Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Teo Trandafir, mărturisiri impresionante despre prima ei iubire. Era cetățean străin și voia să fugă cu el pe vremea lui Ceaușescu

Miercuri, 08.01.2020

Anul 1989 este foarte semnificativ pentru îndrăgita prezentatoare Teo Trandafir: nu numai că a fost anul Revoluției, la care vedeta a participat activ, dar a reprezentat și perioada primei sale mari iubiri. La vremea aceea, Teo Trandafir avea 22 de ani și își aduce aminte de aventurile prin care a trecut, precum și de persecuțiile dureroase ale regimului comunist.

teo trandafir

Sursa foto: Pinterest

Teo și iubitul ei au vrut să fugă în America

Zguduitoarele evenimente din 1989 au marcat prima iubire a lui Teo Trandafir. Bărbatul cu care voia să se căsătorească era profesor de literatură americană, sosit în România printr-o bursă Fullbright. Cei doi plănuiau să părăsească țara pe ascuns și să se stabilească în America. Dar nu a fost să fie așa. 

„Nenorocirea mea a fost până la capăt. Prima mea iubire s-a ivit exact în 1989. Era profesor de literatură americană venit în România printr-o bursă Fullbright. Ne-au prigonit, ne-au spart casa. Doream să ne căsătorim și să plecăm în America. Au reușit să-mi ia și asta”, își amintește Teo Trandafir în cadrul unui interviu pentru Unica.ro 

„Eram pornită sentimental și intelectual”

Teo s-a simțit schilodită sufletește după dramaticul episod, pentru că nu a reușit să evadeze împreună cu marea sa iubire. S-a gândit și la viitorul său, la copiii care vor veni și a hotărât că nu poate să rămână în casă. Acest lucru a transformat-o într-o adevărată revoluționară. Deși avea doar 22 de ani și abia își dădea licența, Teo a demonstrat un mare curaj în stradă. 

„Pentru asta, în 21 decembrie, am ieșit din casă. Pentru că mi-au luat tot ce aveam și pentru că m-am gândit că într-o zi va veni copilul meu și mă va întreba ce am făcut la Revoluție. Cum era să-i spun că am stat în casă? Așa că m-am dus la Ministerul Apărării și am alimentat încărcătoare, apoi ne-au chemat la Universitatea București. Marian Munteanu și profesorul Cezar Tăbârcea ne-au spus să mergem la stația Aurel Vlaicu că e plin de răniți. De acolo m-am dus la Spitalul Municipal. Am făcut revoluția în drum. Eram pornită sentimental și intelectual. Eram schilodită și nu eram singură”, a spus în continuare vedeta, în cadrul interviului. 

teo si familia

Sursa foto: Pinterest

Chiar dacă iubirea din 1989 nu s-a împlinit, amintirea ei a rămas puternică, mai ales că s-a întâmplat pe fondul acelor evenimente extraordinare, pe care Teo Trandafir le consideră unele dintre cele mai importante din viața sa. 

Surse foto: Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!