Vedete care s-au îngrășat în ultimii ani: atunci și acum!

Redactor Andreea Baluteanu

Deşi au la dispoziţie specialişti în nutriţie care să le conceapă atent meniurile, antrenori personali care să se asigure că au un trup perfect şi averi considerabile care le garantează accesul la cele mai noi proceduri de pierdere în greutate, multe vedete de la Hollywood acumulează kilograme cu aceeaşi viteză cu care îşi multiplică zerourile în conturi.

Chiar dacă dragostea pentru mişcare a ultimilor ani şi influenţa adepţilor vieţii sănătoase au adus multe celebrităţi „plinuţe” pe calea cea bună, nu putem uita de exemplele celor care şi-au pierdut forma care le-a consacrat. Vedetele din galerie au înlocuit trupurile perfecte de odinioară cu forme „rotunde”. Tu ce părere ai despre ele?

Kelly Clarkson în 2002

Kelly Clarkson în 2002

Kelly Clarkson dădea lovitura la începutul anilor 2000 cu vocea ei formidabilă, făcând furori la concursul de talente American Idol! Deşi cântăreaţa nu a fost nicicând celebră pentru formele sale, nu putem nega că avea un trup armonios, care îi punea frumos în valoare glasul de privighetoare.

Kelly Clarkson în 2015

Kelly Clarkson în 2015

Pe măsură ce anii au trecut, Kelly a acumulat tot mai multe kilograme. Aproape că nici nu o mai recunoaştem în prezent! Din păcate, şi cariera ei a avut de suferit, aşa că vedeta petrece tot mai puţin timp în lumina reflectoarelor.

Christina Aguilera la începutul anilor 2000

Christina Aguilera la începutul anilor 2000

Pe când cânta duios „Genie in a Bottle”, Christina Aguilera avea o siluetă silfidă şi nu ocolea nicidecum ţinutele decoltate, care îi afişau formele cu toată generozitatea. Desigur, chiar şi atunci numărul ei de kilograme era îndelung discutat, vedeta fiind criticată pentru faptul că era prea slabă.

Christina Aguilera în 2016

Christina Aguilera în 2016

La fel ca rivala ei Britney Spears, Christina a câştigat în greutate, mai ales după ce a rămas însărcinată cu primul ei copil. Spre deosebire de Britney, care şi-a recăpătat formele, Christina pare că îşi adoră noua siluetă voluptuoasă.

Surse foto: Splashnews

Articolul urmator Mai frumoasă acum sau atunci? Cum arăta Kim Kardashian în tinerețe

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.