Trăsătura pe care micuța Charlotte a moștenit-o de la bunica ei, Prințesa Diana

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Nu de puține ori se întâmplă ca, în cazul unei familii, nepoții să semene mai mult cu bunicii decât cu părinții. Acest lucru se datorează moștenirii genetice, care se transmite în cadrul generațiilor. Încă de la venirea sa pe lume, micuța Charlotte ne-a adus aminte de bunica ei, Diana, cu care seamănă foarte mult fizic.

Charlotte nu a moștenit de la bunica sa, Diana, doar numele, ci și o serie de trăsături fizice, dar și de personalitate. Prințesa Charlotte o întruchipează perfect pe bunica sa în copilărie, părul blond și privirea pătrunzătoare fiind doar câteva dintre atributele care ne duc cu gândul la Diana, pe când avea doar câțiva anișori. Totuși, nu doar această similaritate fizică este cea care ne face să spunem că Charlotte seamănă cu bunica ei.

printesa charlotte si printesa diana

Prințesa Charlotte (stânga) și prințesa Diana (dreapta)

Iată care este trăsătura pe care micuța Charlotte a moștenit-o de la bunica ei, Prințesa Diana!

Charlotte merge pe urmele bunicii sale în ceea ce privește iubirea pentru arte, mai exact pentru dans. Într-un interviu pentru mirror.co.uk, Kate dezvăluie faptul că prințesa Charlotte a început să învețe să danseze și că este extrem de încântată de acest lucru.

Se știe faptul că bunica micuței, prințesa Diana, era o mare dansatoare de balet, și se pare că această pasiune o moștenește și nepoata ei.

În același interviu, prințul William spune despre mama sa că: „Îmi amintesc cum îmi arăta pantofii de balet pe care tocmai și-i cumpărase și era atât de mândră de ei. Iubea dansul. Era o dansatoare desăvârșită.”

printesa Diana dansand

Prințesa Diana și-a demonstrat talentul la sport și la dans încă de la o vârstă fragedă. Se spune că obișnuia să se furișeze noaptea în școală doar pentru a exersa pașii de balet până târziu. În primăvara lui 1976 a câștigat chiar și un concurs de dans, însă înălțimea a împiedicat-o să își mai urmeze această pasiune. De asemenea, se vehiculează că tot dansul este cel care a ajutat-o să treacă mai ușor peste divorțul de prințul Charles.

Pasiunea micuței Charlotte pentru dans se va concretiza cu siguranță în anii ce vor urma, iar amintirea și moștenirea prințesei Diana vor fi duse mai departe prin nepoata sa.

În acest an s-au împlinit 20 de ani de la tragicul accident care i-a curmat viața celei mai iubite prințese a secolului XX. Diana a fost căsătorită cu prințul Charles timp de 15 ani, iar în urma acestei legături au rezultat doi copii: prințul Henry și prințul William. Diana este cunoscută nu doar pentru stilul său unic și personalitatea fermecătoare, ci și pentru numeroasele proiecte caritabile în care a fost implicată. Dacă ar fi trăit, prințesa ar fi împlinit 56 de ani pe 1 iulie.

Surse foto: Getty

Articolul urmator Lista de bărbați pe care i-a iubit prințesa Diana

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (31)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.