Virgil Ianțu a intrat în rândul antreprenorilor din România. Ce vedete i-au vizitat restaurantul
Copiii spun lucruri trăsnite, iar Virgil Ianțu (52 de ani) dă lovitura în lumea gastronomiei! De curând, celebrul prezentator și-a deschis un local cu specific italian în inima Bucureștiului.
Localul se află în zona Piața Rosetti, iar investiția nu a fost una mică, ci a atins suma considerabilă de 500.000 de euro. Alături de Virgil Ianțu, cei trei asociați care au pus umărul la acest proiect sunt Claudia și Luca Militello, CEO-ul grupului medical Monza, și Andrei Iosif.
„După multe experiențe avute de-a lungul timpului, în calitate de client, acest restaurant mi-a oferit un loc pe gustul meu: meniu impecabil conceput, serviciile, așa cum rar mai găsești astăzi și, cel mai important, atmosfera relaxată și veselă, muzica faină pentru toate vârstele.
Toate acestea m-au făcut să spun «Așa ceva aș vrea să am și eu» și, fiindcă, în ultimii ani, a încolțit în mine dorința de a deține un restaurant, când s-a ivit oportunitatea de a mă alătura proiectului Sciccheria Rosetti, am acceptat cu entuziasm. Sunt fericit să fac echipă cu acești parteneri și am încredere în succesul nostru”, a declarat Virgil Ianțu.
Avalanșă de celebrități la inaugurarea restaurantului lui Virgil Ianțu
Deschiderea oficială a restaurantului a fost cu adevărat un eveniment mult așteptat pentru lumea mondenă autohtonă. Vedetele și-au făcut apariția într-un număr impresionant, creând o atmosferă de zile mari.
Printre invitații speciali s-au numărat nume sonore, precum Andreea Esca și soțul său, Alexandre Eram, Andreea Marin, Andreea Raicu, Radu Vâlcan și fratele său, Răzvan, Irina Fodor, Lili Sandu, Dana Săvuică, Cristina Bâtlan, Paul Ipate, Adrian Despot, Sonia Argint, Valentin Butnaru și partenera lui, actrița Ana Bodea, Ciprian Marica, Răzvan Exarhu și mulți alții.
„Felicitări Virgil Ianțu & co pentru acest loc minunat! A fost o seară atât de frumoasă și caldă exact ca în stilul tău. Cu băutura știi că nu sunt ușor de cucerit, dar cu mâncarea….. mmmm, minunată! Un loc plin de viață și frumos ca toate în care te implici. Mă bucur enorm pentru tine. Poate așa o să ne vedem și mai des, că știi că îmi place să mănânc. Când mergeți, încercați acest risotto cu fructe de mare! Genial!”, a fost mesajul Andreei Raicu.
Atmosfera a fost una relaxată și plină de veselie, iar vedetele s-au bucurat de preparatele fine și de vinurile de colecție. Andreea Esca și soțul său au fost sufletele petrecerii, iar Virgil Ianțu a fost înconjurat de cei dragi. Roxana Alexandru și fiica lor, Jasmine, au fost cu adevărat adorabile.
Ce prețuri are Virgil Ianțu la restaurantul lui
Restaurantul are specific sicilian, iar meniul este o creație a celebrului chef Michael Passarelli. O pizza Margherita, de exemplu, costă 40 de lei, în timp ce o porție de paste penne arrabiata, o opțiune clasică și delicioasă, are un preț de 46 de lei. Dacă îți dorești ceva mai rafinat, poți opta pentru celebrele carbonara, pregătite după rețeta originală, care costă 55 de lei.
Dacă ești în căutarea unui preparat extravagant, poți încerca Magnum de Foie Gras cu citrice din Sicilia și coulis de zmeură, la prețul de 98 de lei. De asemenea, poți savura o pizza quattro formaggi la prețul de 75 de lei. Pentru desert, un tiramisu făcut în casă costă 44 de lei, iar pentru a încheia cu un espresso, vei plăti 12 lei.
Sună totul foarte delicios. Nu-i așa?
Surse foto: Instagram, Instagram
Surse articol: Libertatea pentru femei, Libertatea, B1