Ioachim Ciobanu, fiul regretatului Ilarion Ciobanu a dat lovitura la Hollywood! O să apară într-un serial pe Netflix

Ioachim Ciobanu, fiul regretatului Ilarion Ciobanu a dat lovitura la Hollywood! O să apară într-un serial pe Netflix

Ramona Jurubita

Dacă ar mai fi fost printre noi, cu siguranță, Ilarion Ciobanu ar fi fost mândru de fiul său care îi calcă pe urme. Și Ioachim Ciobanu este tot actor, însă reușitele sale au întrecut de multă vreme așteptările tuturor. Acesta a depășit succesul regretatului său tată, ajungând cunoscut și la Hollywood.

În trecut, actorul și regizorul în vârstă de 45 de ani a jucat alături de Tom Cruise, în filmul „Mission: Impossible - Dead Reckoning, Part One” (2023). Acum, va avea onoarea să fie asociat cu alte nume mari de la Hollywood. Deja a început filmările pentru un serial care va fi difuzat pe Netflix, începând cu 30 mai 2024. Acesta se numește „Eric”, iar protagonistul va fi celebrul Benedict Cumberbatch, în vârstă de 47 de ani. Iar el nu este singurul cu care românul nostru va putea interacționa. Pe același platou de filmare se vor afla și Jeff Hephner, Erika Soto, Gaby Hoffmann, Amy Louise Pemberton, Phoebe Nicholls și mulți alții.

Serialul este creat de regizoarea Abi Morgan și va avea un număr limitat de episoade, mai exact șase. Potrivit imdb.com, Ioachim Ciobanu va apărea în patru dintre ele. Filmările s-au desfășurat în New York și în Budapesta.

A moștenit talentul actoricesc de la tatăl său

Ioachim Ciobanu calcă pe urmele lui Ilarion Ciobanu, chiar dacă regretatul actor nu și-a dorit acest lucru. Din motive politice, el s-a opus dorinței fiului, care visa la o carieră în acest domeniu. Se pare însă că focul din inima tânărului a fost mult prea puternic și nu a putut fi ținut în frâu, așa că a ajuns acolo unde a vrut.

Acesta a studiat editare de imagine la UNATC, și-a continuat studiile în San Francisco, iar treptat și-a cultivat pasiunea pentru montaj. A început să joace în filme abia la 34 de ani, însă de atunci tot primește roluri în producții celebre. De-a lungul vremii, a colaborat nu doar cu regizori români, precum Cristian Mungiu, ci și cu regizori străini, printre care îi amintim pe Jasmin Dizdar și Terrence Malick.

Ioachim Ciobanu, fiul regretatului Ilarion Ciobanu, admirând frumusețea interiorului unei clădiri
Ioachim Ciobanu, fiul regretatului Ilarion Ciobanu

Printre filmele în care a jucat se numără și: „Câini” (2016), „Absolvire” (2016), „Contractat pentru a ucide” (2016), „Dragonheart: Battle for the Heartfire” (2017), „The World to Come” (2020), „Rondul de noapte” (2021), „Anything for Love” (2021), „Dampyr” (2022) și serialul „Black Mirror” (2023).

Ioachim Ciobanu s-a născut pe 7 august 1978 și este rodul iubirii dintre actorul Ilarion Ciobanu și cea de-a treia soție a lui, Marion Ciobanu. 

Alin Oprea a recunoscut că a ascuns infidelitățile fostei soții. „Ne-am mințit pe noi înșine"

Surse foto: Facebook, FacebookFacebook

Surse articol: RetetesivedeteNetflixImdb

Articolul urmator
Lucia Moraru, soția regretatului Marin Moraru, a murit la 87 de ani
Lucia Moraru, soția regretatului Marin Moraru, a murit la 87 de ani
Povestea carui serial te caracterizeaza?
Incepe quiz
Povestea carui serial te caracterizeaza?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (32)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.