Angelina Jolie riscă să piardă custodia copiilor

Angelina Jolie riscă să piardă custodia copiilor

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Când Angelina Jolie și Brad Pitt au demarat procedura de divorț în septembrie 2016, toți cei 6 copii ai cuplului au rămas în custodia mamei. Cu toate acestea, în urma unor decizii recente luate de judecătorul care se ocupă de cazul lor, Angelina riscă să piardă custodia minorilor dacă nu le respectă.

Brad Pitt are dreptul să își viziteze copiii vara aceasta, după ce un judecător i-a ordonat Angelinei să ajute la repararea relației dintre el și aceștia: “absența unei legături constate cu tatăl lor nu face decât rău copiilor. Este vital pentru fiecare în parte să aibă o relație puternică și sănătoasă atât cu mama cât și cu tatăl lor”, a declarant acesta. Angelina tebuie să-I dea lui Brad numerele de telefon ale fiecărui copil în parte, el având voie să-I sune ori de câte ori dorește. Ea nu are voie să citească mesajele dintre el și ei. De asemenea, mama trebuie să discute cu doctorii micuților, pentru a le explica și acestora că ei sunt în siguranță atunci când sunt cu tatăl lor.

Un program de vizitare a fost stabilit pentru perioada în care Angelina și copiii se vor afla în Londra, unde ea filmează pentru Maleficent 2. Deoarece Maddox e mai mare – are deja 16 ani - el va decide cât timp va petrece cu tatăl lui.

Dacă Angelina nu va permite copiiilor să petreacă mai mult timp cu Brad Pitt, riscă să piardă custodia primară a acestora în favoarea fostului soț.

Surse foto: getty

Articolul urmator
Vedete cărora nu li s-au dat șanse să aibă copii, dar au reușit totuși să-și vadă visul împlinit
Vedete cărora nu li s-au dat șanse să aibă copii, dar au reușit totuși să-și vadă visul împlinit

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.