Victor Slav ataca dur: Incetati cu minciunile!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Satul de speculatiile si scandalurile din jurul vietii sale sentimentale, care in ultimul timp au luat o amploare seminificativa, Victor Slav a decis sa posteze pe Facebook un mesaj destul de dur la adresa tabloidelor. 

Referindu-se la tam-tam-ul care s-a creat in showbiz din cauza divortului de Bianca Dragusanu, prezentatorul spune ca, desi respecta meseria de ziarist si intelege ca emisiunile tv traiesc din audiente, nimeni nu are niciun drept sa ii regizeze viata sau sa publice imagini si declaratii mincinoase doar de dragul ratingului, care in primul rand, induc in eroare publicul.   

"Am fost crescut de parintii mei sa respect toate meseriile si toti oamenii. Respect si incerc sa inteleg aceste emisiuni care-mi regizeaza viata, fara voia mea. Respectul insa, cere reciprocitate iar in momentul in care voit arati imagini tendentios mincinoase, stiind exact care este adevarul, de dragul audientei este o lipsa de respect pentru toti cei implicati dar mai ales o lipsa de respect pentru telespectatori", a scris Victor pe reteaua de socializare.

"Se pare ca uitati un lucru care sta la baza meseriei dvs si-mi permit sa vi-l reamintesc: DEONTOLOGÍE s. f. Doctrina privitoare la normele de conduita si la obligatiile etice ale unei profesiuni (mai ales a celei medicale).

In final va rog sa incetati cu minciunile, respectati-va telespecatatorii in primul rand. Si nu uitati ca:  "esti ceea ce iubesti", cum spunea N.Stanescu. Eu va respect meseria, dar respectati-o si Dvs", a postat prezentatorul, plin de inversunare. 

Ceea ce este important, este ca Victor se bucura in totalitate de sprijinul amicilor sai virtuali, care il incurajeaza sa mearga mai departe cu divortul, sa fie puternic si sa nu raspunda provocarilor lansate de amatorii de scandaluri.

Foarte multi sunt de parere ca Bianca Dragusanu nu il merita pe Victor si ca ea este cea care i-a stricat imaginea! "Ti-ai stricat imaginea langa Bianca, pacat de tine", "Victor, te respect enorm si nu vreau sa aduc jigniri nimanui, insa Bianca chiar nu te merita, eu nici nu pot s-o vad in ochi. Tu meriti pe cineva care sa te aprecieze pentru ceea ce esti, nu pentru bani, nu pentru imagine... Bianca este exact OPUSUL TAU, POLUL INVERS" sau "Bravo Victor!!! Noi stim ca esti un om educat, cu bun simt dar asta nu inseamna ca trebuie sa-si bata joc de tine. Noi te iubim si te apreciem. Capul sus si mergi inainte dar sper ca FARA BIANCA", sunt doar cateva dintre opiniile persoanelor care il indeamna cu alte cuvinte pe Victor sa rupa legaturile cu sotia lui.

Tu ce parere ai despre mesajul postat de Victor Slav? Dar despre tot acest intreg scandal mediatic? 

Sursa: Facebook

Articolul urmator Victor Rebengiuc își anunță retragerea: „Gata! E ultimul rol pe care-l joc!”

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.