Motivul pentru care Mihaela Rădulescu nu va face niciodată un copil cu Felix Baumgartner

Motivul pentru care Mihaela Rădulescu nu va face niciodată un copil cu Felix Baumgartner

Alida Enache

Pe Mihaela Rădulescu o știm dintotdeauna, ea fiind o emblemă a televiziunii românești. Fosta prezentatoare a emisiunii „Duminica în familie” și-a câștigat locul în inima românilor și nimeni nu poate nega acest lucru. Viața ei controversată este subiectul multor discuții televizate, printre care și emisiunea „La Măruță”, unde vedeta a făcut multe dezvăluiri, unele chiar neașteptate.

Mihaela Rădulescu și-a făcut apariția ieri, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde, printre altele, a vorbit despre relația sa cu Felix Baumgartner, dar și despre plecarea fiului său, Ayan, la studii în America. Diva este într-o relație cu Felix Baumgartner de opt ani și a descris această perioadă ca fiind una plină de iubire și adrenalină. Ea ia parte la toate show-urile aviatice ale partenerului său și se bucură din plin de senzațiile oferite de aceste aventuri.

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner

Felix Baumgartner este parașutist și jumper austriac și este renumit pentru cascadoriile deosebit de periculoase pe care le-a efectuat pe parcursul carierei sale. Job-ul său de zi cu zi este și motivul pentru care cei doi s-au decis să nu aibă un copil, este o muncă prea riscantă, așa cum a mărturisit vedeta noastră. 

„Am fost cu el (n.red. Felix) în elicopter când s-a dat așa peste cap, este foarte tare senzația. Ăla e jobul lui, el în fiecare zi se urcă în elicopter și face show-uri aviatice. Da, de aceea nu a dorit să aibă copii, pentru că munca pe care o face el este riscantă și s-a temut…

Am fost în turneu pe la show-uri aviatice. În ultimele 2 săptămâni am fost la show-uri aviatice unde toaleta era în câmp și după viața asta de cazarmă, apoi m-am trezit ca merg la castel în Londra. Așa trăiesc de când sunt cu băiatul asta. Există tot felul de figuri aviatice. Suntem de opt ani împreună. Se fac 9 ani de când a sărit din stratosferă”, a declarat Mihaela Rădulescu în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Diva de la Monaco a vorbit și despre plecarea fiului său, Ayan, care acum este la studii în America: „Ayan a intrat și într-o galerie foarte selectă, are centura neagră la arte marțiale, e cel mai tânăr de vârsta lui care a obținut o astfel de centură neagră, am plâns când a plecat în America. Ziua în care eu a trebuit să plec să îl las a fost cea mai grea. Mersesem în campus, el a vrut sa meargă la școala aia, l-am lăsat, acum nu mai sufăr cum sufeream.”

Mihaela Rădulescu este cunoscută pentru parcursul ei în televiziunea românească. Ea a fost căsătorită în trecut cu Ștefan Bănică Jr. și cu Elan Schwartzenberg. Relația cu Felix Baumgartner a început în urmă cu opt ani, iar, de atunci, Mihaela pare mai fericită ca niciodată.

Citește și: Chip nou-nouț pentru Mihaela Rădulescu! Vedeta a ajuns de nerecunoscut și reacțiile românilor nu s-au lăsat mult așteptate

Surse articol: Playtech, Spectacola

Surse poză principală: Facebook

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Cum se face pâinea care nu îngrașă, preferata Andreei Marin, pe care o face cât de des poate
Cum se face pâinea care nu îngrașă, preferata Andreei Marin, pe care o face cât de des poate
Ce fel de nume ar trebui sa ii pui primului copil?
Incepe quiz
Ce fel de nume ar trebui sa ii pui primului copil?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.