Supranumită "femeia pisică", Jocelyn Wildenstein și-a schimbat radical înfățișarea după zeci de operații estetice. Uite cum arată acum

Ramona Jurubita

Poate numele Jocelyn Wildenstein nu-ți spune prea multe, dar când vezi o imagine cu ea nu ai cum să nu o recunoști. Este așa-zisa „femeie pisică” și a primit porecla după ce și-a schimbat complet înfățișarea. S-ar putea chiar să nu o recunoști când vei vedea cum arăta înainte.

Cunoscuta personalitate din mediul online a împlinit 82 de ani pe 5 august 2022, iar chipul ei este acum distrus de operațiile estetice. Cândva, era una dintre cele mai frumoase femeii ale lumii, dar nu s-a mulțumit cu puțin și a vrut să facă tot mai multe schimbări. Acum, doar machiajul excesiv îi mai acoperă imperfecțiunile dobândite din dorința de a arăta perfect.

Mulți oameni o critică pentru alegerile făcute de-a lungul anilor, în timp ce alții o admiră pentru curaj. Poate că numărul persoanelor care nu o agreează va scădea considerabil dacă acestea vor avea ocazia să îi descopere povestea impresionantă de viață. Este posibil toate gesturile sale să aibă o justificare pe care nu o cunoaștem și s-ar putea ca ele să aibă legătură cu un sacrificiu pe care l-a făcut din iubire. A trecut prin multe dezamăgiri și neîmpliniri, apoi a recunoscut că a avut și probleme financiare grave.

În galeria foto găsești detalii despre viața ei zbuciumată și vezi cât de mult i s-a schimbat chipul, pe măsură ce au trecut anii.

Cine este și cu ce se ocupă Jocelyn Wildenstein Vezi galeria foto » Când și de ce a făcut prima operație estetică De ce și-a dorit să se schimbe tot mai mult

Surse foto: Getty, Instagram

Surse articol: PeoplePagesixIndependentDailymailMirrorThesun

Articolul urmator Cine este Hasbulla? Tânărul suferă de aceeași boală cu care a fost diagnosticat și Messi

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.