Dana Roba, mărturisiri dureroase despre amintirile pe care le au fiicele ei despre momentul în care a fost atacată. „Mami, eu am făcut pe mine când am văzut că tati îți dădea cu ciocanul în cap"

Dana Roba, mărturisiri dureroase despre amintirile pe care le au fiicele ei despre momentul în care a fost atacată. „Mami, eu am făcut pe mine când am văzut că tati îți dădea cu ciocanul în cap"

Ramona Jurubita

Make-up artista Dana Roba (32 de ani) face tot posibilul să se vindece de trauma pe care fostul soț i-a provocat-o și să uite de finalul de coșmar pe care l-a avut căsnicia ei. Din păcate, în viața ei există alte persoane care nu își vor șterge niciodată din minte amintirea acelor clipe de groază. Este vorba despre fiicele sale, care au fost martore în momentul în care tatăl le-a lovit mama cu un ciocan în cap, despicându-i craniul.

La mai bine de nouă luni de la acel episod înfiorător, care a avut loc la începutul lui iunie 2023, femeia a făcut din nou declarații, iar de această dată a povestit ce i-au spus fetele sale despre noaptea cu pricina. Ele erau acasă și au văzut chinurile prin care mama lor a trecut în acel moment. În prezent, Chantal are 7 ani, iar Celine 6 ani.

„Nu vor să vorbească. Am încercat eu într-o seară, după nouă luni, să vorbesc cu ele și să îmi explice ce s-a întâmplat. Ele au fost de față și au început să îmi explice. Foarte greu. Cea mică mi-a spus: „Mami, eu am făcut pe mine când am văzut că tati îți dădea cu ciocanul în cap. Mi-a fost foarte frică”. Cealaltă, cea mare, mi-a spus: „M-am speriat foarte tare. Îmi tremurau picioarele”.

Da, din păcate. Erau de față pentru că nu avea unde să le ducă la șapte dimineață. Mi-au povestit fetele tot. Mi-au spus: „A băgat toate hainele noastre în două plase, ne-a dus la sat, după el s-a întors singur”. Le-am întrebat ce le-a spus, după ce au întrebat unde este mama. „Bunica a spus că mama este la job și seara iese la restaurant, d-aia nu vine după voi”, iar eu mă zbăteam între viață și moarte.”, a spus ea în emisiunea „Follow Us” de la Kanal D2.

„Eu am dus viață de calvar”

Dana Roba a recunoscut că își dorea să divorțeze dinainte de nefericitul incident, însă a tot amânat momentul, pentru că s-a gândit la binele fetițelor pe care ea și Daniel Balaciu le au împreună.

„Eu am dus viață de calvar. Pozam într-o familie fericită pentru copiii mei. Voiam să aibă mamă și tată. Așa am învățat eu de la maică-mea, că oricât de supărată ești ca femeie, seara împacă-ți bărbatul și nu lăsa să se culce supărat. Așa m-a educat pe mine mama mea. Și foarte proastă educația asta, că trebuie să împaci tu bărbatul seara.”

Pe 22 martie 2024 începe procesul de divorț, în cadrul căruia cei doi soți își vor disputa și custodia copiilor. Dana Roba speră să obțină custodia exclusivă, având în vedere toate cele întâmplate până la acest moment. În plus, are planuri mari de viitor și vrea să se asigure că, după ce va ieși din pușcărie, Daniel Balaciu nu o va găsi pentru o nouă confruntare violentă.

„Este arestat de atunci. Vineri începe procesul de divorț, unde va fi partajul și custodia copiilor. Mă lupt foarte tare pentru custodia copiilor. E un semn de întrebare pentru că asta este România. El a fost un tată bun pentru copii cât a fost… Eu acum trebuie să mă lupt pentru custodie. Nu-mi doresc apartamentul, nu-mi doresc nimic.

Îmi doresc custodia totală pentru că, în următorii cinci ani, ce-mi doresc este să plec din țara asta. Vreau să plec din România. După ce câștig procesul, îmi doresc să îmi cumpăr o casă oriunde, în Germania, Elveția, în orice țară și să părăsesc România. Eu mă gândesc la viața mea. Ok, el o să își ispășească anii de pușcărie și după o să vină din nou să vrea să mă omoare. Eu asta cred.”, a mai spus ea în cadrul aceluiași interviu.

Dana Roba îmbrățișându-și fiicele în timpul unei plimbări
Dana Roba alături de fiicele sale, Chantal și Celine

„Mamă, dar tu când vii înapoi, vii cheală iar?”

Cea mai mare suferință a make-up artistei este gândul că fetițele ei vor rămâne marcate pe viață și încearcă să nu le facă să retrăiască iar și iar acele momente. A rămas șocată când una dintre fiicele sale s-a oferit să își taie din părul ei, după ce a văzut-o cheală.

Dana Roba își dorește să facă o operație de reconstruire a craniului, însă nu vrea, sub nicio formă, să renunțe la podoaba capilară, fiindcă știe că imaginea cu ea fără păr le va rupe inima în două copilelor.

„Da, ar trebui să îmi fac o operație. Aștept să se termine procesul și să îmi găsesc un medic în Turcia, care nu îmi taie părul. Medicii din Timișoara mi-au oferit această operație, mi-au recomandat să mă operez, doar că mă tund cheală din nou. Eu nu pot ca copiii mei să mai treacă prin trauma asta. Când am fost ultima dată să mă operez, fetele mi-au spus: „Mamă, dar tu când vii înapoi, vii cheală iar?”. Le-am zis că nu o să mă mai vadă cheală niciodată. Fetița mea are părul lung și mi-a zis, când am venit cheală: „Mamă, pot să tai din părul meu să îți pun și ție.”.”, a mai mărturisit ea la Kanal D2.

Deși șocul prin care a trecut a fost uriaș, femeia nu a simțit nevoia să meargă la psiholog. Spune că altceva a ajutat-o să depășească momentele dificile:

„Nu, nu mă duc. Consider că am avut și am cel mai bun psiholog, pe Dumnezeu, care a fost cu mine. Faptul că copiii mei sunt bine. Consider că există femei mai traumatizate și au nevoie de asta. În fiecare dimineață, când suntem în drum spre școală, în timp ce conduc le spun la fete să se roage după mine.

Da, asta le spun la toate fetele care îmi calcă mie pragul. Eu dacă nu îl aveam pe Dumnezeu nu mai eram în viață. Sunt femei care au primit un pumn de la bărbat și au murit.”

Povestea Danei Roba poate fi o lecție pentru multe femei care stau în căsnicii abuzive. Aflând mai multe despre ce i s-a întâmplat ei, vor vedea ce li se poate întâmpla dacă nu se desprind din relațiile toxice pe care le au.

Eugenia Șerban a fost nevoită să obțină ordin de protecție împotriva fiului ei agresiv. Tânărul ar fi agresat-o și i-ar fi vândut bunurile din casă

Surse foto: Facebook, Facebook

Surse articol: YoutubeKanald2Romaniatv

Articolul urmator
Irina Loghin a fost scoasă de pe scenă în timpul unui spectacol la Iași. "Eu nu am nicio vină. Eu m-am dus acolo să fac un program"
Irina Loghin a fost scoasă de pe scenă în timpul unui spectacol la Iași. "Eu nu am nicio vină. Eu m-am dus acolo să fac un program"
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.