Câte soții a avut Ștefan Bănică și câte i-au dăruit copii?

Câte soții a avut Ștefan Bănică și câte i-au dăruit copii?

Redactor Raluca Margean

Ștefan Bănică este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Celebru încă de pe vremea ”Liceenilor”, îndrăgitul actor a cucerit inima tuturor adolescentelor și tinerelor de la acea vreme. După 1989 și-a continuat cariera în actorie, a devenit și un muzician de excepție și a făcut adevărate ravagii printre reprezentantele sexului frumos. Profesia sa l-a ținut mereu în atenția publicului, iar poveștile sale de iubire au stârnit multe controverse de-a lungul anilor. Artistul a avut mai multe soții și iubite celebre, dar acum se pare că și-a găsit liniștea alături de Lavinia Pârva. Află din acest articol câteva lucruri interesante despre femeile din viața artistului!

UPDATE 28 iunie 2023: Deși anii au trecut și lucrurile s-au așezat frumos în viața lui Ștefan Bănică, acesta nu va uita niciodată trecutul amoros plin de tumult de care a avut parte. În ciuda neînțelegerilor care au ținut primele pagini ale ziarelor în urmă cu mulți ani, le va fi pentru totdeauna recunoscător femeilor din viața sa, mai ales celor două foste partenere care l-au făcut tată. Nu mai este un secret că are doi copii din două foste relații consumate cu mult înainte de a fi cu Lavinia Pîrva, actuala soție, și de a-l avea pe mezinul Alexandru. 

Camelia Constantinescu i-a dăruit primul fiu, pe Radu Ștefan Bănică, iar Andreea Marin l-a făcut tată de fată, când a adus-o pe lume pe Violeta Bănică. Dar oare cum se raportează artistul acum la cele două femei ce au fost cândva extrem de importante în viața sa? În cadrul unui podcast, a dat de înțeles că le poartă un respect deosebit și că a lăsat în urmă toate neînțelegerile, de dragul copiilor pe care îi au împreună.

„Ștefan (n.r- Radu, fiul lui) e mai înalt, mai frumos, cum să spun… e o variantă îmbunătățită (n.r- varianta îmbunătățită a lui) și mă bucură lucrul ăsta. Toți copiii mei au luat și de la mamele lor, toate trei sunt femei frumoase, dar ăsta mic care acum are 4 ani este atât de… Mama îmi spunea că are senzația că trăiește pentru a doua oară. E atât de aproape de ceea ce eram eu când eram de vârsta lui. Semănăm extrem de tare.”, a povestit Ștefan Bănică Junior.

În cadrul aceluiași podcast, artistul a vorbit și despre rolul de tată, pe care și-l exercită cu brio și de care este foarte mândru. Se pare că le-a oferit celor trei o educație aleasă, lucrând în echipă cu mamele lor.

„Fiecare are drumul lui, ca tată mi se pare că ești ca o bicicletă pe care învață copiii să meargă și are niște roți ajutătoare. Tu ești roțile ajutătoare, asta e metafora pe care o folosesc mai tot timpul când vorbesc despre ei și la un moment dat, uite cum e Ștefănel, roțile ajutătoare au plecat de mult, i-ai dat o direcție, evident că prin influența a ceea ce vede că faci, vede cum gândești. De fiecare dată le spun: luați ce e bun și ce vă trebuie.”, a mai spus Ștefan Bănică.

----------

Știrea inițială

Câți ani are Ștefan Bănică Junior?

Stefan Bănică îmbrăcat in cămașă zâmbind pe terasă

Ștefan Bănică s-a născut în 18 octombrie 1967, la București. Tatăl său a fost renumitul actor Ștefan Bănică Senior, iar mama sa este Sanda Vlad-Liteanu. Părinții artistului au divorțat la doar câțiva ani de la nașterea lui Ștefan Bănică Jr, însă tatăl și fiul au rămas într-o relație apropiată. Chiar dacă personalitatea puternică a regretatului Ștefan Bănică Senior îl copleșea pe tânărul Ștefan, acesta l-a iubit și i-a purtat un imens respect.  

Pe 18 octombrie 2023, Ștefan Bănică Junior a împlinit 56 de ani și este, la rândul său, tată pentru Radu Ștefan (18 ani), Ana Violeta (14 ani) și Alexandru (1 an). Cei trei copii provin din trei relații diferite, două dintre femeile cu care a avut copii Ștefan Bănică fiindu-i și soții. Iată care au fost cele mai cunoscute iubiri ale îndrăgitului actor:  

Prima poveste de iubire controversată a lui Ştefan Bănică Jr. a fost cu jurnalista Cristina Țopescu. Cei doi au reușit să țină departe de gura lumii idila lor, însă au existat voci care au afirmat că despărțirea lor a avut loc din cauza comportamentului violent al lui Ștefan. În 1994, artistul s-a căsătorit cu Mihaela Rădulescu, însă relația lor a durat doar 5 ani, cauza despărțirii fiind infidelitatea artistului. Următoarea femeie din viața lui Ștefan a fost Camelia Constantinescu, cu care actorul a avut un fiu, însă nici relația cu aceasta nu a durat foarte mult.

