Viața și moartea regretatei Mihaela Runceanu. Ce face acum asasinul cântăreței

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Mihaela Runceanu a fost considerată steaua muzicii ușoare românești, în Epoca de Aur. A fost o artistă desăvârșită, îndrăgită de toată lumea. A trăit doar 34 de ani și nu din cauza unui accident nefericit sau a vreunei boli necruțătoare, ci din vina unui bărbat răuvoitor, care a ucis-o cu sânge rece, chiar în propria locuință.

Viața Mihaelei Runceanu poate fi transformată ușor într-un scenariu de film. Unul, însă, cu final dramatic. Moartea prematură a artistei a lăsat în urmă multe regrete și un gol în sufletul celor care au cunoscut-o. Află, în galeria foto, povestea de viață artistei, dar și ce face acum bărbatul care a ucis-o, în urmă cu 31 de ani.

Surse articol: Playtech / Libertatea / ȘtirileProTV

Sursa foto principală: Facebook

Primii pași în carieră

Primii pași în carieră

Mihaela Runceanu s-a născut într-o familie modestă din Buzău. Primii ani de studiu i-a petrecut în orașul natal, iar în anul 1974 a absolvit Liceul de Muzică și Arte Plastice din Buzău cu cele mai mari note din promoția sa. A simțit dragostea pentru muzică încă din anii adolescenței și a știut că locul ei este pe scenă, în fața publicului. În 1972 a avut loc prima recunoaștere publică a ei ca solistă, după ce a câștigat premiul întâi la concursul "Tinerețea Buzoiană".

Sursa foto: Facebook

Palmares impresionant de premii

Palmares impresionant de premii

Mihaela Runceanu a participat la multe concursuri muzicale importante în primii ani de carieră. Printre primele premii câștigate de solistă se numără trofeul "Steaua litoralului, în 1975, premiul întâi la festivalul "Lotca de aur", la Brăia, în 1976, iar în același an, "Trofeul Tinereții", la a IX-a ediție a festivalului "Tinerețea de la Amara". Mihaela Runceanu a absolvit, în 1978, Conservatorul de muzică "Ciprian Porumbescu".

Sursa foto: Facebook

A fost profesoară de canto

A fost profesoară de canto

În 1980, Mihaela Runceanu și-a început activitatea de profesor de canto la Școala Populară de Artă din București. Avea o pasiune pentru arta didactică și a format multe nume mari din industria muzicală românească, precum Mădălina Manole, Adrian Enache, Carmen Trandafir, Marinela Chelaru, dar și Miki, fosta solistă a trupei K-pital. Tot în aceeași perioadă, Mihaela Runceanu susținea concerte în locații selecte din țară, precum hotelul Intercontinental sau celebrul bar Melody de la malul mării.

Sursa foto: Facebook

Prietenă cu cel care i-a devenit călău

Prietenă cu cel care i-a devenit călău

Mihaela Runceanu și Daniel Cosmin Ștefănescu erau prieteni de aproximativ un an. O prietenă comună le făcuse cunoștință. Nimeni nu știa că pe data de 1 noiembrie viața artistei avea să fie curmată cu brutalitate, chiar de către cel căruia îi oferise sprijinul său. În noaptea crimei, artista îl chemase pe asasin la ea acasă, pentru a urmări un film. Nu a știut nici măcar o secundă că acelea vor fi ultimele ore pe care le va petrece pe această lume.

Sursa foto: Facebook

Surse foto: Facebook

Articolul urmator Portretul frumuseții perfecte: Povestea tumultoasă de viață a regretatei Marilyn Monroe

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.