Nu Skin

Vedete care și-au făcut operaţii estetice şi acum regretă din suflet! Le-au desfigurat, arătau mai bine înainte!

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Operațiile estetice sunt o o normalitate în lumea vedetelor, dar nu au întotdeauna rezultatele dorite. De-a lungul anilor, multiple vedete au recunoscut că au recurs la operații estetice pentru a arăta mai bine. Procedurile la care au apelat sunt variate, de la injecții cu botox până la mărirea sânilor și liposucții. 

O serie de staruri au recunoscut mai târziu că regretă operațiile estetice pe care le-au făcut. Iată numai câteva dintre celebritățile care arătau, cu siguranță, mai bine înainte de înfrumusețare

Nicole Kidman

Nicole Kidman

Nicole Kidman a declarat că a regretat decizia de a-și injecta Botox. ”Nu-mi mai trebuie nici o operație.”, a spus actrița în 2013. ”Am încercat Botox, din păcate, dar am scăpat de el și pot să-mi mișc în sfârșit fașa.”, a declarat ea ușurată.  

Sursa foto: Pinterest

Courteney Cox

Courteney Cox

Courteney Cox s-a simțit din nou ea însăși, abia când toate substanțele folosite pentru înfrumusețare s-au eliminat. ”Am scăpat de toate ”umpluturile”, mă simt mult mai bine, pentru că semăn mai mult cu persoana care am fost înainte de operații.”, a declarat Courteney în 2017. 

Sursa foto: Pinterest

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian

”Mi-am mărit sânii, dar, dacă aș putea reveni la cum erau înainte, nu aș ezita. Erau așa de drăguți.”, declara Kourtney în 2011. Vedeta ar fi dorit să scape de implanturile mamare. ”Am înțeles că am fost făcută să arăt într-un fel anume, așa că mă gândesc să elimin implanturile.”, a spus ea. 

Sursa foto: Pinterest

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

Deși nu crede că va renunța la operații estetice, Gwyneth Paltrow susține că nu va mai folosi Botox niciodată. ”Nu voi mai folosi Botox, pentru că arătam îngrozitor, semănam cu Joan Rivers.”, a declarat Paltrow, vorbind despre o actriță din anii 70, care și-a deteriorat fața în urma multiplelor operații estetice. 

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: Pinterest, Getty

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta