Nu Skin

Viața secretă a Dalidei din "Las Fierbinți": detaliile pe care puțini le știu

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Ecaterina Ladin este actrița extrem de talentată ce o întruchipează pe Dalida, unul dintre personajele principale ale serialului de comedie "Las Fierbinți". Actrița, cu origini moldovenești, are o carieră fructuoasă, de peste opt ani în București și o familie frumoasă, cu care se mândrește oriunde.

Puțin știu că în spatele zâmbetului său larg se ascunde o adevărată dramă, iar drumul său către celebritate nu a fost deloc ușor. Ecaterina Ladin a trecut multe încercări până să reușească să devină cunoscută publicului larg. Află în galeria foto povestea incredibilă de viață a actriței.

Începuturile carierei

Începuturile carierei

La vârsta de 16 ani, Ecaterina Ladin era deja studentă la Institutul de Arte din Republica Moldova. La 17 ani s-a mutat în București și a intrat la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică. Actrița avea trac atunci când trebuia să vorbească liber, în preajma colegilor, și se temea că o vor judeca din cauza accentului. Ecaterina Ladin a fost ajutată de fratele ei cu bani după ce a terminat facultatea, pentru că stătea ilegal în România și nu se putea angaja. Timp de trei ani, a renunțat la visul de a deveni actriță pentru a-și deschide o afacere propria, ce i-a adus bani frumoși la buget.

Sursa foto: Instagram

Cum a ajuns să fie "Dalida"

Cum a ajuns să fie "Dalida"

Într-o zi, în urmă cu aproximativ opt ani, Ecaterina Ladin, pe când ea avea vârsta de 29 de ani, a primit un telefon din partea echipei de producție a serialului "Las Fierbinți" și i s-a propus să meargă la casting. Faptul că nu are o siluetă de model a ajutat-o să se încadreze perfect în tabloul serialului, fiind în antiteză cu Gianina, personajul jucat de actrița Anca Dumitra. De atunci, Dalida a devenit parte din viața ei, însă actrița mărturisea acum ceva timp că ar prefera ca oamenii să o descoperea ca ea ca om și nu prin prisma unui personaj fictiv.

Sursa foto: Instagram

Asemănările cu personajul Dalida

Asemănările cu personajul Dalida

Ecaterina Ladin a fost crescută într-o familie conservatoare și tradiționalistă, iar acest lucru și-a pus amprenta și în viața ei de adult. Actrița este foarte credincioasă, precum personajul pe care îl interpretează, și consideră că aceasta este singura asemănare dintre ele două. Ecaterina Ladin nu se regăsește în stilul zorzonat de a se îmbrăca al Dalidei. Mai mult, actrița chiar nu obișnuiește să poarte mai deloc culori în stilul de zi cu zi.

Sursa foto: Instagram

Cum și-a cunoscut soțul

Cum și-a cunoscut soțul

Înainte de a începe să facă parte din distribuția serialului "Las Fierbinți", Ecaterina Ladin muncea pe o plajă din Costinești, iar actualul ei soț îi era șef. Povestea de dragoste a celor doi s-a înfiripat ușor, ușor, iar după ce contractul de muncă al actriței s-a încheiat, actualul ei soț a invitat-o la un film și de acolo a pornit totul. Cei doi s-au cuplat în anul 2011 și căsătorit în anul 2015, iar petrecerea de nuntă au organizat-o la un restaurant cochet din stațiunea Olimp.

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Facebook, Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta