Top zece cel mai bine plătite actrițe de la Hollywood în 2015

Redactor Andreea Baluteanu

Disputa privind egalitatea de salarizare dintre femei şi bărbaţi este în toi, iar asupra ei a atras atenţia tocmai înalta suflare feminină de la Hollywood! Conflictul momentului s-a declanşat atunci când în media „s-au scurs” informaţii compromiţătoare, care au revelat faptul că actriţele din rolurile principale din „American Hustle”, Jennifer Lawrence şi Amy Adams, erau plătite mult mai prost decât colegii lor, Christian Bale, Jeremy Renner şi Bradley Cooper!

Deşi net inferior remunerate faţă de actorii care rup inimi, actriţele în vogă de la Hollywood câştigă suficient pentru a-şi duce viaţa de toate zilele! În timp ce suntem cu totul de partea lor atunci când vine vorba despre egalitatea salarială, nu ne putem abţine să nu rămânem cu gura căscată în faţa câştigurilor cu multe zerouri!

Descoperă în galerie topul celor mai bine plătite actriţe ale momentului!

1. Jennifer Lawrence

1. Jennifer Lawrence - 52 de milioane de dolari

Noua „Răsfăţată a Americii” este adorată pentru firea veselă şi naturaleţea sa, dar se numără şi printre cele mai talentate actriţe ale momentului! În 2015, Jennifer Lawrence a profitat de apariţia ultimei părţi din franciza „Hunger Games: Mockingjay 2” şi a fost nominalizată la Oscar pentru prestaţia din „Joy”. Salariul cu multe zerouri, procentul din încasările filmelor şi contractul de imagine Dior îi garantează o viaţă uşoară divei!

2. Scarlett Johansson

2. Scarlett Johansson - 35,5 milioane de dolari

De când a interpretat rolul lui Black Widow în seria „Avengers”, Scarlett Johansson nu mai are de ce să îşi facă griji din punct de vedere financiar! Actriţa a câştigat anul trecut peste 35 de milioane de dolari din rolurile jucate în „Avengers: Age of Ultron” şi „Lucy” şi din contractele cu Dolce&Gabbana şi Sodastream! Bonus: în 2016 a bifat şi o prezenţă în campionul de box-office „Captain America: Civil War”, care a avut încasări mai bune decât „X-Men: Apocalypse”, deci are toate şansele să o depăşească pe Jennifer Lawrence!

3. Melissa McCarthy

3. Melissa McCarthy - 23 de milioane de dolari

Să fii considerată una dintre cele mai bune actriţe de comedie nu este o onoare de trecut cu vederea nici din punct de vedere financiar! Melissa McCarthy s-a afirmat cu rolul din „Bridesmaids”, dar anul trecut a făcut furori cu „Spy”, unde a jucat alături de Jude Law. În 2016 îşi va lansa şi o linie fashion, aşa că veştile bune nu se vor opri!

4. Jennifer Aniston

4. Jennifer Aniston - 16,5 milioane de dolari

Interpreta lui Rachel din „Friends” nu mai joacă în multe filme de când s-a căsătorit cu Justin Theroux, dar câştigă în continuare de pe urma serialului hit în care a jucat! În plus, ea este imaginea a numeroase branduri americane, iar în 2015 a bifat prezenţa în filmul independent „Cake” şi în „Horrible Bosses 2”!

Surse foto: Splashnews

Articolul urmator Cel mai bine îmbrăcate vedete de la gala MET 2022. Pe listă, cel mai celebru român de la Hollywood

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.