În 2006, Ștefan se căsătorește cu o altă femeie celebră din România, prezentatoarea Andreea Marin, cu care a avut și o fiică, Ana Violeta. Ștefan Bănică a fost acuzat de soțiile sale de mai multe infidelități, slăbiciunea artistului pentru femeile frumoase fiind extrem de cunoscută. În prezent, Ștefan Bănică este căsătorit cu Lavinia Pârva, cei doi având împreună un fiu.  

Mihaela Rădulescu, prima soție a lui Ștefan Bănică Jr.

Mihaela Rădulescu și Ștefan Bănică la nunta lor

După ce relația cu jurnalista Cristina Țopescu a luat sfârșit, Ștefan Bănică s-a căsătorit, în 1994, cu prezentatoarea  Mihaela Rădulescu. La acel moment, Mihaela era la început de drum, încercând să-și facă o carieră în televiziune. Căsătoria dintre cei doi a făcut multă vâlvă în lumea mondenă de la acea vreme, însă dragostea lor a ținut doar 5 ani. După încheierea căsătoriei, în presă au apărut foarte mult speculații cu privire la motivele divorțului, inclusiv acuzații de infidelitate. În plus, Ștefan Bănică a spus despre Mihaela că și-a dorit mai mult faima și și-a pus cariera pe primul plan, în detrimentul vieții personale. Cert este că amândoi și-au refăcut viața destul de repede după divorț, Mihaela Rădulescu începând imediat o relație cu Elan Schwartzenberg, iar Ștefan Bănică cu Camelia Constantinescu, femeia cea care urma să devină mama primului său copil.

Mama băiatului cel mare al lui Ștefan Bănică Jr.

Băiatul cel mai mare al lui Ștefan Bănică Jr se numește Radu Ștefan Bănică și s-a născut în 2003. Mama sa, Camelia Constantinescu, nu face parte din lumea modernă și a preferat să stea departe de luminile reflectoarelor, chiar și în timpul relației cu îndrăgitul artist. Chiar dacă Camelia Constantinescu nu a fost niciodată soția lui Ștefan Bănică, cei doi au împreună un băiat extrem de reușit. În prezent, Camelia Constantinescu și-a refăcut viața alături de o persoană care nu este publică și a păstrat relații cordiale cu celebrul său partener, de dragul fiului lor.

Camelia Constantinescu și Ștefan Bănică

Camelia Constantinescu și Ștefan Bănică și-au început relația în anul 2000, la scurt timp după ce artistul a divorțat de celebra Mihaela Rădulescu. Cei doi nu s-au căsătorit, dar au stat împreună timp de 5 ani, perioadă în care li s-a născut un fiu, Radu. După despărțirea părinților, copilul a rămas alături de mama sa, însă are o relație apropiată și cu tatăl său. Ștefan Bănică își susține băiatul în demersul său artistic, deoarece în tinerețe el a suferit pentru că nu a beneficiat de ajutorul necondiționat al tatălui său. 

Primul copil al lui Ștefan Bănică

Radu Ștefan Bănică pozând

Radu Ștefan Bănică urmează tradiția de familie și îi calcă pe urmele tatălui și bunicului său, dorind să aibă o carieră în teatru și film. Promite să aibă cel puțin la fel de mult succes ca tatăl său, fiind extrem de talentat. El a fost admis la UNATC, este actor la Teatrul de Comedie și a debutat și în televiziune, fiind concurent în emisiunea ”Te cunosc de undeva” de la Antena 1. Radu a moștenit atât talentul actoricesc, cât și vocea celebrului artist. Tatăl și fiul au colaborat deja împreună, apărând de mai multe ori pe scenă în concertele lui Ștefan Bănică. În plus, Radu a apărut și în videoclipul pieselor ”Alerg printre stele” și "Până la cer" ale tatălui său. 

Andreea Marin, a doua soție celebră a lui Ștefan Bănică

Andreea Marin si Stefan Banica impreuna cu Violeta

În 2006, Ștefan Bănică se căsătorea cu o altă femeie celebră din România, Andreea Marin. Cei doi au pozat în cuplul perfect timp de 7 ani, însă apropiații celor doi susțin că lucrurile nu erau doar lapte și miere în căsnicia vedetelor. S-a scris mult în acea perioadă în presă de infidelitățile lui Ștefan Bănică, însă motivul divorțului se pare că a fost altul. Prieteni de familie au declarat că artistul o jignea și umilea pe soția sa de fiecare dată când avea ocazia, inclusiv de față cu alte persoane. După divorț, însăși Andreea Marin a spus că despărțirea a avut loc din cauza comportamentului agresiv al fostului soț. Totuși, din relația celor doi a ieșit ceva frumos, și anume, s-a născut Violeta Ana, care a rămas cu mama ei. 

Violeta Ana Bănică, singura fată a artistului

Violeta s-a născut pe 15 decembrie 2007 și a moștenit trăsăturile fizice frumoase ale părinților săi. În prezent, ea este o domnișoară tare frumoasă, însă aparițiile sale în media sunt destul de limitate. Andreea Marin o ține departe de lumea mondenă, pe cât posibil, dorindu-și ca fiica sa să aibă parte de o copilărie și adolescență normale și liniștite. Rămâne de văzut ce talent moștenește Violeta, dacă își va dori o carieră în muzică, asemenea tatălui său sau va alege televiziunea, ca celebra sa mamă. 

Lavinia Pârva, cea de-a treia soție a lui Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Parva si Stefan Banica la un eveniment monden

Lavinia Pârva este femeia alături de care Ștefan Bănică își trăiește anii maturității. Frumoasă și talentată, Lavinia s-a făcut remarcată în showbiz-ul românesc datorită trupei muzicale Spicy, din care a făcut parte în anii 2000. Fizicul său atrăgător a ajutat-o să devină pe rând Miss Timișoara și Miss Litoral, însă publicul o cunoaște în special datorită hitului ”Mi-e frică, mi-e frică” din 2003. Lavinia a făcut parte din trupa Spicy până în 2005, după care a urmat o scurtă carieră solo. În 2011 a participat la emisiunea ”Dansez pentru tine”, unde actualul său soț era jurat. Acolo s-au îndrăgostit cel mai probabil unul de celălalt, iar din 2013 Lavinia și Ștefan formează oficial un cuplu. În 2019, celor doi li s-a născut primul copil, Alexandru Bănică. 

Băiatul cel mic al lui Ștefan Bănică

Pe 16 mai 2019 Ștefan Bănică a devenit tată pentru a treia oară. Cea de-a treia soție, Lavinia Pârvu a născut un băiat sănătos, care a primit numele de Alexandru. Având în vedere că ambii părinți sunt pasionați de muzică, este de urmărit dacă și băiatul cel mic va călca pe urmele lor. Cu siguranță, va avea foarte multe ocazii pentru a-și încerca talentele muzicale.

Ștefan Bănică familie

În prezent, Ștefan Bănică are o familie foarte frumoasă. Este în relații foarte bune cu cei doi copii mai mari ai săi și se pare că și-a găsit deocamdată liniștea alături de frumoasa Lavinia Pârva. Dacă cu celelalte soții, Ștefan Bănică nu a stat mai mult de 5 ani, cu Lavinia este împreună de 8 ani, din 2013. Cei doi s-au căsătorit în 2017, iar în 2018 au anunțat că vor fi părinți.   

Citește și: Cu cine s-a iubit Lavinia Pârva, înainte de Ștefan Bănică jr: "Majoritatea femeilor aveau frică de el"

Mama lui Ștefan Bănică Jr.

Dintre toate femeile din viața lui Ștefan Bănică, mama sa are un loc special în inima artistului. Sanda Vlad-Liteanu este o prezență discrete, evitând luminile reflectoarelor. Este femeia care l-a susținut în tot ce a făcut în viața profesională și a încercat să-l înțeleagă în viața personală. Mama lui Ștefan este foarte mândră de fiul său, însă a declarant că marele defect al artistului este impulsivitatea. În prezent, distinsa doamnă Liteanu a rămas în relații cordiale cu toate fostele soții ale lui Ștefan Bănică.

În concluzie, Ștefan Bănică se poate considera un om de succes. El are o carieră impresionantă, iar în viața sa personală, chiar dacă a făcut multe greșeli, încearcă să-și găsească împlinirea acum, la anii maturității.

Citește și: Actorul Denis Ștefan va deveni tată pentru a doua oară

Surse foto: FacebookImgurFacebookImgurImgur

Surse articol: Impact

Articolul urmator
Mara Bănică, dezvăluiri sincere despre operațiile estetice. „Îmi pare rău că am avut silicoane prea mari. Nu am avut minte și nu am ascultat doctorul"
Mara Bănică, dezvăluiri sincere despre operațiile estetice. „Îmi pare rău că am avut silicoane prea mari. Nu am avut minte și nu am ascultat doctorul"
De cate ori te vei casatori?
Incepe quiz
De cate ori te vei casatori?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.