Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Văduva lui Kobe Bryant rupe tăcerea după moartea lui și a fiicei lor. Citește declarația ei, care a îngenuncheat de durere întreaga planetă...

Joi, 30.01.2020
de Ana Munteanu

Vanessa Bryant a făcut prima declarație după moartea tragică a soțului ei Kobe Bryant și a fiicei lor, Gianna.

Vanessa, în vârstă de 37 de ani, a postat miercuri pe Instagram un mesaj de mulțumire tuturor pentru toată dragostea și sprijinul primit, după accidentul fatal de elicopter în care i-au pierit cele două ființe multiubite.

Sursa foto Instagram

Fetele mele și cu mine vrem să mulțumim milioanelor de oameni care ne-au oferit sprijin și dragoste în această perioadă oribilă. Vă mulțumesc pentru toate rugăciunile. Cu siguranță avem nevoie de ele. Suntem complet devastați de pierderea bruscă a soțului meu adorat, Kobe - minunatul tată al copiilor noștri; și frumoasa mea, dulce Gianna - o fiică iubitoare, atentă și minunată și o soră fantastică pentru Natalia, Bianka și Capri.

Suntem pline de durere și pentru familiile care și-au pierdut persoanele dragi duminică și ne împărtășim întristarea lor în mod intim.

Nu există suficiente cuvinte pentru a descrie durerea noastră în acest moment. Dar mă bucur să știu că Kobe și Gigi știau amândoi că sunt atât de iubiți! Am fost atât de incredibil de binecuvântați să îi avem în viața noastră. Mi-aș dori să fi fost aici cu noi pentru totdeauna. Ei au fost binecuvântările noastre luate dintre noi mult prea curând.
Nu sunt sigur ce țin viețile noastre dincolo de astăzi și este imposibil să ne imaginăm viața fără ei. Dar ne trezim în fiecare zi încercând să continuăm să mergem înainte cu gândul că Kobe și fetița noastră, Gigi, strălucesc asupra noastră pentru a ne lumina calea. Dragostea noastră pentru ei este infinită- și asta înseamnă că este de nemăsurat. Aș vrea doar să îi pot îmbrățișa, să îi sărut și să îi binecuvântez. Să îi am aici cu noi, pentru totdeauna.
Vă mulțumim că ne-ați împărtășit bucuria, mâhnirea și susținerea voastră cu noi. Vă cerem să ne acordați respectul și intimitatea de care vom avea nevoie pentru a trece prin această nouă realitate.
Pentru a onora familia echipei noastre Mamba, Fundația Sportivă Mamba a înființat Fondul MambaOnThree pentru a ajuta la sprijinirea celorlaltor familii afectate de această tragedie. Pentru a dona, vă rugăm să accesați MambaOnThree.org.
Pentru a duce mai departe moștenirea lui Kobe și Gianna în sporturile de tineret, vă rugăm să vizitați MambaSportsFoundation.org. 

Vă mulțumesc foarte mult pentru că ne-ați avut în rugăciunile voastre și pentru că ne iubiți pe Kobe, Gigi, Natalia, Bianka, Capri și pe mine.

Surse foto: Getty, Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!