Viața Mariei Cârneci: s-a născut într-o familie modestă, dar a strâns în suflet multe bogății

Ramona Jurubita

De peste 40 de ani apare în fața publicului, zâmbitoare și mereu cu glumele la ea. Este una dintre cele mai amuzante si cele mai carismatice interprete de muzică populară din România. După această descriere, oricine și-ar putea da seama că este vorba despre inegalabila Maria Cârneci! Provine dintr-o familie modestă, așa că și-a croit singură drumul spre celebritate, cu multă muncă și sudoare.

Viața ei a fost presărată cu multe clipe de bucurie, dar și cu momente de tristețe, peste care a reușit să treacă datorită simplității și umorului care o caracterizează. A pierdut mult prea devreme câțiva dintre cei mai importanți oameni din viața ei – soțul, părinții, doi frați și socrii.

Despre copilăria ei, drumul spre succes, cumpenele și bucuriile vieții sale poți citi în galeria foto. Veii afla cât de mult și-a iubit soțul și cum a început povestea lor de dragoste, vei descoperi cum a fost crescută de părinți și ce moștenire cu valoare sentimentală dă mai departe fiului, nurorii și nepoatelor sale.

Copilăria modestă a Mariei Cârneci Vezi galeria foto » Debutul în muzică Are o colecție impresionantă de costume populare

Surse foto: FacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebookFacebook

Surse articol: ClickTaifasuriKfeteleTeo ShowLa Măruță

Articolul urmator "Blestemul" lui Iurie Darie. Regretatul actor pare să se fi născut sub semnul durerii pentru că și-a pierdut, pe rând, cei mai dragi oameni

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.