Will Smith a mărturisit că s-a gândit să-și ucidă tatăl pentru a-și răzbuna mama

Will Smith a mărturisit că s-a gândit să-și ucidă tatăl pentru a-și răzbuna mama

Ramona Jurubita

Actorul American Will Smith (53 de ani) a devenit celebru după apariția în serialul „The Fresh Prince of Bel-Air” de la NBC. Înainte de a fi actor, el și-a început cariera ca rapper, iar acum este și compozitor și producător. Revista Newsweek l-a numit „Cel mai bun actor de la Hollywood” și pentru că a avut mereu succes cu rolurile sale, dar nimeni, chiar nimeni nu și-a imaginat ce copilărie tristă și grea a avut de fapt. Este de admirat că a reușit să ajungă unde este astăzi.

Părinții lui Will Smith s-au despărțit în anul 2000, după ce ani întregi mama lui a fost abuzată de către soțul ei. Actorul a scris recent o carte de memorii în care a reflectat asupra tuturor momentelor grele din viața lui, inclusiv asupra perioadei în care mama sa era lovită și abuzată de față cu el, în timp ce se simțea neputincios.

Will Smith și cartea lui

Sursa foto: Instagram

Cei de la People au obținut fragmente din carte înainte ca ea să fie publicată și au făcut dezvăluiri în legătură cu partea mai puțin plăcută a copilăriei actorului. Vedeta a povestit în carte un moment care l-a marcat extrem de tare, ziua în care a văzut cum mama lui a fost lovită atât de tare încât a căzut la pământ.

„Când aveam nouă ani l-am văzut pe tatăl meu dându-i mamei un pumn în cap atât de tare, încât ea s-a prăbușit. Am văzut-o scuipând sânge. Acel moment, în acel dormitor, probabil mai mult decât orice alt moment din viața mea, m-a definit pe mine ca om.”, a scris el.

Citește și: Totul despre viața grea, marcată de tragedii și durere a Lindei Gray, Sue Ellen Ewing din "Dallas"

Și-a dat seama atunci că trebuie să facă ceva prin care să îi arate mamei că îi pare rău că nu a putut să o apere, că nu a îndrăznit să se pună în calea tatălui în timp ce o bătea. Starul American i-a dedicate fiecare premiu celei care i-a dat viață și care merită mai mult ca oricine să se bucure de reușitele lui fiindcă a îndurat multe în viață ca să îl ajute pe el să devină omul de astăzi.

Will Smith și mama lui

Sursa foto: Instagram

„În tot ceea ce am făcut de atunci – premiile și distincțiile, reflectoarele și atenția, personajele și râsetele – a existat un șir subtil de scuze pentru mama mea, pentru faptul că nu am făcut nimic în acea zi. Pentru că am eșuat și nu am ajutat-o în acel moment, pentru că nu m-am opus tatălui meu, pentru că sunt un laș.", a continuat el.

Gestul tatălui l-a făcut pe Will Smith să aibă resentimente mult timp, iar într-un moment în care și-a văzut părintele neputincios, a vrut să se răzbune pentru toată durerea pe care o simțise mama sa. Tatăl lui, Willard Carroll Smith Sr., a murit de cancer în 2016, iar în anii în care a fost bolnav, actorul a avut grijă de el. Acesta a povestit că într-un episod de slăbiciune a vrut să îl împingă pe scări fiindcă era imobilizat într-un scaun cu rotile și nu s-ar fi putut salva, cu gândul de a-și răzbuna mama.

„Într-o noapte, în timp ce l-am dus cu delicatețe din dormitor spre baie, a apărut un gând întunecat în mintea mea.. M-am oprit în vârful scărilor. M-am gândit că l-aș putea împinge ca să scap cu ușurință. Pe măsură ce anii au trecut, durerea, furia și resentimentele s-au diminuat, apoi au dispărut. Am clătinat din cap și am continuat să-l duc pe Taddio la baie.”, a scris vedeta în memoriile sale.

Will Smith Jr. și Will Smith Sr.

Sursa foto: captură Youtube

Cu toate că tatăl lui era violent și a avut probleme cu alcoolul, actorul nu și-a renegat părintele și i-a fost alături până în ultima clipă, mai ales că și el a fost prezent mereu la toate evenimentele importante din viața fiului. Deși își bătea soția, Will Smith Sr. a fost un tată bun și a știut cum să își susțină copilul.

„Tatăl meu a fost violent, dar a fost și la fiecare spectacol, piesă și recital. Era un alcoolic, dar era treaz la fiecare premieră a fiecăruia dintre filmele mele. A ascultat fiecare înregistrare, a vizitat fiecare studio. Cu același perfecționism intens cu care și-a terorizat familia, a pus mâncare pe masă în fiecare seară a vieții mele.”, a povestit actorul american despre tatăl său.

Will Smith și tatăl său

Sursa foto: captură Youtube

Durerea adunată în copilărie l-a făcut pe Will Smith să aibă gânduri negative despre tatăl său, dar nimic nu l-a făcut să nu îl mai iubească, în ciuda a tot ce a făcut greșit față de el și față de ceilalți membri ai familiei.

Într-un alt capitol al memoriilor sale, actorul a mărturisit cum s-a îndrăgostit de actrița Stockard Channing în filmul „Six Degrees of Separation” (1993), în timp ce el era căsătorit cu Sheree Zampino. Will Smith și-a luat prea mult în serios personajul din acel film și era Paul Poitier și acasă, nu doar la filmări.

„Sheree și cu mine eram în primele luni ale căsniciei noastre cu un copil nou-născut și pentru Sheree, îmi pot imagina că această experiență a fost cel puțin tulburătoare. Ea se căsătorise cu un tip pe nume Will Smith, dar ajunsese să locuiască cu un tip pe nume Paul Poitier. Și pentru a înrăutăți lucrurile, în timpul filmărilor m-am îndrăgostit de Stockard Channing.”, a povestit el în paginile scrise.

Actorul a vorbit despre viața lui și în serialul său de pe YouTube, „Best Shape of My Life” , lansat împreună cu memoriile sale și care are șase episoade.

Citește și: Povestea tristă de viață din spatele zâmbetului iconic al Juliei Roberts: actrița ascunde un ocean de secrete

Surse articol: InsiderBuzzfeednewsPeople

Sursa foto principală: Instagram

Surse foto: Instagram, Youtube

Articolul urmator
Andreea Antonescu a mărturisit că a fost la un pas de moarte: „Medicii nu mi-au dat nici măcar în altă țară șanse de supraviețuire”
Andreea Antonescu a mărturisit că a fost la un pas de moarte: „Medicii nu mi-au dat nici măcar în altă țară șanse de supraviețuire”
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii
Incepe quiz
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.