Vedete extrem de zgârcite, deși putred de bogate. Poate ar trebui să învățăm ceva din exemplul lor

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

De fiecare dată când parcurgi ultimul număr al unei reviste tabloide, vezi articole despre vedetele care merge în vacanțe luxuriante, poartă haine în valoare de mii de dolari și conduc cel mai recent SUV, în valoare de 100.000 de dolari. Desigur, este scump să păstrezi acea imagine de la Hollywood, așa că nu este niciodată surprinzător să auzi despre vedetele care falimentează după ce au trecut cele 15 minute de faimă, vorba vine.

Însă faptul că majoritatea celebrităților aruncă banii pe ferească, mai există și unel staruri care sunt ceva mai cumpătate. De fapt, există un grup de celebrități la Hollywood cunoscute pentru modul lor de viață econom, chiar și atunci când este clar că întorc banii cu lopata.

Kristen Bell

Kristen Bell

În calitate de personaj principal al celui mai mare film animat marca Disney din toate timpurile, "Frozen", Kristen Bell își alege cu grijă următoarele proiecte. Și cu o avere estimată la 16 milioane de dolari, ar putea purta orice își dorește pe covorul roșu. Însă actrița este cunoscută pentru alegerile sale modeste, ba chiar s-a afișat la un eveniment cu o rochie în valoare de doar 45 de dolari.

Lecția învățată: Doar pentru că venitul tău crește, nu trebuie să îți schimbi gusturile. Chiar dacă îți permiți haine de designer, economisirea banilor dați pe îmbrăcăminte este mereu o alegere bună.

Sursa foto: Instagram

Tyra Banks

Tyra Banks

Cu o avere în valoare de aproximativ 90 de milioane de dolari, nu ai fi ghicit niciodată că Tyra Banks este zgârcită, mai ales când vine vorba de proiecte pe care le face singură. Când s-a mutat în alte birouri pentru emisiunea sa TV, clădirea respectivă a avut nevoie de renovare. Dar, în loc să cumpere alte mochete, supermodelul a decis să ofere birourilor o actualizare cu un strat proaspăt de vopsea, pentru a economisi bani. De asemenea, ea a luat la plecare șampon și săpun de multe ori de la hotelurile elegante în care a stat.

Lecția învățată: Găsește modalități economice de renovare. În loc să cumperi alte mobilă de bucătărie, poți revopsi dulapurile pe care le ai deja. 

Sursa foto: Instagram

Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar

Pe cont propriu, Sarah Michelle Gellar are aproximativ 15 milioane de dolari în cont, în timp ce soțul ei, Freddy Prinze, Jr. posedă încă 19 milioane de dolari. Dar doar pentru că actrița este milionară nu înseamnă că vrea să plătească mai mult pentru cumpărăturile ei de zi cu zi. Ea folosește cupoane de reduceri pentru a economisi bani, indiferent dacă este la magazin alimentar sau orice fel de altă achiziție.

Lecția învățată: Nu te rușina să utilizezi cupoane. În plus, chiar vrei să plătești mai mult pentru pasta de dinți decât trebuie? Chiar și cupoanele mici aduc economii mari în timp.

Sursa foto: Instagram

Jay Leno

Jay Leno

Când s-a înscris pentru a face "The Tonight Show" în 1992, a ales să nu-și cheltuiască niciodată salariul de la televiziunea NBC - 15 milioane de dolari pe an. În schimb, el trăiește din veniturile pe care le face din aparițiile în stand-up, o practică care i-a adus averea netă la 350 de milioane de dolari.

Lecția învățată: Fii inteligent cu privire la suma veniturilor pe care le economisești. Înțelepciunea convențională spune că ar trebui să economisești între 10% și 20% din venitul tău în fiecare lună. Cu toate acestea, pentru a nu fi tentat să îți cheltuiești economiile, urmează o abordare asemănătoare lui Jay Leno: pune-ți economiile într-un cont greu accesibil, cum ar fi unul de economii, la o bancă separată.

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Getty, Instagram

Articolul urmator Deși are o vârstă extrem de fragedă, fiica lui Irinel Columbeanu și-a ales deja meseria. Și este una dintre cele mai grele din lume!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.