Trebuie să vezi ce videoclip a lansat Jennifer Lopez!

Trebuie să vezi ce videoclip a lansat Jennifer Lopez!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Ţi-am stârnit curiozitatea? Pe bună dreptate! Videoclipul celui mai recent single al lui Jennifer Lopez, „Ain’t your mama”, a strâns deja peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube, aşa că dacă nu ai apucat încă să-l vizionezi, trebuie s-o faci!

Videoclipul susţine mesajul feminist al piesei, „Ain’t your mama” fiind mai degrabă un imn dedicat femeilor indepedente. Nu credeam că vom avea vreodată ocazia să o vedem pe Jenny în ipostază de… casnică, ce îşi petrece ziua spălând pe jos, călcând cămăşi şi trudind în bucătărie pentru a-i pregăti soţului cele mai gustoase feluri de mâncare.

De asemenea, în videoclip, Jennifer reuşeşte să intre cu succes în roluri de muncitor într-o fabrică, de secretară subapreciată şi de asistentă personală, sătulă de atitudinea arogantă a şefului ei.

Pe această cale, artista în vârstă de 48 de ani vrea să le transmită femeilor de pretutindeni că nu trebuie să se mai complacă în situaţii care le ştirbesc stima de sine. Pe măsură ce vei urmări videoclipul, vei auzi diverse mesaje feministe care aparţin celor mai puternice femei din lume: Hilary Clinton, Patricia Arquette şi Gloria Steinem – purtător de cuvânt în cadrul revoluţiei feministe din anii '60-'70.

Single-ul, care se bucură deja de mare succes în Statele Unite, a fost compus de Meghan Trainor, cunoscută pentru hitul „All about that bass”. 

Ce părere ai despre noua piesă a lui Jennifer Lopez?

Surse foto: Instagram, Youtube

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.