Totul despre Filip Cioc, băiețelul care a impresionat până la lacrimi juriul de la "Românii au Talent" și a primit primul Golden Buzz al sezonul 11

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Filip Cioc, în vârstă de doar zece ani, a fermecat juriul de la "Românii au Talent" cu glasul său cristalin. Băiețelul a primit primul "Golden Buzz" din sezonul 11 al emisiunii și s-a calificat direct în semifinale.

El nu este doar extrem de talentat, ci și un copil foarte curajos. Încă de la o vârstă fragedă a fost nevoit să înfrunte răutățile celor din jur și să-și invingă condiția. Filip Cioc are probleme cu vederea, însă își urmează visul cu multă ambiție și este hotărât să învigă orice barieră îi apare în cale. Află, în galeria foto, totul despre povestea impresionată de viață a băiețelului care a emoționat până la lacrimi juriul de la "Românii au Talent"!

Surse articol: ProTVplus / Libertatea / Cancan.ro

Sursa foto principală: Captură YouTube

Puștiul care a fermecat juriul de la "Românii au Talent"

Puștiul care a fermecat juriul de la "Românii au Talent"

Filip Cioc a așteptat cu nerăbdare să participe la "Românii au Talent". Puștiul, în vârstă de zece ani din Galați, s-a prezentat impecabil în fața juraților și a avut o interpretare fără greșeală a piesei "Never Enough" a artistei Loren Allred, în ciuda faptului că are dificultăți de vedere și a trecut prin numeroase operații.

"Mă bucur foarte mult că sunt aici. Am așteptat foarte mult timp acest moment. Mă simt foarte, foarte fericit. Este un sentiment pe care nu îl pot explica, un amestec de fericire, bucurie și mândrie. Eu am venit aici doar ca să bucur niște oameni și să-mi arăt mie că pot să fac acest lucru.", a mărturisit băiețelul, la "Românii au Talent." 

Sursa foto: Captură YouTube

Batjocorit de colegi de la școală

Batjocorit de colegi de la școală

Filip Cioc nu este doar un băiețel talentat și ambițios. El a fost nevoit să facă față răutăților oamenilor din jur încă de la o vârstă fragedă, iar atunci când colegii de școală îl necăjeau se întorcea acasă și își găsea alinarea în muzică. Părinții său au observat încă de la vârsta de patru ani că are șanse să își dezvolte mai mult latura artistică, astfel că l-au susținut și l-au înscris la cursuri de canto.  

"Cu ochiul drept văd destul de mult ca să mă descurc, dar cu ochiul stâng... când aveam opt ani mi s-a făcut operație ca să văd mai bine. S-a reușit mai mult decât era înainte, dar nu la fel ca ochiul drept. Unii copii de la școală cred că sunt un ciudat, că am ochelari, dar nu contează ce-i pe afară, contează ce-i înăuntru, în sufletul tău. Când mă necăjeau copiii de la școală, veneam acasă, mă duceam la pian și începeam să cânt. Adică muzica îmi alina supărarea. E foarte importantă pentru mine și mă face să mă simt fericit. Când am mai crescut, pe la 4 ani, părinții mei au vrut să mă dea la canto ca să vadă dacă am talent. Și au văzut că pot.", a mai spus Filip Cioc. 

Citește și: Este majoră! Cum arată acum Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care a câștigat marele premiu la "Românii au talent" în 2017

Sursa foto: Captură YouTube

Florin Călinescu, în lacrimi în fața lui Filip Cioc

Florin Călinescu, în lacrimi în fața lui Filip Cioc

Emoția profundă și nesfârșită transmisă de Filip Cioc pe scena de la "Românii au Talent" nu a impresionat doar milioane de telespectatori, ci l-a făcut pe Florin Călinescu să lăcrimeze și să ofere primul "Golden Buzz" al ediției. Astfel, Filip Cioc va merge direct în semifinalele concursului și are mari șanse să câștige premiul cel mare, de 120.000 de euro.

Sursa foto: Captură YouTube

Uimit de gestul lui Florin Călinescu

Uimit de gestul lui Florin Călinescu

Filip Cioc a privit cu foarte multă modestie momentul său de la "Românii au Talent" și nu s-a așteptat nici măcar pentru o clipă că va primi primul "Golden Buzz" din sezonul 11. Băiețelul este foarte mândru de faptul că a reușit să își împlinească visul și a mărturisit că are planul mărețe, dacă va reuși să câștige marele premiu oferit de organizatorii emisiunii. 

"Nu mă așteptam ca nimeni să îmi dea Golden Buzz. Nu-mi venea să cred. După ce s-a auzit zgomotul s-au făcut toate luminile portocalii sau galbene și au început să cadă confetii. M-am simțit atât de uimit... Vreau să devin faimos. Voi folosi banii pentru a-mi înregistra o melodie și să-mi fac un studio de muzică. Le-aș da și copiilor care au nevoie. Cum am fost și eu ajutat, așa îi vor ajuta și eu. Pe mine, la operațiile pe care le-am făcut la ochi, mi-au donat bani. Mi-am îndeplinit visurile.", a spue Filip Cioc, la "Românii au Talent."

Sursa foto: Captură YouTube

Surse foto: Captura YouTube

Articolul urmator A primit primul Golden Buzz la Românii au talent. Cine este tânărul care a emoționat-o pe Andra

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.