmare ale telenovelei românești "Inimă de țigan". Ea, pe atunci în vârstă de 22 de ani, proaspăt absolventă a Facultății de Finanțe Bănci din București și aspirantă la statutul de actriță, el, atunci în vârstă de 30 de ani, prezentator TV încă din anul 1998.

Sursa foto: Instagram

"Mi-a mâncat tinerețile"

"Mi-a mâncat tinerețile"

Între cei doi s-a înfiripat rapid o poveste de iubire și au început să se întâlnească, în timp ce filmau amândoi pentru producția românească. Prezentatorul TV era cu șapte ani mai în vârstă decât Andreea Ibacka, însă acest lucru nu a fost un impediment în relația lor. Cabral Ibacka a divorțat în 2006 de fosta soție, Luana, alături de care are o fată, Inoke, în prezent în vârstă de 18 ani.

Petreceau zeci de ore împreună pe platourile de filmare din Buftea, astfel că era inevitabil să nu își dorească să se cunoască mai bine. Între cei doi a fost o atracție magnetică, încă de la început, însă Andreea Ibacka mărturisea că iubirea a venit totuși pe parcurs.

"Ne-am îndrăgostit, dar nu la prima vedere, cum spune el. El a fost interesat de carcasă. Dragostea a crescut în timp. Mi-a mâncat tinerețile. Amuzamentul ne-a ținut aproape.", a declarat Andreea Ibacka, la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

"Romeo și Julieta" în viața reală

"Romeo și Julieta" în viața reală

Cabral Ibacka s-a asigurat că viitoarea sa soție nu va uita niciodată modul în care a fost cerută în căsătorie. Cu un simț al umorului foarte bine dezvoltat, prezentatorul TV a organizat o mică regie pentru momentul special din viața lor de cuplu, cu inspirație din opera shakespeariană "Romeo și Julieta".

"El a anunțat mai întâi public, la TV, înainte să mă întrebe pe mine. Am aflat de la prieteni că intenționa să facă pasul acesta. Fusese adus în discuție, eram deja de trei ani împreună. Era de așteptat, o continuare firească a poveștii noastre frumoase. A fost surprinzător. I s-a părut lui mai interesant să facă cererea de la parter, eu fiind la balcon. În timp ce el vorbea, eu mă făceam că nu aud, pentru că voiam să afle cât mai mulți vecini. Până la urmă am coborât și i-am spus da.", a mai povestit Andreea Ibacka, la Antena Stars. 

Sursa foto: Instagram

Nuntă spectaculoasă

Nuntă spectaculoasă

Andreea și Cabral Ibacka au avut parte de o nuntă ca în povești, în iunie 2011, la aproximativ trei ani de la începutul relației. Au ales o biserică din Otopeni pentru cununia religioasă, apoi au petrecut alături de 250 de rude și prieteni dragi la un restaurant select, poziționat pe malul unui lac. Nași le-au fost doi prieteni buni, respectiv Irina și Răzvan Fodor. Apropiații au declarat ulterior că evenimentul a fost unul extrem de bine organizat, iar mireasa nu a reușit să se abțină să nu lăcrimeze atunci când a rostit hotărâtul "DA".

"Fratele meu mi-a spus că pe tot parcursul ceremoniei a rememorat momente din copilăria noastră. Sunt convinsă că toți cei prezenți alături de noi în biserică au trăit la fel de intens momentul.", a declarat Andreea Ibacka, potrivit Mediafax.

Citește și: Poveste de dragoste ca a lor nu mai există! Secretul relației perfecte și savuroase dintre Blake Lively și Ryan Reynolds

Sursa foto: Imgur

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Cabral Ibacka, dezvăluiri savuroase în cadrul celui mai relaxat interviu oferit lui Cătălin Măruță

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.